Jump to content

Passatul Meu ....

Alex-Passat

Postare recomandată

Asaaa ! :question: Foarte bine ca nu te-ai hazardat sa demontezi farurile pt montarea inelelor. Cu tot cu neplacerile de care are parte KMZ, cu inelul ars, sunt cu mult mai faine. Fondul negru e da o nota clara de distinctie.

Ce bine ca nu ai baghetele alea cromate la bandouri laterale respectiv spoilere. Se potrivesc pe aceasta cale si manerele cromate, fara sa dea impresia de "incarcat".

Menajeaz-o si tu mai des. Eu exagerez, chiar, si schimburile de ulei si cele 4 filtre le fac la cel mult 11.000 km. E putreda atmosfera, mai ales in Bucuresti si e pacat de motorasul ala, care o va duce mult si bine daca e intretinut adecvat.

Sa nu te mai sperie consumul urban. In trafic, eu stabilesc intre 9,5 - 11,5, depinzand si de temperatura la care functioneaza motorul.

Avatarul tau tzipa dupa o imagine de combinatie jante-faruri.

Noroc ! Drum bun !

Link către comentariu
Alex-Passat
Publicat (modificat)
Salut ! Felicitari pt masinuta. Arata foarte bine. Poate pui si tu poze cu farurile . Cat au costat si de unde le-ai luat . Noaptea e vreo diferenta fata de cele pe halogen. :soare:

salut,farurile si cu xenoanele le-am luat de anu trecut da nu am avut timp sa pun poze,au costat impreuna 15 mil

,montajul l-am facut la un var de-al meu la service cu vre-un milion spaguta ,cel mai important e ca farurile sunt cu lupa si sunt si reglate destul de jos si chiar nu chioarasc pe nimeni si e de retinut pentru cei cu logan :P

Modificat de Alex-Passat
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa masina, arata supe si farurile.

O avantajeaza foarte mult culoarea si cromul, care dau foarte bine.

Cred ca noaptea e un adevarat `angel`

Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 5 months later...

de retinut vis-a-vis de faruri k desi nu am avut noroc sa mi sa arda vre-un inel,am avut surprinderea sa aflu de dupa vreo 30-40 de mii de km am la unul din faruri luat foarte putin din lac :P( ,asta sa stie la ce sa se astepte cei ce vor sa-si puna faruri angel de la fk , in rest e totul super ok inclusiv cu xenonul after market care se vede foarte misto asta daca ai si lupa k sa nu-i omori pe ceilalti participanti la trafic.Si apropo de specificatia unui coleg de forum in legatura cu mahonul ,am avut si inca mai am ocazia sa fac schimb sa dau mahonul si sa iau toate ornamentele cu imitatie carbon,dar eu nu am vrut si nici akum nu vreau ca mi se pare ca totusi pasatul este o limuzina nu masina sport ,asta e parerea mea.In rest toate cele bune de sarbatori tuturor forumistilor :) :wub:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!