Jump to content

Double "g"

Johnn
 Share

Postare recomandată

Are cineva idee despre acest service?

Doble "G" Service Auto Spataru Preda 5-7 sector 5 "care este" :)

Am lasat masina la ei sa vopsesc o bara si sunt putin ingrijotat :D

Multumesc

Modificat de Johnn
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 7 months later...

Cum a iesit? Mi i-a recomandat agentul Allianz. Azi vreau sa ma duc si eu la ei insa mi-ar fi fost f util si feedback-ul tau!

Modificat de Raf
Link către comentariu

Pai Johnn cred ca tu vei fi primul care va putea vorbi despre service dpdv. al satisfactiei clientului.

Link către comentariu

Si eu al 2-lea. Am fost azi la ei . m-au primit cu bine, au zis ca luni vour avea farul de care am nevoie. Pana acum totul ok. Sa vedem cum iese.

Totusi m-ar incuraja un feedback pozitiv din partea lui Johnn!!!

Link către comentariu

• Administrator

Se pare ca John nu mai posteaza din 13 Aprilie. :) :)

Asa ca.... bafta cu Doble "G" Service Auto

Link către comentariu

da, dar a fost vazut pe aici in 23.09:

"Last Active 23rd September 2007 - 07:38 PM" -Am verificat :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 months later...

chiar daca nu se mai discuta in topicul asta..am postat pentru cei care vor cauta pe viitor informatii despre acest service ...baietii sunt ok,s-au miscat f repede..si a iesit foarte bine..am avut de vopsit o usa si o aripa..culoare negru perlat...deci..destul de pretentioasa treaba...dar a iesit f bine,in plus masina a fost gata in 3 zile..deci..mergeti fara grija.

Link către comentariu

• 8 months later...
chiar daca nu se mai discuta in topicul asta..am postat pentru cei care vor cauta pe viitor informatii despre acest service ...baietii sunt ok,s-au miscat f repede..si a iesit foarte bine..am avut de vopsit o usa si o aripa..culoare negru perlat...deci..destul de pretentioasa treaba...dar a iesit f bine,in plus masina a fost gata in 3 zile..deci..mergeti fara grija.

pana la urma ce se stie despre service este k? mie mi l.a recomandat un constatator astra s.a ce parere aveti

Link către comentariu

• 4 weeks later...

salut,

am fost si eu la recomandarea unui agent constatator de la astra asigurari, la double g, sa-mi schimbe o bara. pe atunci aveam un mondeo, culoarea nisipului...adica ford, probleme intotdeauna la nuanta vopselei, ca nu se potriveste neam cu codul ei, si o culoare turbata, iarasi greu de facut. ce credeti? masina a iesit brici...super multumit am fost atunci, mai ales ca am avut multe probleme de tinichigerie-vopsitorie, si stiam de problemele codurilor de vopsea la ford. acum cateva zile, am intrat cu un passat b6 direct cu fata intr-un zid de beton, in parcarea subterana de la Auchan :) rezultat-bara desprinsa din cleme, sparta langa far, semnalizatorul dreapta spart, si zgariata ca dupa razboi, toata bara. m-am dus acolo, la double g...doar eram multumit de ei...ce credeti? oamenii si-au adus aminte de mine, si am avut parte de acelasi tratament amabil, lucru rar intalnit in "reprezentante", daca pot fi numiti asa dealerii imputiti ai fiecarei marci. mi-au pus oamenii alta bara, au vopsit-o, si mi-au pus si semnalizator nou. lucrarea a durat exact 2 zile, si rezultatul a fost perfect, la un sfert de pret, cred, fata de "reprezentanta". nici nu vreau sa ma gandesc cat ma costa o bara buna la porsche, chiar daca o lasam acolo pe cea crapata, cu vopsitul barii, semnalizator, si manopera...cred ca in jur de 700 de euro lejer. cred. din partea mea, recomand tuturor service-ul double g, nota 10 cu +

Link către comentariu

• 1 month later...

o sa va spun (si) eu cum e cu service-ul asta. mi-am lasat masina la ei sa mi-o execute. aripa si usa stg plus oglinda stg lovite zgariate de un destept care a schimbat banda fara sa se asigure. am lasat-o vineri si mi-au promis ca cel tarziu marti e gata.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

mi-au facut treaba...am tras de ei sa o faca...nu sunt f multumit...dar ma rog pt o masina la mana a doua arata bine ce au facut ei...(chituit,vopsit, lacuit)

concluzia-> sunt ok pt cei care vor sa faca ceva pe bani putini. costul reparatiei la reprezentanta este de aprox 1,5x mai mare decat la ei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!