Jump to content

My Golf Ride

NetFlow

Postare recomandată

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• NetFlow

20

• Dudu

4

• DOOM

2

• spyddy

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am renuntat la ideea cu negru mat la jante. Nu stiu cat o sa mai tin masina.. si nu as vrea sa schimb jantele originale. (nici macar culoarea).

Link către comentariu
  • 6 months later...

BUMP!

Masina are 30.000km. Cutia si motorul inca merg :rolleyes:

Radio se aude la fel de prost, insa sper sa il schimb curand cu o "scula" chinezareasca care sa se auda cat de cat.

Boxele din usi fac un zgomot ciudat, probabil trebuie schimbate si ele.

Greierasi vro 2-3, au mai aparut au disparut. Se pare ca daca ii lasi in pace mai si dispar.

Inca imi pare rau ca nu i-am pus xenon din fabrica si sper sa am timp sa cumpar un kit + faruri de la hella de xenon "look".

Link către comentariu
  • 1 month later...

Facut revizia la masina, 35.000km, + chestii uzuale (mutat cauciucuri, geometrie, echilibrat, tras de fiare). ~700ron revizia. Schimbate toate filtrele posibile.

Totul e la locul lor mai putin nu`s ce plastic de protectie care trebuie schimbat.

Au facut update la softul de motor, nu imi dau seama de diferente.. acul de boost abia se mai misca.. doar la "talpa" grea :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina :icon_thumright: . Pacat ca o vinzi. O singura intrebare am: cam la ce pret te-a ajuns vopsirea fustei spate? Si unde ai facut-o. Vreau sa mi-o vopsesc si eu, apoi sa pun niste tipsuri care sa iasa in exterior, dar treaba nasoala e ca trebuie taiat spoilerul. Stii cumva daca merita operatiunea asta sau sa iau o fusta de GTI? Evident o prefer pe prima din considerente financiare. Pragurile de GTI sunt si pe lista mea :P . Numai bine si spor la vanzare :Driver:

Link către comentariu
  • 5 months later...

Acest post este un omagiu adus celui care a fost Marian aka NetFlow rapus de cancer asa devreme.

Un om bun cu o ambitie iesita din comun. Un foarte bun prieten care m-a ajutat foarte mult de cand l-am cunoscut. Un om pe care daca ajungeai sa-l cunosti intelegeai ca este unic.

R.I.P. NetFlow !! :icon_thumright:

NetFlow este cel cu ochelari

img0233by4.th.jpg

Modificat de psyk3
Link către comentariu

Cutremuratoare veste! M-a indispus total. E atat de nedrept sa pasesti "dincolo" atat de prematur.Dumnezeu sa-l odihneasca!

Link către comentariu

Marian, odihneste-te in pace. CU parre de rau o spun dar topicul asta va ajunge un topic lung de condoleantze si lui Marian nu i-ar palce sa vada asta.

Sa se faca merge la condoleantze cu topicul dedicat sia cesta sa fie inchis

Link către comentariu
  • 1 month later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!