Jump to content

Golf 4 Tdi 115 Cai,plus Altii Pe Drum......

Junker

Postare recomandată

Dupa aproape 6 luni de postat pe vwforum, si dupa ce am invatat o gramada de chestii folositoare pe care nu aveam de unde sa le stiu, a venit timpul sa imi etalez si eu micul bolid...venit dupa un drum lung din Germania in septembrie anul trecut adusa personal de mine si ajutat de un mare om de incredere...si un adevarat traducator de limba germana...prietena mea :blink: .

Dupa ce mi-am pierdut ceva din banii de cheltuiala pe bilete de tren si tramvai prin zona Dueseldorf in Nord-Vestul Germaniei am gasit aceasta masina de care sunt atat de mandru incat pot spune ca a fost cea mai mare realizare de cand ma stiu.

Eu imi doream un TDI de 150 de cai dar deoarece finantele ma depaseau am zis ca e bine si 115 ...cu 25 mai mult decat fostul ALH si cuplu chiar mai mult.

Masina are cam urmatoarele caracteristici:

- 1,9 TDI 115 cai, 6 trepte

- scaune sport, nuanta masinii(bleu cu negru)

- climatronic

- geamuri electrice

- oglinzi electrice si incalzite

- ESP

- trapa electrica

- faruri cu proiector incorporat

- cotiera fata/spate

- lumini interioare,scrumiere,suport pahare fata/spate,priza 12 V portbagaj si cam tot ce are un golf din 2000.

Masina nu a avut nici o modificare deocamdata, in afara de partea audio care este intr-o continua schimbare de la o saptamana la alta.

Head-Unit-ul il schimb atat de des incat nici nu stiu ce sa spun ca am acum...un lucru pot sa spun ca urmeaza in maxim 3 saptamani Pioneer DEH-P880PRS.

O sa revin si cu niste poze de actualitate dar deocamdata am niste poze de cand am venit cu ea in tara:

O sa fac niste poze si cu aparatul foto...deocamdata doar acestea facute cu telefonul.

post-4938-1171568634_thumb.jpg

post-4938-1171568970_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Junker

30

• Cata_B

6

• MOTANUL

2

• WRC

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o porti sanatos si fara probleme :blink:

Buna motorizare, la fel si cutia, am avut si am fost foarte multumit.

Link către comentariu

Multumesc mult. Sper ca nu s-a suparat nimeni pana acum ca nu am postat niciodata in aria Masina mea dar nu am avut niciodata poze de calitate...dar o sa vina si ele :blink:

Link către comentariu

Mersi...am aflat de curand ca totusi culoarea Jazz Blue e metalizata, nu prea mult dar e :)

Link către comentariu

Sa stii ca m-am gandit serios sa fac geamurile fumurii dar inca nu stiu daca e mai bine sa le ionizez sau sa pun folie. Arata mai bine ionizat dar nu stiu cat de bine se mai prinde luneta dupa ce o da jos,iar cu folie ar fi mai ieftin si mult mai inchis la culoare...sunt in dubii.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, foarte frumoasa masina.

Iti invidiez dotarile :( ai putea sa ne zici cati bani te-a ajuns ?

Link către comentariu

frumusica masinuta! aceleasi urari ca si 91WRC... frate JAZZ BLUE!

in plus... vopseste-i bandourile si prelungirile... :( parerea mea

Link către comentariu

Poate ne vedem pe 25 la Porsche Bucuresti Vest la vw show, sa mai imi dati indicatii ce sa ii mai fac la masina.

M-a dus la 9500 cu tot ce am cheltuit in Germania o saptamana cat am stat si am dat 7400 pe ea acolo, a fost mai greu cu actele ca am cumparat-o de la persoana privata dar am fost sigur ca masina era bine intretinuta.

