Jump to content

Piele Pe Leon ? Merita ?

assante
 Share

Postare recomandată

AM comandat un leon nou , Sport-up , DSG , 2.0 , cu toate dotarile existente , mai putin piele si pachetul de iarna in care intra incalzirea in scaune , spalatorul de faruri (pe care il am deja de la xenon , deci nu ma intereseaza) , si duze incalzite . Intrebarea mea este pentru cei care eu leon cu piele , sau au vazut asa ceva , si se refera la calitate , pentru ca la 1100 E cip mi se pare cam ieftina , comparativ cu cea de Audi care e 4000 E de exemplu .

Un dealer mi-a spus ca prin analiza comparativa , i se pare mai buna pielea de pe leon decat cea de pe skoda octavia 2 de exemplu , si as vrea sa stiu daca asa este , si daca in timp , datorita greutatii mele (100 kg) nu se va terfeli si va arata urat , sau se va decolora .

Vreau argumente pro si contra durabilitate / calitate , nu replici de genul o sa transpiri vara si o sa ingheti iarna , ca aceste aspecte le cunosc .

Alta intrebare ar fi , e mai buna pielea decat tapiteria de sport-up (care mie mi se pare super sanatoasa si durabila) ?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pur personal...leon masina sport...nu are ce cauta pielea pe scaune sau usi... tapiteria de pe scaune o sa fie super si o sa tine mult mai mult decat pielea...fosta masina a avut piele(piele ecologica) bej ..pe care o spalam la 2 saptamani si tot urat arata dupa 30000km ... ajunsesem sa o urasc...

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Tapiseria de la Sport-up (rosu cu negru), dupa parerea mea, arata super (chiar mai bine decat cea de la FR) si asta nu pentru ca eu am asa ceva :D. Dupa ce am comandat-o, am observat ca aparuse la configurator posibilitatea optarii pentru piele ecologica, la acelasi pret cu cea textila si mi-am sunat dealer-ul sa nu cumva sa-mi faca vreo surpriza.

Link către comentariu

Eu chiar m-am urcat intr-un leon 2 diesel 2.0 cu dsg care avea piele si mi-a placut foarte mult. Schimba f mult masina! Pielea de la leon arata bestial, este exact la ceea ce te astepti.

Daca vrei asa mult piele pe masina go for it ca merita banii. Daca e doar un moft ramai la tapiseria rosie neagra ca si asta e bestiala, multi isi cumpara sport sau sport -up doar pt tapiseria asta si bordul negru.

Link către comentariu

dude eu nu mi as spune...majoritatea clientilor mei care au avut masini cu tapiteria din piele mi au dat feed back uri negative...si asta pt ca vara la noi devine din ce in ce mai calduroasa si e groaznic ...de exemplu eu urasc sa fac testdrive cu o masina ce are tapitaria din piele vara...pune macar "jumate-jumate" , adica piele intoarsa pe mijloc, mai rezistenta la frecare si nu se incinge asa usor ... ca la passat sau audi. Pe de alta parte optiunea este f buna la revanzare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!