Jump to content

Golf 4 Tdi 115 Cai,plus Altii Pe Drum......

Junker

Postare recomandată

Tocmai acum am gasit in germania bara fata r32 style ieftina(130 euro) si stopuri cu led(150 euro maxim) si dupa ce pun suspensia si mai am de vandut 2 statii si subwooferul o sa schimb ceva mai mult.

Cer sfat ce stopuri sa aleg,si daca sa iau faruri dastea sau dalea normale nu cu interior albastru.

post-4938-1174687773_thumb.jpg

post-4938-1174687779_thumb.jpg

post-4938-1174687845_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Junker

30

• Cata_B

6

• MOTANUL

2

• WRC

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Chiar ieftina bara. Unde ai gasit-o? La stopuri le aleg pe primele, cele rosii, iar farurile nu le-as lua albastre, ci normale. Eu sunt adeptul unui tuning mai discret.

Link către comentariu

Asa ma gandeam si eu, nu vreau prea incarcata.E bine ca si eu gandesc la fel , cu capota cred ca o sa mai astept ca am avut pleoape la fostul G4 si imi placeau cum arata dar badboy look arata mult mai bine cu capota modificata si cu emblema scoasa. Nu stiu inca bara r32 daca e din plastic sau firbra . O sa ma interesez si va tin la curent.

Link către comentariu

Ce sa mai....e clar ca masina ta o sa arate din ce in ce mai bine. Directia pe care vrei sa o iei e foarte buna. Tine-o tot asa! Multa bafta si o sa urmaresc cu interes evolutia :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

ABS KUNSTSTOFF asa scrie pe bara r32, si nu prea stiu ce inseamna dar la banii astia eu zic ca merita.Asta ar fi ultima care as lua-o fiindca nu se preteaza bara r32 fara bara din spate tot r32 si deja intram in prea multe cheltuieli.

Link către comentariu

ABS inseamna ca e plastic din cate stiu eu. Oricum trebuie luat tot kitul de r32, inclusiv pragurile, asa ca e nevoie de ceva bani :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Nu am vrut sa ma laud dar o tineam ca o surpriza.Peste o saptamana imi ajunge din state pioneer deh-p880prs si dupa ce vand instalatia de pe masina o sa pun in locul lor hertz+audison deja am gasit un dealer la vecinii nostri bulgari mult mai ieftin ca la noi,am adus vreo 6 seturi de boxe la prieteni si ei sunt super multumiti de ele doar gama dieci si energy. Nu stiu sigur daca o sa imi iau energy sau hi energy dar sigur nu mille sunt prea scumpe si ii las pe cei ca fuscobal si pesteimputit sa se joace cu asa ceva...eu inca sunt mic ...dar cresc ca asa imi place.

Link către comentariu

PT KUNSTSTOFF

http://dict.leo.org/ende?lp=ende〈=...f&relink=on

Shefu', arunca un ochi aici .. poate te lamuresti :))

Ultimul reply vad ca e pus de prietena mea,ca am ramas logat si pe calculatorul ei ,si cum ea stie mai bine germana vad ca ma ajuta ,mersi ....cred ca a vrut sa faca misto de mine :(

Link către comentariu

Azi o sa montez arcurile si amortizoarele,si daca tot dau rotile jos o sa vopsesc si etrierii. O sa revin cu poze

Link către comentariu

Am pus suspensia si sunt marcat de cum se comporta masina in orice situatie. La inceput am crezut ca e moale...nu a fost deloc asa( este super stabila la viteze mari si la franari bruste), apoi mi-a fost frica sa nu fie prea rigida...nici asa nu a fost ( peste micile denivelari este nemaipomenita, la damburile de pe soseaua tari noastre dragi se simte mai rigida in sensu ca te zbataie la fiecare denivelare dar m-am obisnuit).

Cum spunea alt coleg al nostru de pe vwforum cand a lasat-o in jos de pe rampa parca nu se mai oprea. Este destul de joasa dar nu sunt multumit de cauciucuri 205/65 R15 cred ca au balonu prea mare si atinge de contraaripa cand virez mai mult.

Cei care au mai intalnit asa ceva sa imi spuna si mie despre ce e vorba si ce sa fac in situatia asta, sa schimb cu alte anvelope cu talon mai mic. Maine dimineata pun pozele ca acum nu am cablu la mine.

Link către comentariu

Si acum pozele. Dupa ce am montat suspensia am dus-o si la spalatorie ca e pacat... :argue:

http://rapidshare.com/files/23020933/IM000268.jpg.html

http://rapidshare.com/files/23020934/IM000271.jpg.html

http://rapidshare.com/files/23020935/26032007.jpg.html

http://rapidshare.com/files/23020936/26032007_001_.jpg.html

http://rapidshare.com/files/23020937/26032007_004_.jpg.html

Astept impresii si pareri. Nu stiu in ce culoare sa vopsesc etrierii: rosu sau albastru (R32 style)

26032007003wy2.th.jpg

Modificat de Junker
Link către comentariu

Ce e cu linkurile alea?? Ca eu nu inteleg .

Marfa masina dar dupa cum au spus si altii vopseste bandourile schimba complet aspectul masinii .

Link către comentariu

foarte frumos,vopseste bandourile albastre,etrierii rosii...pentru putin contrast

p.s.vin foarte bine noile cauciucuri ...nu mai da impresia ca e cocosata

Link către comentariu

Banuiesc ca se pot scoate bandourile si vopsite separat, iar etrierii nu stiu cum sa ii vopsesc cu pensula de mana, sau sa ii scot sa ii vopsesc cu spray( e diferenta intre vopsele tine mai mult cea din spray).

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

As avea si eu niste interbari la cei mai priceputi ca mine. Vreau sa imi schimbi stergatoarele (fata,spate) mai ales fata si am tot citit pe aici cu Aero Twin in sus si in jos dar nu am gasit ceva clar ce model e bun si care se potriveste mai bine si de unde as putea sa cumpar.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pun si niste poze mai calitative :D

picture210ej5.th.jpg

picture212ku7.th.jpg

Link către comentariu

Culoarea asta prinde foarte bine golful IV...

Link către comentariu

Si un filmulet cu masina in vitezaaaaaa...

Link către comentariu

frumoasa masina

210 sunt reali sau ai eroare de vitezometru?

bafta

Link către comentariu

:lol: 215 mama ce mult .Nu ti-a fost frica sa mergi cu viteza aia? :) eu cand ajung la 160 ma opresc, mi-e frica :lol:

Link către comentariu

Erau anvelopele cu talon mai mic si indica putin mai mult,nu stiu cu cat.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Duminica am spalat tapiteria, de unul singur si parerea mea ca a iesti destul de bine... dupa 2 ore de munca.Si inca o poza din profil sa se vada ca mai am pana la pamant...vreo cativa cm :beerchug:

picture369ki9.th.jpg

picture220xx0.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!