Jump to content

Ce Sa Fac Cu Mkii

Raf
 Share

Ce parere aveti?  

42 voturi

1. 1. Ce ma fac cu un MkII 1,6D

• RK Motor+Vopsit+ITP
      16
    • Alt MotorSH+Vopsit+ITP
      12
    • Vandut piese(sau pt piese)
      14

Postare recomandată

Se da un MkII '84, 1,6 D. Expira ITP in 2 sapt, consuma ulei la greu(v-am mai zis), trebuie vopsita, parbriz crapat.

Ce ma fac?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Uitandu-ma in semnatura ta am votat 3.l-as vinde si asa mai ai 3 golfuri...da' daca vrei sa iti pastrezi 'fullul' de golfuri baga bani in el

Link către comentariu

:huh: Am modificat semnatura. MkI a fost dat disparut de unchiul meu in Brasov de o luna(daca il vede cineva... B-xx-VFG albastru met, 2 usi). Am ramas cu el pe rol :)

Pai si eu l-as vinde insa cine il ia cu ITP expirat? pana cum vad ca voturile inclina spre vanzare. Nu aveti suflet... :(

Link către comentariu

I-ai face asa ceva? glumesc... insa, se poate vinde fara itp valabil?

Im alta ordine de idei un motor sh de incredere unde as putea gasi? Nu prea am curaj sa iau motor...

Modificat de Raf
Link către comentariu

vot 2. la cata motorina ai poate pui ceva pe benzina (de la kr in sus :rolleyes: ) oameni buni voi vedetzi ce nr de inmatriculare are? pasiunea nu se vinde la fier vechi :).

Link către comentariu

Salutare tizule! Sunt un DieselHead asa ca nu incercati sa ma corupeti.

Poll-ul vad ca este f echilibrat, asa ca inclin sa ma apuc de motor.

Link către comentariu

"Uitandu-ma in semnatura ta am votat 1" :lol:

Daca nu circuli cu el, nu-i musai sa-i faci ITP-ul acum. Poti sa-l faci dupa ce mai repari una alta la el.

Vezi poate iei ITP-ul in starea actuala. :rolleyes:

Link către comentariu

Vezi poate iei ITP-ul in starea actuala. :)

:P capota si aripile sunt verzi, masina a fost gri si mai are pe spate niste pete(fostul prop a incercat sa o vopseasca-cu guase cred). Perbriz crapat de sus pana jos. scoate un fum albicioas si la ralanti. Daca-i mai da si vreo 5000 rpm la noxe...

Link către comentariu

Nu-l tine prea mult fara ITP ca s-ar putea sa ti-l radieze automat. Stiu pe cineva care s-a trezit cu asa veste. Repara-l, mai ales ca esti un pasionat (dupa cate golfuri ai, si ce nr. ai... ne-am dat seama. Sunt sigur ca asta vei face. Si sa ne arati poze cu el, si cand e in reparatii, si mai ales cand e gata.

Link către comentariu

Eu am bagat o groaza de bani in iarna in motor si nu se s-a rentat. Iti recomand sa vb cu Golfistul (~ Cornel, forumist de-al nostru) un sh bun in localitatea Bizighesti (sa nu ma intrebi jud, cred Buzau) l afirma Autorolla. Fac aia orice test din cate am inteles de la ei (de acolo am vrut sa-mi iau eu dar am facut o prostie si nu mi-am luat). Iti mai merg motoare de g2 1.6 D/ TD 54-90 cp, G3 1.6-1.9 D/TD max 90 cp si de Passat '92-'93 1.9TD max 90cp. Daca vrei sa treci de la d la TD va trebui sa mai schimbi prima parte de evacuare. Un motor cu tot cu cutie nu te aj mai mult de 700-800 euro, iar ca sa il repari pe asta complet te aj mai mult (numai setul motor e 1350 ron + bucsat + planeitate + supape + tacheti + garnituri si simeringuri + manopera cel putin 800-1000 ron l aun prieten mecanic).

Modificat de Micutzu
Link către comentariu

Merci de raspuns Micutzu, am vb cu Autorolla insa nu au motoare. de asemenea nu sunt interesati de Golf II pentru dezmembrare... :)

Vad ca poll se inclina spre reparatie. de reparat eu sper sa nu fie nevoie de bucsare pt ca atunci nu merita. daca scap numai cu segmentare sper sa ma descurc cu 7-800 lei. Manopera... sper sa ma descurc singur(am mai facut-o odata acum vreo 6-7 ani)

Cornel, daca ai vreo propunere... (daca ai un motor bun sau cat oferi pt dezmembrare)

Link către comentariu

Se poate inchide, azi am vandut-o unui pasionat cu mai mult timp liber.

Ii urez spor la treaba!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!