Jump to content

Zgomot Ciudat Ca De Suierat

Cristi Furtuna
 Share

Postare recomandată

Salutare. Pe langa masina din profil mai am un A4 TDI 1.9 115cp prin grija. IN ultimul timp am observat ceva foarte ciudat. daca o calc putin incepe sa scoata un mic suierat, si incepe sa se auda un zgomot foarte fin parca as trage un lant. Stie cineva ceva despre asta? Stiu ca sunt hazlie explicatia ;) dar banuiesc sa nu fie turbina. Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai acel zgomot exact asa l-am descris si eu la un mecanic si ar trebui sa il simti si la A6-ele tau.

E normal ce se aude. Sincer nu mai stiu ,dar am citit pe undeva pe forum ca e normal.

Nu il auzi cumva cand accelerezi usor sub 2000 ture ? pe la 1600-1700 ?

Parca e zgomotul de la intercooler dar nu bag mana-n foc !

Link către comentariu

Andrein, omul zicea ca aude zgomotul la A4 nu la A6 :rolleyes:

Cristi, poate sa fie turbina, intr-adevar. Ia legatura cu Cipos, el se pricepe bine la turbine si iti poate spune mai exact si eventual poate chiar rezolva problema

Link către comentariu

Perfect. Multam de idei. Rapier , sa rezolvat cu postu, sau prins oamenii si intreaba acu pe PM :rolleyes: , buna ideea ta, chip in taci in continuare :P).

Link către comentariu

da am observat ..dar am fost dus in eroare ( nu stiu de ce anume ) si am crezut ca si pe A4 este motor tot de 130 cai ! Si de asta am facut corelarea cu A6 -le lui !

oricum Cristi asteptam sa vedem ce zice Mr Cipos !!

Ca-s curios !

Link către comentariu

pai.. poate sa fie o mica fisuar la traseul after turbo, masina cum trage? scoate fum dupa ea?

cel mai bine ar fi sa vezi exact ce presiune face, daca are caredi de presiune & stuff

Link către comentariu

Cipos, tot la tine vin, dar momentan tre sa plec pt 2 saptamani. Ne vedem after :), full scan si vazut cei cu turbina aia. Masina trage dar cine stie, poate nu sunt invatat eu cu cat trage ea pe adevarat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!