M-a dus la 9500 cu tot ce am cheltuit in Germania o saptamana cat am stat si am dat 7400 pe ea acolo, a fost mai greu cu actele ca am cumparat-o de la persoana privata dar am fost sigur ca masina era bine intretinuta.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am mai revenit cu niste poze intrucat mi-am cumparat jante pe 15 ca totusi nu am vrut sa renunt la confort.

Si cu interioru

post-4938-1173636050_thumb.jpg

post-4938-1173636251_thumb.jpg

Modificat de Junker
Link către comentariu

I-au schimbat mult aspectul in bine. Alegerea jantelor e potrivita (in sensul ca arata bine chiar si pe 15"). Cat au fost jantele?

Link către comentariu

Fromoasa. S-o stapanesti sanatos.

O intrebare...Pe spate ai cauciucuri cu talon mai mare decat pe fata?

Link către comentariu

Da pe spate am 205/65 R15 iar pe fata 195/50 R15. Asa am luat jantele,2 dintre ele avand anvelope cu talon mai mic,arata cam ciudat si masina e mult mai lasata pe fatza si atinge la unele denivelari mai mari dar in scurt timp o sa vand toate anvelopele ca mai am vreo 2 seturi in garaj unele uzate altele mai bune si o sa iau altele mai noi.

Jantele au fost 200 de euro si le-am luat chiar de aici de pe forum de la Razvan.

Link către comentariu

Am vrut sa zic ca rotile au diametre asimetrice dar m-am gandit ca o fi mai desumflat cauciucul pe fata. Ebine din mai multe puncte de vedere sa aiba toate acelasi diametru. (daca se poate chiar si uzura).

Link către comentariu

Nu o sa le las asa,imi indica si mult vitezometrul(210 ating lejer) si am o problema cu senzorul ESP care daca apas in treapta a 2 mai tare acceleratia pe la 1500 de ture imi ramane aprins ESP si nu se mai stinge decat dupa cel putin 10 sec si nu pot sa accelerez si asta nu stiu din ce cauza e si sper sa nu fine din cauza cauciucurilor.

Acum stau mai mult su ESP dezactivat.

Link către comentariu

Tare curios sunt sa stiu impresiile tale dupa chiptuning, mai ales ca am si eu acelasi motor. Sa nu intarzii cu impartasirea impresiilor :)

Link către comentariu

Din pacate nu am reusit sa fac la TCM Turbo ca am o versiune de chip care nu poate fi citita de calculator prin mufa OBD si trebuie sa il scoata fizic si reschimbat cu altul care merge si sunt in cautare de oferte,sper sa gasesc cat mai repede si mai ieftin.Daca stie cineva sa imi dea si mie un PM.

Link către comentariu

Pot sa spun ca am avut un pic de bafta,as fi avut si mai mare daca era de 130 de cai,avea si frane si ambreiaj mai bune dar e bun si asa.

merita sa imi pun discuri Zimmerman perforate si placute frana Ferodo Racing,adica se imbunatateste mult franarea.

Link către comentariu

la tine ce cuplu e trecut in cartea tehnica a masinii? exista ajm si cu 285NM, dar si cu 310 (eu am varianta a doua)

Link către comentariu

Bafta ta. EU am de 285, la tine merge chip pana la 160 cai lejer,ai turbina mai buna am impresia la versinea ta. E limitata din soft la 115 cai.

Acu astept sa imi pun suspensia FK -40 mm sper sa nu fie prea joasa.

Link către comentariu

Eu sunt cam reticent cu chip tuningul. Sunt multumit de cum trage masina si stock si mi-e tare teama sa nu crape turbina daca ii adaug cativa caluti. Ma gandeam la un moment dat la ceva sub stage 1 ca sa fie cat mai safe dar.....sunt in dilema. Timpul va decide :frigbaitata: Imi place masina ta. As putea sa sugerez doar sa vopsesti bandourile si manerele usilor. Ar da foarte bine pe jazz blue. Ideal ar fi un kit de r32. Golf-ul 4 R32 in culoarea asta mi se pare cel mai frumos golf posibil :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!