Jump to content

New Look MK2 - jenti noi

cristian.caz
 Share

Postare recomandată

cristian.caz

Salutare ! Mi-am cuparat alte jante la Mk2-ul meu . Am schimbat total lok-ul masinii mele, o sa pun maine dimineata si poze. O intrebare : am dat mult pe cele 4 jante : model Renault Megane , 195/55/R15, cauciucuri Continental Sport fata, Dunlop spate - totul 150 euroi, plus cele vechi care erau modelul original Golf 1986?!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa le porti sanatos! La prima ocazie ti le admiram pe viu.

PS:De pret nu stiu ce sa zic. Nu m-a interesat acest aspect deocamdata.

Link către comentariu

si mai are de unde sa mai aduca cel care ti le-a dat tie?...ca poate sunt si eu ijnteresat...la pretul asta...;)

Link către comentariu

Frumoase!Sa le portzi sanatos si sa le feresti de gropi!

Link către comentariu

Super!

Offtopic: am obs ca ai bara lata, model >88. Cam cat face una din asta?

Link către comentariu

1.5 mil si spate 3 mil

Link către comentariu

Noi? Mai sa vezi! Unu mi-a cerut 100 euro pe asa ceva. Da l-am mirosit eu ca vrea sa ma fraiereasca.

Link către comentariu

cristian.caz

Daca te intereseaza stiu eu un "nene" in Timisoara care aduce multe stuff-uri din Germania. Are seturi noi - sunt chiar ambalate - bare fata + spate cred ca la 120 euro. Tipul are numai piese de Golf II. Cam scumputze lucrurile de la el dar sunt multe noi ...

Link către comentariu

Daca e cel de pe str Bucegi, il stiu si eu. Mie nu cred ca mai imi vinde ceva. S-a suparat pe mine. ;)

Link către comentariu

cristian.caz

Pai ce l-a deranjat ? Ca sa stiu daca ajung pe la el sa evit astfel de momente !?

Link către comentariu

Prima data mi-a cerut vreo 50 euro (sau 30 euro !? nu mai stiu exact) pe compresorul de inch centralizata si i-am zis ca e cam mult. La 800 klei gaseam inchidere electrica in piata. Nu i-a convenit ca i-am comentat. Ulterior l-am gasit la alt schrot cu 10 euro accelasi compresor.

A 2-a oara am vrut sa iau pompa de vacum de la el, cu 400.000 am negociat. Dar nu era buna. Eu nu am stiut sa ma uit la ea si a 2-a zi cand m-am intors de la mecanic i-am dus-o inapoi. Si atunci s-a suparat, mi-a zis ca sunt eu dificil, imposibil, ca vreau numai chestii chilipir, etc

Alt tip idiot e la primul schrot cum vi de la Metro pe dreapta. Acolo orice intrebi la mecanic (cand nu e sefu de fata) iti zice ca nu are si iti da tel lui sa-l suni acasa 2240xx ca iti face el rost. Ultima oara mi-a cerut 50 euro pe pompa de vacum, si i-am zis la revedere. Mai rau e ca mi-a scrijelit cu surubelnita pe masina nr lui de telefon, *********. Data viitoare il dau in gat la sefu lui.

Edited by CristiP on 7.07.2004

NU INJURAM PE AICI! Next time primesti warning.

Link către comentariu

cristian.caz

Sa-ti traiasca jantele si masina, ca e identica cu a mea!

O sa pun si eu poze, ca am facut recent.

Cat despre domnu de pe Bucegi din discutia de mai sus: eu m-am inteles bine cu el. Odata mi s-a spart un furtun de la radiator aproape de el; nu a avut sa-mi dea unul ca al meu si mi l-a reparat (adaugat) pe al meu gratis (nu a vrut sa ia bani).

Cred ca e o chestie de abordare.

Link către comentariu

Posibil, am mai luat de la el ceva si a fost ok. Nu stiu de ce s-a suparat asa ultima oara. Poate a avut o zi proasta si m-am nimerit si eu in ziua aia.

Link către comentariu

unde e strada asta Bucegi ?

Link către comentariu

cristian.caz

Cum vii dinspre Profi spre Novatim , mergi tot inainte, treci de Novatim si prima strada la stanga e Bucegi. Casa de pe colt , are si o alimentara unde e nevasta dlui Jan (asa il cheama) e a lui , vorbesti cu doamna si te va introduce in "atelierul de Golf II".

Link către comentariu

Alimentara e inchisa de ceva vreme. Trebuie sa suni la prima usa (imediat dupa poarta), cred ca nr 13.

Link către comentariu

care Novatim ? in complex ?

Link către comentariu

cristian.caz

Da mai Cristi, pai nu ti-am zis ca treci de Profi . Novatim-ul de la Stadion.

Alimentara e deschisa , eu am fost chiar saptamaniile trecute pe la dl.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Ale mele nu sunt noi jantele .... dar sunt BBS ... 13" fata si 14" spate

Leam gasit de ocazie odata in ziar la 50 de Euro si am dat jantele mele care le aveam pe spate (de tabla model BMW).

Hai sa pun si eu o poza daca tot e cu jante.

Link către comentariu

Ale mele (cele din poza) au fost ATS, ca le-am dat.

Acum am niste intermediare de tabla pana vin celelalte.

Sper la ori ceva in 5 spite- (model mai nou), sau la ceva in mai multe spite, dar cu buza lata.

Link către comentariu

Noi? Mai sa vezi! Unu mi-a cerut 100 euro pe asa ceva. Da l-am mirosit eu ca vrea sa ma fraiereasca.

o bara noua , tip GTI din magazin e la 4 mil cu tot cu fusta

Link către comentariu

fata sau spate ? ca pe fata e 1.5 fara fusta si spate tot fara fusta e 3 mil. m-am interesat io!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!