Jump to content

Embleme Jante Aliaj

Daniel M
 Share

Postare recomandată

Salut,

Caut embleme autoadezive circulare de 55mm diametru cu inscriptia WV pt jante aliaj. Vreau ceva mai de calitate sa nu se scorojeasca dupa prima ploaie. Unde as putea gasi?

Mersi,

Daniel

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu caut. Sunt prin targ, in Vitan, da' nu stiu cat de bune calitativ sunt, si nici daca rezista, si nici daca se potrivesc... ca cei de acolo nu stiu dimensiuni. mai de graba as cauta capace pentru jante, cu emblema... D-astea gasesc pe undeva?

Link către comentariu

daca sunt jante originale vw se gasesc capace pentru ele si se pot comanda dupa cod dar la modelul meu costa un set de 4 bucati 250 RON ,asa ca tot varianta cu gasit niste embleme ieftine si lipit mi se pare ce-a mai rentabila.

Link către comentariu

Majoritatea firmelor care produc jante livreaza la cerere si capace pt acestea cu sigla masinii. Un amic si-a cumparat de la allesio jante pt un citroen si le-a comandat cu capce avand sigla masinii, iar acestea sunt de calitate. Stiu ca astfel de capace se pot comanda si separat.

Link către comentariu

eu am pe masina embleme cumparate din autovit si le am de aproape 2 ani si nu au patit nimic asa ca ..... oricum la banii pe care ii dai pe ele nu ar fi o f mare pierdere desi la ale mele nu am obs vreo deteriorare

Link către comentariu

Salut,

Eu am rugat pe cineva cand se duce in targ la vitan sa imi ia ce se gaseste pe acolo. A gasit ceva (vezi poza) metalic dar emblemele sunt mai mari in diametru cu aprox 4 mm si ar trebui sa le tai. In drepta este emblema originala. Nu imi dau seama cum s-ar putea taia perfect circular ca sa iasa bine. Eu am deja jantele asa ca nu se pune problema sa iau altceva.

Sugestii..? :offtopic:

post-6554-1172397310_thumb.jpg

Link către comentariu

Colegul nostru TIR am vazut ca si-a pus pe Bora, pe Rial Porto sigle de VW.... intrebati-l pe el de unde a facut rost.

Link către comentariu

Salut,

@ TIR: asa arata suportul si emblema. Emblema are in grosime aprox 0,5mm metal si inca 0,5mm autoadeziv.

post-6554-1172692339_thumb.jpg

Link către comentariu

a pai nu e lipita inca sau cum ? in principiu se poate face... nu e problema ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!