Jump to content

Black Beauty

Zyx

Postare recomandată

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Zyx

52

• Bogdan_wrc

21

• godoroja

6

• TIR

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dupa cum va spuneam este si o poveste. Eu eram pregatit sa pun aparatul pe volan (sa il fixez, sa filmez o incercare 100 km/h - pana unde poate) dar din spate vine tare un BMW 5 (avea spoiler gen M - asa am vazut eu in oglinda)... Ma gandeam ca, la modul cum a venit in spatele meu, este chiar M5. Ma rog... ii fac semn ca depasesc si ma bag pe dreapta, trece de mine (asta pe la 140-160km/h) - vad ca nu e M5 (avea kit Rieger, doar o evacuare dubla, intr-o parte) si ii da omul in continuare. Ii dau si eu, dar tot in a5-a (cum mergeam si pana atunci)... Pe la 200-220 ajung in spatele lui si ii dau in continuare. Ma uit la un moment dat pe bord ~240. Vad ca incep sa ma duc peste om... ma tot duc spre el... ma dau mai intr-o parte parte (acum el depasea si imi face semn ca se da dupa ce depaseste :) ). Ma rog, pana la urma se muta pe prima banda si incep sa trec pe langa el, incet, dar trec... Asa... nu mai e de dat (intram intr-un sat), el trece de mine, baga avariile, imi face semn sa incetinesc si eu, trag langa el, la care omu: "ce are frate masina asta a ta?!". Primul lucru care imi vine sa il intreb este ce motor are. Aflu ca este 3 litrii diesel (218cp). Si il mai intreb cat avea el, la care omul imi spune ca a dat sa ia 250 dar nu a trecut de 247. La care, omu... "frate, da-i mai in fata, sa fac o poza sa ii arat neveste-mii ce m-a facut!"

Ma linistesc eu... el se duce, dar peste vreo 15-20km, il vad din nou pe dreapta, cu avariile, din nou imi face semn sa incetinesc... Trag lnaga el si ma intreaba de masina, ce putere are. Ii spun ca eu cred ca e undeva la 200cp, el ma intreaba daca asa vine din fabrica, eu ii spun ca nu, ca vine cu 150... Omul, pare cat de cat lamurit si imi spune zambind: "Bine, mersi, hai du-te!". E, asta este povestea, sper ca v-a placut... :)

Modificat de Zyx
Link către comentariu

ce tare e povestea :))

si-a luat omul teapa :) si se duce si ii zica si nevastasii

la tine e adevarat "lupul in piele de oaie"

felicitari pt teapa care i-ai dat-o :hanoroc:

Link către comentariu

Sunt curios ce zicea tipul cu BMW-ul daca ii spuneai ca erai "d-abia" la 4000rpm :scratch: .

Cum se simtea masina la viteza aceea?

Succes in continuare si drum intins !

Link către comentariu

Senzatia la viteza aia... greu de descris. Sincer, nu stiu cum sa exprim senzatia care se simte in masina la viteze de peste 200, sincer. Acum eram cam atent la ce se intampla "in jur".

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

superbe reclamele, dar daca nu apare zyx in ele sa faca o plecare ca lumea, tot degeaba

Link către comentariu

Frumos ce ai facut din acest polo GTI dar eu nu cred ca faci un 530d daca e modelul nou numai daca nu ai da soferul.Am condus mult un E60 530d si el se limiteaza la 250km/h electronic.

Link către comentariu
  • Administrator

dupa o mica ajustare in sus a cuplului la acest polo GTI am iesit acum doua seri pe A2 cu testerul pe masina si am vazut cum urca masinuta chiar si in treapta 5 la peste 200kmh (mai exact ajunsese la 245kmh si eram 3 oameni in masina. A venit un pod si zyx a redus la 130 viteza...

masina chiar poate mult!

Link către comentariu

Subscriu. Eu bat 530d si 530i greu, iar Zyx-ul sta cu mine pana la 180km/h FARA probleme.

Link către comentariu
superbe reclamele, dar daca nu apare zyx in ele sa faca o plecare ca lumea, tot degeaba

Frate, oamenii pleaca foarte bine... :D Oricum, tari reclamele!

Legat de 530... asta e povestea. L-am mai vazut prin oras pe om, cu masina(sincer, abia astept sa ma mai vad cu omu'). Acum E60 530d din cate stiu eu, in varianta manuala ajunge real la 245km/h, iar automatul la 243km/h. Sincer, dupa felul in care a ajuns masina mea la 240-245 acum 2 seri (foarte repede si inca se ducea), foarte posibil sa se duca mai bine de 250km/h chiar daca intra pe rosu. Ma rog, fiecare crede ce vrea! Totusi 530d nu are multa putere peste mine, insa are avantajul motorului mare care creste in viteza ceva mai bine decat mine, mai constant, nu?! Si mai e si forma aerodinamica, cutia, care probabil il ajuta mai mult... Toate astea, la mine, sunt exact pe invers - motor mic, forma cu "parasuta" (dezavantajul hothatch-urilor), cutie... Ma rog, adu un 530d si hai pe autostrada. Pe bune! Sincer, sunt sigur ca la un moment dat se va duce pentru ca inca nu am atata putere sa ma duc la viteza maxima cat poate cutia, ci ma duc cat poate motorul (care, dupa parerea poate destul de bine si de... ajuns :D )

Vlad, poate ne mai gasim... :P

Link către comentariu

Vorbesti de 530-ul cu SNK la numar? Si ne mai vedem, dar sa trec de 7-8.000 km, pentru ca inca simt motorul "strangulat".

Link către comentariu

bai alo cum va faceti voi probleme cu 530d sunteti cu capu? in vara am batut 535d pe 400m (eram cu aripa in fata) am si film dar dupa ma omoara :beerchug: si era si de pe loc si omu pleca cu frana la 2000rpm...dar aveam softu ala mai rau atunci :(

zyx 530d manual fuge 250...am un prieten care are si atat a mers cu ea

Modificat de zGb
Link către comentariu
zyx 530d manual fuge 250...am un prieten care are si atat a mers cu ea

crezi ca bmw nu are eroare ?! :icon_cheesygrin: real (am si mentionat mai sus...) fuge 245 (asa da bmw!).

Vladimir, nu snk ci... b 4xxx1 (ceva de genul - iar x={1,2,3}) :blink: avea kit rieger... si era neagra... ca si mine, a mea (masina!) :pale:

Modificat de Zyx
Link către comentariu

Nu stiu cum e 530d, dar 530i (258 CP) trage bine. L-am si condus si m-am si agitat un pic cu unu' pe autostrada spre pitesti. Se duce bine.

Link către comentariu

m-am dat eu cu 630i acum 1 sapt tot de 258cp...citeste pe topicul meu ca mi-e lene sa explic iar :icon_cheesygrin: ideea e ca am ramas cam prost impresionat de 630i...in schimb imi place cum se aude si ce consum are...dementiala masina in rest

Link către comentariu

Poate ne vedem mai repede de atat... ca am mai facut ceva si vreau sa vad care e treaba :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

superba masina imi place enorm cum se aude si cum merge!

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat poti de ea!

deja te invidiez ca esti MIC si ca incapi ca eu de mult pusesem ochii dar m-a dezamgit insa faptul ca nu e 4x4 dar la cum trage ca e usorara mergea si fara :)

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri! Inca nu am auzit-o (de afara). Si eu sunt curios... :)

@CMG: Se dea Domnul!

Link către comentariu
zyx-ule, tot ai sunat sambata seara :blink: :lol: :lol:

Doar nu vroiai sa stai cu mine si cu fata mea... in pat... ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!