Jump to content

Poll [octavia Tour 1.8t Vs Octavia 1.8t 4x4]

c0sta
 Share

Octavia 1.8T NEW vs SH  

20 voturi

1. 1. pe care o alegeti?

• Oct Tour Sport 1.8T NEW -18128EUR
      5
    • Oct 4x4 1.8T SH -9100EUR
      15

Postare recomandată

Sunt pus in fata unei situatii destul de "dificile" pentru mine

1.Achizitionarea unei Octavia Tour Sport 1.8Turbo 150cp NOUA (ESP, trapa, sterg. luneta etc.) - pret final 17651 + taxa inmatriculare 477 = 18128 euro

2.Achizitionarea unei Octavia 1.8 Turo 150cp, 4x4 (aceleasi dotari ca la cea noua), 131.000km = 9100 euro

Sincer dpdv al banilor m-as duce pe a doua varianta. Sa zicem ca mai pun la pretul de achizitie inca 3000 euro pentru reparatii + jante + sunet pentru a o face sa mearga excelent si sa fie exact pe gustul meu - astfel as ajunge la 12.000 - diferenta f mare fata de cea noua. A, sa nu uitam de tractiunea integrala a SH-ului - o componenta extrem de importanta.

Din pacate nu sunt inca hotarat - iar pt a face rost de bani sunt nevoit sa fac un credit (cu garantie ipotecara ... arrrr ;) ).

Voi ce parare aveti? ... poate ma ajutati sa ma hotarasc mai repede

thanx.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai daca vrei 4x4 iei a doua, daca nu iei prima. Tu trebuie sa stii cel mai bine ce iti trebuie, nu? Sau iei 4x4 ca e "la moda" si "suna bine"?

Daca nu iti trebuie _neaparat_ 4x4 , eu nu as refuza oferta de masina NOUA

Oricum, ciudate propuneri: ce sa aleg intre o masina de 9 mii si una de 18 :blink:

Link către comentariu

Am votat 2.

Depinde ce vrei sa faci cu masina, intre o masina de 9000 si una de 18000... nu e greu sa alegi.

Tinand cont ca cea de 18000 nu e skoda 2, ci skoda 1 tour sport, fara ezitare alege 2. Au disparut multe de pe tour, pentru a mai argumenta....

Daca doresti masina noua, mai bine faci un efort si mergi pe skoda 2 decit pe o masina lansata acum fo' 10 ani... si doar cu un facelift.

Link către comentariu

as alege 4x4. la banii astia e ok.ce an e.131.000 km nu e asa mult si cu inca 3000 cum ai zis o faci ca noua

Link către comentariu

Varianta 2. In situatia data pretul e mai jos, nu sunt multi bani ( oricum 18000 e mult pentru Tour ....) si daca ai probleme o rezolvi. Sa nu aiba bube mari....

Link către comentariu

Nu te-ai lasat si ai pus poll-ul pana la urma... :(

Asa cum ti-am spus si la telefon, am votat var. 2, net superioara din toate pdv. Octavia 1 Elegance 4x4 a fost alta masina fata de Octavia Tour actuala. Diferente mici poate la prima vedere, dar in timp ele se regasesc cu usurinta. Go for it !

P.S. Daca ai nevoie de ajutor, te pot incurca eu... :lol:

Modificat de DORU_14
Link către comentariu

nici 9000 de euro (diferenta dintre cele doua) nu-s bani putini, mai ales ca provin din credit bancar. Eu as alege varianta SH fara sa stau pe ganduri. Daca nu iti mai place, o vinzi la anu` si pierzi maxim 1000 de euro.

Modificat de SHARANEL
Link către comentariu

Pierzi enorm la vanzare daca optezi pentru prima varianta (cel putin 50% in 2-3 ani)

Link către comentariu

Thanx de raspunsuri.

din pacate nu mai este de actualitate.

am optat pt un Mk 5 din 2005 1.6 FSI

Link către comentariu

Sper sa fi facut alegerea potrivita, indiferent de parerile noastre... Ai grija la calitatea combustibililor !

Link către comentariu

THANX Dorule

oricum o sa ne vedem.... 1.8T ramane unul din motoarele mele preferate.

ne vedem noi candva - insa abia dupa ce imi iau masina

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!