Jump to content

Imi Prezint Si Eu Noua Masina

Crista_Silviu

Postare recomandată

@ AndyG Da se pare ca am gresit...am fost "influentat" de spusele unui prieten mecanic...care se pare ca a gresit. Am sunat acum pe cineva de la service si a confirmat ca e curea. Oricum nu stiu ce sa mai cred...multumesc pentru atentionare...am corectat geseala.

Modificat de Crista_Silviu
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta :beer: S-o stapanesti sanatos si fara incidente ! Jantele alea sunt superbe :) Imi plac la nebunie (poate sunt prea subiectiv..dar asta e) ! Si eu am fost tentat de motorizarea asta, doar ca am inteles ca nu au fost foarte reusite motoarele astea (in comparatie cu 1.9 TDI), asa ca am ales motorul de generatie mai nou, 2.0 TDI :lol: Oricum..ai o masina foarte frumoasa !

Link către comentariu
Crista_Silviu

Multumesc tuturor pentru aprecieri. :huh:

@50rio Sincer am auzit si eu multe despre acest motor...ca se duce axa cu came, ca sunt probleme cu injectoarele... dar nu am tinut cont de ele...oricum eu am ramas impresionat de masina, este mai greu motorul si se aseaza foarte bine pe drum.

Link către comentariu

Un passat foarte ingrijit si aratos! Tot respectul pentru proprietar :rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!