Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

cda

Postare recomandată

Salutare, sunt nou pe forum si proaspat posesor de G5 1.9 TDI 5 usi, confortline cu cateva extra: climtronic, alarma, RCD 300+ (4x20W, 8 boxe), rezerva normala din aliaj, cutie manuala in 6 trepte, culoare silver.

post-10655-1171830967_thumb.jpg

Am ridicat masina de la dealer acum 10 zile, iar de atunci am parcurs aproape 1000 km. Sunt multumit de ea, la unele capitole este chiar peste asteptari. Cutia M6 face toti banii, la fel si RCD 300+ care ofera un sound net superior fata de varianta standard, RCD 300.

Modificat de cda
Link către comentariu

@cda....felicitari si sa o stapanesti sanatos...dar ai gresit sectiunea in care sa postezi...sa nu mai spun (asta ca sa fiu rautacios) ca nu sunt de acord cu tine la capitolul M6.....LA MULTI KM!!! :P :D

Link către comentariu

Merci Tazzz!

Am tot cautat prin topic-uri o sectiune pentru noi veniti, dar nu am gasit. Probabil nu am cautat unde trebuie. Nici topic cu subiect Golf V 1.9 TDI nu am gasit, desi am "rasfoit" cele 9 pagini. Daca am gresit ... sorry. :D

Pot sa zic ca pentru cutia M6 am asteptat aproape 3 luni in plus, cu M5 era o masina disponibila mult mai repede. M6 necesita schimbari mult mai dese, asta e clar, dar pe mine nu ma deranjaza, prefer sa traga bine in orice situatie. Cutia e scurta iar caderile de turatie optime. Pana acum nu am auzit pe nimeni sa fie nemultumit de M6, din contra. Exista oare argumente pe care nu le stiu?

Link către comentariu

Mergi la vwForum.ro > Lucruri generale > Masina mea. :beerchug:

Cat despre M6 nu te inteleg...eu am asteptat 3 luni pt ca nu erau M5 fara alarma pe stoc... :Driver: ...sincer acum...inafara de confortul psihic ( am 6 viteze!!! :lol: ) ce iti mai place la M6 ca pe mine m-a disperat cat de aiurea e etajata....

Link către comentariu

@cda Bine ai venit si sa stapanesti sanatos masina.

Cat despre topic il mutam noi la sectiunea corecta. Deh... cand esti nou nu stii chiar toate sectiunile forumului.

Link către comentariu

salut si bine ai venit.sa o stapanesti sanatos

p.s. pune si tu mai multe poze.ceva modificari in viitor?

Link către comentariu
  • Administrator

S-o stapanesti sanatos si fara probleme ! Ceva poze ? :)

Link către comentariu

Cum adica e aiurea etajata??? Ti se pare mai bine etajata cea in 5 trepte?

Are demaraj (mult) mai bun cea in 6 trepte :rolleyes:

Link către comentariu

Merci baieti!

M-am prins eu ca aici ar fi trebuit sa postez, dar nu din prima ... Pe vwforum am mai intrat ca simplu cititor, mai ales inainte de a comanda masina. Dar evident nu am citit tot, de obicei am mers sageata la sectiunea ce include G5.

Tazzz evident vorbim de aceasi motorizare, fiind singura care ofera posibilitatea de a alege intre M5 si M6. Dar parca nu am vorbi despre aceasi cutie, :rolleyes: eu si M6 ne simtim bine impreuna. :) Nu contest foarte mult ceea ce spui, deoarece nu am condus varianta M5 asa ca nu am termen de comparatie.

post-10655-1171914565_thumb.jpg

post-10655-1171914588_thumb.jpg

Modificat de cda
Link către comentariu

@Golf TDI, observ ca avem motorizari si transmisii identice. Ai postat pe undeva detalii? Daca da, pune un link please.

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o conduci cu placere si cat mai multi km fara probleme :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!