Jump to content

Passatul Meu ....

Alex-Passat

Postare recomandată

Acum cateva luni mi-am cumparat si eu un passat,care este si prima mea masina din VAG group.

Este vorba de un VW Passat din 12.2004 adus din Franta(in Romania figureaza ca an 2005), motor 1.9 TDI de 101 cp tip motor AVB culoare- negru.

Optionale- computer bord,crouse control,volan reglabil,navigatia mare cu magazie cu 6 cd ,senzor ploaie,senzor parcare,esp,torpedou refrigerat,etc...

Ce s-a pus pe masina separat de standard- manere nichelate,praguri nichelate, jante de 235/45/R17 cu cauciucuri Fulda,folie 70-80 % opacitate pe luneta si pe latarale spate iar pe geamurile latarale din fata am folie mai deschisa.

Masina are momentan 147.000 km cand am luat-o eu avea 138.000 km (din ce am verificat eu si a mai verificat si cipos par a fi reali).

Sper sa va placa,cu mentiunea ca asta este doar inceputul si sper sa fac mult mai multe la masina pe partea de tuning.

Din pacate pozele nu pot sa le atasez, incerc maine

Modificat de Alex-Passat
Link către comentariu

Sa o stapanet sanatos, chiar m-am uitat in sectiunea "Masina mea" acum cateva minute daca e postata :) inainte de a deschide topicul, am vazut-o la avatar si m-au atras jantele, asteptam pozele :).

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos!

si pune si tu poze sa vada lumea ce jante frumoase ai :D

masina merge bine chiar imi place:P

Link către comentariu

am reusit sa pun niste poze dar nu prea relevante k sunt facute cu un v3

post-8539-1171648824_thumb.jpg

post-8539-1171648840_thumb.jpg

post-8539-1171648849_thumb.jpg

post-8539-1171648862_thumb.jpg

post-8539-1171648870_thumb.jpg

Link către comentariu

Jantele le-ai luat cumva de la autosoft ?! :D Sunt absolut superbe si eu imi dorect exact modelul asta :( Superb

Link către comentariu

nu le-am luat de la autosoft,au fost aduse din germania, cristy_snacks cu bordurile nu-i o mare problema k parchez la 5 cm de ele :huh: dar cu ficateii mei e o problema k se cam simte cam jante de 17'' si ma plimb prin Buc nu mai spun k mie imi consuma 10 % in oras,am inteles k de obicei la calutii mei ar trebuii undeva la 8-9 %,de asta e am 235.

Multumesc tuturor pt aprecieri

Link către comentariu

Fff frumoasa chiar asteptam poze... sa vad cum e... chiar absolut superba:) dau foarte bine jantele pe ea... punei si carcasele la oglinzi cromate ca si eu am facut si sunt de super efect:))

Link către comentariu
Fff frumoasa chiar asteptam poze... sa vad cum e... chiar absolut superba:) dau foarte bine jantele pe ea... punei si carcasele la oglinzi cromate ca si eu am facut si sunt de super efect:))

multumesc tuturor pentru aprecieri,iar chestia cu oglinzile e discutabila k nici eu nu stiu momentan ce stil sa adopt nichel sau sport asta din cauza k eu nu am varianta cu nichel pe la bandouri,oricum asta nu e o problema,din punctul meu de vedere urmatoarea modificare ar fi sa-i iau niste angel eyes la care sa mai adaug si instalatia de xenon sper si eu ca toata lumea sa fac rost de bani si sa-mi tunez si eu masina cum vreau :D,salutare forumistilor si :) fara incidente

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina cat ai dat pe ea? Dar pe jante?

Apropo de tuning pe viitor in afara de xenon nu i-as mai face nimic. De ce? Raspuns foarte sinplu arata superb asa cu e acuma.

Link către comentariu
Foarte frumoasa masina cat ai dat pe ea? Dar pe jante?

Apropo de tuning pe viitor in afara de xenon nu i-as mai face nimic. De ce? Raspuns foarte sinplu arata superb asa cu e acuma.

merci extreme,masina a fost 14.000,iar fostul proprietar mi-a zis daca vreau jantele mi le da cu 700 E cu tot cu cauciucuri (fulda) :D si am acceptat,iar cu privire la angel eyes,nu stiu nici eu ce vreau sa-i fac dar cand o sa dau si eu de bani o sa vad atunci,oricum ii pun farurile cu totul,in nici un caz dinalea care se monteza in far

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Intr-un final am schimbat si eu distributia si uleiul care cred k avea cam 20.000 km,printre altele am mai schimbat si spoilerul :) deoarece l-am crapat f putin cand m-am intors de pe autostrada si era pacat sa nu-l schimb deoarece am casco si dau o gramada de bani pe an.La capitolul tuning nu am nimik nou deoarece am bagat bani in distributie role curele etc....si inca ceva,am spoilerul vechi de vanzare daca e cineva interesat sa dea un buzz pe mess si discutam.In rest :) fara probleme

Link către comentariu
Intr-un final am schimbat si eu distributia si uleiul care cred k avea cam 20.000 km,printre altele am mai schimbat si spoilerul :D deoarece l-am crapat f putin cand m-am intors de pe autostrada si era pacat sa nu-l schimb deoarece am casco si dau o gramada de bani pe an.La capitolul tuning nu am nimik nou deoarece am bagat bani in distributie role curele etc....si inca ceva,am spoilerul vechi de vanzare daca e cineva interesat sa dea un buzz pe mess si discutam.In rest :Driver: fara probleme

Cat te-a costat schimbul de distributie, role, ulei? Ai folosit set original Vw? De unde ai cumparat piesele?

Link către comentariu
Cat te-a costat schimbul de distributie, role, ulei? Ai folosit set original Vw? De unde ai cumparat piesele?

pot sa iti spun cat ma costat uleiul (castrol pentru pd 60 ron /litru) pentru ca distributia am avut-o de la fostul proprietar iar manopera pe mine nu prea ma costat nimik ca am facut-o la service la varu' meu.Pot sa mai spun k am observat ca m-am calicit un pic si nu am schimbat rola intinzatoare de la AC si vad ca face k toti draci si cred k o sa demontez iar bara sa o schimb :) deh romanu prost(am schimbat rola de la alternator,curelele si de la alternator si de la AC si am zis k mai merge rola de la AC si uite k nu a mai mers...).

Link către comentariu
  • 1 year later...
Alex-Passat
Publicat (modificat)

mi-am pus angel eyes-uri :rolleyes: de la fk cu fundal pe negru

post-8539-1210327884_thumb.jpg

Modificat de Alex-Passat
Link către comentariu

da frumos ..la mine s-a ars un inel de pe partea cu soferu faza scurta .. tre sa dau faru jos sa vad ce s-a intamplat .. am auzit ca asta e buba lor..

Link către comentariu
Alex-Passat
da frumos ..la mine s-a ars un inel de pe partea cu soferu faza scurta .. tre sa dau faru jos sa vad ce s-a intamplat .. am auzit ca asta e buba lor..

upssssssss nasol sper sa nu am parte,da oricum te rog asa pentru viitor sa dai si tu cateva detalii cu ce greutati ai intampinat pe akolo si cum ai rezolvat-o k sa nu ma mai chinuii si eu. :rolleyes:

Link către comentariu

Salut ! Felicitari pt masinuta. Arata foarte bine. Poate pui si tu poze cu farurile . Cat au costat si de unde le-ai luat . Noaptea e vreo diferenta fata de cele pe halogen. :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!