Jump to content

Golf Mk5 1.6 Fsi

c0sta

Postare recomandată

inca astept creditul pentru a-i plati omului masina... sper ca intr-o sapt sa fie a mea cu acte in regula

so

VOLKSWAGEN

Model: Golf V

Motor: 1.6 FSI EURO4(inca nu stiu exact codul motorului)

Putere: 115 CP

Cutie : manuala 6+1

Culoare: verde/gri metalic - ceva de genu asta, nu mi-am dat seama exact

An 2005

Km 74000

Dotari:

Geamuri electrice fata, spate

Oglinzi electrice, incalzite, heliomate + cromate

Computer de bord

Clima bizonala (sau bizonica lolo!!!)

Proiectoare

Jante aliaj 16' 205/55

10? Airbaguri (parca eu stiam de 6)

ABS+ESP+ASR

Difuzoare ??? (4?6?)

HU - un Kenwood destul de old

Alarma - habar nu am de care

cateva poze destul de proaste calitativ.

mai multe dupa ce e a mea.

4924320001ry0.th.jpg 4924320002gf4.th.jpg

4924320003jj7.th.jpg 4924320004gi4.th.jpg

4924320005ya6.th.jpg 18022007146mc0.th.jpg

18022007149if9.th.jpg 18022007147ln3.th.jpg

Modificat de c0sta
Link către comentariu

foarte frumos golfuletzu'. Arata "shic" cu geamurile fumurii! Mp3-ul imi place ;) ;)

ps1: cat a costat?

ps2: 6 airbaguri cred, 10 e prea mult :P

Modificat de a6TDi
Link către comentariu

inca costa.... din pacate... omul mi-a promis ca mi-l tine pana iau banii de la banca ..... mama ei de birocratie...

13k vrea el. 6 airbaguri zic si eu. scrie in 10 locuri airbag in masina da 6 stiu eu ca are....

Link către comentariu

e bun scoru de 13k...lasa ca merita, barem este masina cam nou noutza, si arata fenomenal :huh: cel putin mie imi place! :blink:

Link către comentariu

thanx... sper sa nu ramana la stadiul de dorinta... sa mi-o tina omul-asa cum a promis- pana iau banii de la banca

Link către comentariu

De tinut o tine eu asa zic. Am vazut-o pe net prima data prin noiembrie-decembrie parca, asta inseamna ca daca nu a dat-o pana acum, in momentul in care a aparut un cumparator ar fi o prostie din partea lui sa nu o pastreze si sa ti-o dea tie sa te bucuri de ea si sa-ti dea si un plin de benzina :). Oricum e frumoasa, sa o stapanesti sanatos (cand v-a venii)

Link către comentariu

sincer ce-mi zici tu imi zice si lumea din jurul meu.... la fel de sincer, mie tot mie putin frica, imi place masina prea mult si se pare ca nu mai sunt capabil sa gandesc cum trebuie...

oricum faptul ca e benzina nu poate decat sa ma bucure - un diesel e mult mai usor de dat pe piata romaneasca

thanx de urari

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!