Jump to content

Leon Stylance Vs Sport-up

assante
 Share

Postare recomandată

Am avut pana acum un stylance de 1.9 TDI , insa m-a rugat un prieten sa i-o dau lui , si daca tot am facut schimbul , mi-am comandat pentru mine un Leon Sport-up , 2.0TDI , DSG . Intrebarea mea se refera la tinuta de drum , din 2 perspective , una a jantei de 17 (deci talon 45) comparativ cu 16'' cat am avut pana acum, si a doua a suspensies sport . Mie imi place cum e acum stylance-ul meu ca rigiditate si tinuta de drum , si nu mi-as dori o masina care sa stea bat si sa faca urat la fiecare gropita (din cauza talonului mic) .

Este chiar atat de vizibila diferenta de tinuta intre cele 2 ? sau sunt doar cateva setari mai specifice sport pe sport-up ? Suspensia sport e cu totul alta ? si cum se comporta masina in general ma intereseaza , ca si rigiditate . Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, este diferenta destul de mare. Eu am sport-up si am facut drivetest cu un stylance cu aceiasi motorizare. Sport-up este mai rigid si se simt toate denivelarile, mai ales daca ai cauciucurile umflate la presiunea din carte.

Link către comentariu

eu am stylance... si se simt toate pietrele pe strada ... nu stiu cu mse comporta sport-up .. daca la al meu se aude asa ... cum ar fi mai bine? .. sa lasi rotile mai desumflate ? nu la cat scrie in carte??

Modificat de leone82
Link către comentariu

Iceman si leone82 au perfecta dreptate,se simte diferenta insa nu cred ca e indicata o presiune mai mica in cauciucuri doar a avea un anumit comfort,nu sunt sigur ca in asa ceva sta comfortul,mai ales ca stim cu totii:presiune mica=tocirea cauciucurilor pe marginile lor iar presiunea mare=tocirea cauciucurilor pe mijloc.Eu personal pun cu 0,1 bar mai mult vara si cu 0,2 bar iarna.Sport-Up nu numai ca are rotile de 17"/45 in comparatie cu Stylance sau Reference(16"/55) are si arcuri si telescoape mai rigide,scaune sport,altfel de setari etc etc.Parerea mea ca Seat Altea Stylance sau Reference sunt deja la limita comfortului iar cine isi ia vers. Sport-Up sau FR renunta din start la comfort.

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

N-am zis ca e bine cu presiune mai mica in pneuri. Am zis doar ca, atunci cand am mers vreo 2 zile cu mai putin (pentru ca nu am ajuns la vulcanizare), nu se simteau asa de tare denivelarile.

Link către comentariu

Trebuia sa ramai la Stylance, zic eu. Insa, o sa te obisnuiesti, dupa cateva mii de km. :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!