Jump to content

My Golf Ride

NetFlow

Postare recomandată

Ba da.. cred ca ii pun. Am uitat sa o trec la modifcari :Driver:

Eu am fost multumit de Scorpion.. insa am luat masina de la BZ.

Am fost de 2-3 ori pe la Focsani si am cam fost tratat ca "ultimu prost". Ala care comanda piese mai avea putin si tipa la mine.

Nu mai calc pe acolo in veci.

Link către comentariu
  • Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• NetFlow

20

• Dudu

4

• DOOM

2

• spyddy

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Offtopic: E incredibil cum genul asta de functionari ajung sa te faca sa iti para rau ca vrei sa iei masina de la ei.Am patit si eu ceva similar cand am sunat la SMART pt un drive test si tipul mi-a zis la telefon ca el se ocupa de mercedes - masini serioase si ca i-a bagat pe gat sefu si smart-urile care oricum sunt varza si nici nu mai are nici unul pa stoc. El se pare ca trebuia sa ma covinga sa iau masina ....lool.Oricum l-am injurat la sfarsit :Driver:

Ontopic: ai putea sa faci buza aia ca la GTI dar alta culoare: verde sau albastru ( o nuanta frumoasa ).

Link către comentariu

Eu nu am deloc acea buza. Am una jos. Nu stiu dca se vede in poze. E o idee.

Vreau sa fac etrierii albi.. nu stiu insa cum vor tine la jeg. Masina alba ma surprinde cat de bine tine la jeg insa. E chiar super ok.

Link către comentariu

salutare,super masina,peste 2 saptamani vine si a mea . voiam sa te intreb ce consum ai in oras?

suspensia cum este? mi-a ajuns r32-ul in romania:))

Link către comentariu

n-am cuvinte,e traznet.ii vine super bine culoarea,cat despre modificari nu pot spune decat ca sunt cu bun gust

sa o rulezi cu placere :)

Modificat de tibi22
Link către comentariu

In oras papa cam 9-11. Si in bz si in buc cu relativa aglomeratie. Cand a fost super aglomerat am "scos" 14%.

Eu am medie acum 8.4%, per total, insa se merge cu masina destul de tare...

@tibi22 multumesc.

Link către comentariu
  • Administrator

Astazi am dat o tura pe la PBV1 (cel mai aproape de casa) si mi-am configurat (desi nu mai era nevoie) GT-ul meu... Spre deosebire de al lui Netflow, al meu va fi rosu (deh, masina sotiei) si cu 6M... Saptamana viitoare voi semna actele... Inca nu stiu daca voi ramane la PBV sau ma mut la Midocar. Imi este fff peste mana sa ajung toata ziua-bunaziua in Otopeni

Voi ce ziceti? Renteaza? Apropos, ai primit ceva din partea casei? Stiam ca vw nu prea ofera... Skoda imi dadea alarma si presurile moka pt un 2.0 fsi

PS

Netflow, fiind buzoian, promite-mi ca prima oara cand ajung la ai mei (bz), imi arati gt-ul tau...? pretty please...?!

Link către comentariu
Astazi am dat o tura pe la PBV1 (cel mai aproape de casa) si mi-am configurat (desi nu mai era nevoie) GT-ul meu... Spre deosebire de al lui Netflow, al meu va fi rosu (deh, masina sotiei) si cu 6M... Saptamana viitoare voi semna actele... Inca nu stiu daca voi ramane la PBV sau ma mut la Midocar. Imi este fff peste mana sa ajung toata ziua-bunaziua in Otopeni

Voi ce ziceti? Renteaza? Apropos, ai primit ceva din partea casei? Stiam ca vw nu prea ofera... Skoda imi dadea alarma si presurile moka pt un 2.0 fsi

PS

Netflow, fiind buzoian, promite-mi ca prima oara cand ajung la ai mei (bz), imi arati gt-ul tau...? pretty please...?!

Sure. Any time.

Am primit un breloc..

Link către comentariu

super mashina !! sa ai noroc de ea,dar si grija sa aia de ea.e turbata rau.niste folie neagra si...beton ! :)

Link către comentariu

Azi am facut ceva "teste pe A2. Cu 2 insi in masina (cam 200kg amandoi) treaba sta cam asa:

80-120km/h: 4.1s(2 si 3),

,
,
,
, in paranteze e treapta de viteza.

: 7.6s (am plecat din mers cam de la ~1700rpm in tr 1).

15-185km/h: 27s

: 36s (la 185km/h schimba a 5-a si masina accelereaza destul de greu).

0-400m: 15.4s (plecand de la ~15km/h si ~1700rpm)

(viteze indicate pe bord)

Si un filmulet cu

.

