Jump to content

Golf 4 Tdi 115 Cai,plus Altii Pe Drum......

Junker

Postare recomandată

Au mai aparut ceva modificari....Si la muzica...cate ceva dar inca nu sunt prinse definitiv.. mai urmeaza schimbari.

post-4938-1187780615_thumb.jpg

post-4938-1187780643_thumb.jpg

post-4938-1187780701_thumb.jpg

post-4938-1187780948_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Junker

30

• Cata_B

6

• MOTANUL

2

• WRC

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

frate... de unde ti-ai tras jantele respective?sunt dementiale :icon_thumleft:frate...de unde tia-ai tras jantele/sunt :) DEMENTIALE

Link către comentariu

De la un baiat din Arad, tocmai le adusese pe o masina de afara. Mersi pentru urare...si mie imi plac la nebunie mai ales ca sunt un pic mai late decat standard, e o placere sa mergi la drum lung. :)

Link către comentariu
  • 5 months later...

Revin si eu cu cateva modificari. Saptamana trecuta m-am intors din Germania si i-am luat un fratior mai mic Golfului meu. O sa las pozele sa vorbeasca de la sine, nu stiu daca sa fac un thread separat, o sa ma gandesc in functie de ce schimbari o sa ii fac. Si la Golf sunt niste schimbari in derulare... ca vorba aia te duci in Germania unde e raiul pieselor si sa pleci cu mana goala..e pacat.

img0892nj9.th.jpg

img0900tg4.th.jpg

img0904st2.th.jpg

img0913se0.th.jpg

Link către comentariu

Referitor la suspensie cat a costat si de unde ai achizitionat-o? Cu cat ai coborat masina? Ai schimbat inclusiv amortizoarele sau doar arcurile? Am vazut ca ai ales suspensie Fk nu sunt mult mai slabe calitativ decat Kw sau Weitec?

Masina arata foarte bine si mai ales noile jante :icon_thumright:

Link către comentariu

Da.. referitor la suspensie FK eu mi-am cam luat teapa din mai multe motive:

1. Am luat-o sh

2. Eu am mers la tara cu incarcatura cateodata care depasea 500-600 kg deci amortizoarele stateau mereu comprimate.

La inceput FK era foarte buna dar cu timpul s-a inmuiat rau, si de la incarcatura ce-i drept. Parerea mea este ca orice ti-ai luat sa iei nou. Suspensia este completa -30 mm si dadusem anul trecut 800 ron pe tot, mi s-a parut putin dar mai bine mai strangeam bani si luam altceva.

Nu stiu ce sa spun despre weitec sau KW (kw sigur e mai buna dar si dublu la pret).

Acum o sa iau suspensie completa H&R, am niste arcuri la vanzare -30mm care le luasem pentru mine dar m-am hotarat sa schimb toata suspensia daca tot fac ceva.

Iar pentru cine mai e interesat de arcuri sau suspensie completa pot sa va ajut ca le aduc din Germania personal.

Modificat de Junker
Link către comentariu
  • 5 years later...

Sa stii ca m-am gandit serios sa fac geamurile fumurii dar inca nu stiu daca e mai bine sa le ionizez sau sa pun folie. Arata mai bine ionizat dar nu stiu cat de bine se mai prinde luneta dupa ce o da jos,iar cu folie ar fi mai ieftin si mult mai inchis la culoare...sunt in dubii.

Cumetre, eu zic sa-i pui folie. Ai vazut cat de bine da pe Variant-ul meu!

Modificat de redemperor
Link către comentariu

Nu stiam ca exista topicul asta, pacat ca nu a mai scris de aproape 5 ani despre masina.

Masina e sau era frumoasa,depinde ce s-a mai intamplat in astia 5 ani ! A mai suferit ceva modificari ? Asteptam poze

Modificat de Cosmin ZKG
Link către comentariu
Nu stiam ca exista topicul asta, pacat ca nu a mai scris de aproape 5 ani despre masina.

Masina e sau era frumoasa,depinde ce s-a mai intamplat in astia 5 ani ! A mai suferit ceva modificari ? Asteptam poze

Mașina e în continuare funcțională! Dacă a mai suferit ceva modificări, sa ne spună proprietarul!

Trimis de pe Galaxy S3

Link către comentariu

Parea promitator topicul la inceput , l-am citit , dar pacat ca nu a continuat la fel cum a inceput . 

Poate "revine" printre membrii vwforum , mai ales ca a fost printre primii care a avut Golf 4 Jazz blue 115 cp hatchback . 

La vremurile alea era un A8 al vremurilor noastre , pretul de achizitie spune multe , 10 mii de batrane . . .

Asteptam continuarea topicului , pacat ca a ramas nepopulat 5 ani ! 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!