Mai mult de 225-230km/h pe bord si ~215km/h real nu a prins. E drept ca batea si vantul, pe film mai mult se aude vantul decat motorul/evacuarea :lol:

La 220km/h pe bord masina are 211km/h real. (atat arata pe clima in mod diagnoza si atat arata si gps)

Consumul la final a fost ~12% pe 350km, viteza medie totala, de cand am plecat din fata blocului pana am intrat iar in Bz, a fost ~104Km/h. Am mers Bz-Buc, centura buc, A2, Drajna, Slobozia (prin oras, intre Drajna si Slobozia am mers cam 20km cu 60km/h pt ca drumu este foarte prost), Urziceni (prin oras) si apoi iar Bz.

Modificat de NetFlow
Link către comentariu

Sa te bucuri de ea multi km fara probleme!

Eroare dintre viteza reala / masurata e mica din punctul meu de vedere. Asta inseamna ca la 100 km/h e de 2-3 km/h.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Masina a primit azi ulei nou si filtre. Se simte bine si ii plac turatiile mari in continuare.

Pentru cei curiosi motorul TSI inca merge. :lol:

(am 10.000km)

Link către comentariu

salut. parca masina ta era de vanzare, am crezut ca nu o mai ai. daca ma insel, scuza-ma, la mai multi km, ma bucur ca esti multumit de ea. Eu unt topit dupa un golf 5, dar am o retinere sa imi cumpar. bafta.

Link către comentariu

Da.. am avut in cap sa o vand. Dar totul s-a rezolvat si sper sa fie ok :lol:

Link către comentariu

In seara asta masina a primit un nou set de becuri Philips Vision Plus. Ce o fi in plus nu stiu.. masina avea tot Philips din fabrica iar diferenta pana la astea plus e... minima. PARCA se vede mai bine. (cred ca e mai mult placebo). Ma mai documentez :Driver:

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
15-100km/h: 7.6s (am plecat din mers cam de la ~1700rpm in tr 1).

Dude, parca trebuia sa scoti cam 7,3 s de la 0 la 100 km/h!

Cum vine asta 15-100 km/h in 7,6 s? si 0-100 km/h in cite secunde il faci atunci...?

Te rog sa nu-mi dai emotii! :hainoroc: Eu ma bazez pe masina asta sa scoata maxim 7,5 s de la 0 la 100 km/h.

La punctul doi, o intrebare: Cum de nu ti-a trecut prin cap sa-i pui jante albe? Eu am de gind sa fac asta si cred ca arata belea de belea. De fapt am vazut poze de prin State cu GTI-uri albe cu jante albe si arata incredibil de bine.

post-1144-1177704480_thumb.jpg

post-1144-1177704501_thumb.jpg

Modificat de Ahile
Link către comentariu

Nu prea imi plac jantele albe.

Timpul ala e decent pt ca eram 2 insi in masina (cam 200kg peste greutatea masinii) si a fost un rolling start de pe la 1500rpm. Nu s-a folosit LCul.

Parerea mea ca daca fac testul "ca la carte" trebuie sa scoata undeva sub 7.5s.

Pe mine ma intereseaza mai mult cat de repede prinde 200km/h.

Link către comentariu
  • Administrator

nici mie nu-mi plac... mai ales ca daca-mi aduc aminte bine, de Paste cand i-am vazut masina lui NetFlow prin Bz, si-a pus pragurile de GTI care-s negre (daca nu m-a lasat memoria...)

btw, imi place la nebunie cum vine asa :icon_thumright:

Link către comentariu

Mie imi plac jantele albe. Iar pragurile parca tot albe le vad mai bine...Chestiune de gusturi.

Link către comentariu
  • Administrator
Publicat (modificat)
Chestiune de gusturi.

abso-fuckin-lutely! :icon_thumright:

Net, ceva poze noi?

Modificat de dudu
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Publicat (modificat)

Poze noi inca nu.

Vreau sa faci etrierii albi si jantele negre, mat, cum e sportul de la nr.

Cu timpul stau mai prost.. da incet incet se fac toate :lol:

Intre timp am facut aproape 14.000km cu masina.

Climatronicul face ceva zgomote (desi am fost de 2 ori cu el la service), in rest totul ok.

Modificat de NetFlow
Link către comentariu
  • Administrator

las' ca mai ajung eu pe la bz si trec pe la tine pe la bloc sa vad ce ai mai facut... :lol:

primul lucru pe care vreau sa-l fac la gt este sa-i fac etrierii rosii... la tine ar merge si rosii, albi mi se par super-pretentiosi...

Link către comentariu
  • 4 months later...

Ca sa reinvii topicula asta mort. Am facut revizia la 20.000km. Am schimbat tot ce trebuia schimbat + multe chestii mici gen mutat rotile intre ele = 550ron (cu tva).

Masina nu are probleme cu motorul sau cutia. Are ceva greierasi, care se repara mereu la service apoi in 5000km max apar iar :vaidecapulmeu:, si acceasi "problema" cu clima. (se aud niste "clapepe" prin bord din cand in cand.. zici ca sunt blocate).

In rest toate bune si frumoase.

PS parca fuge mai tare acu cu filtre noi si ulei nou. :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!