Jump to content

Alarma Si Inchidere Centr Originale?

golfix
 Share

Postare recomandată

e alarma pilot, deci nu are manual

Modificat de taz21
Nu mai da quote la mesajul anterior
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

intrebarea mea nu primeste nici un raspuns ?:icon_thumright:

"are cineva o schema electrica pentru instalatia pompei de vacuum de la inchiderea OEM?.. "

numa bine!

Link către comentariu

sa am ajute cineva si pe mine...am montat firul rosu laplus baterie, firul negru de caroserie, ledul pentru stare, si am ajuns sa pun firele deschidere inchidere, am scos mufa aferenta inchiderii din stalpul usii fata,si sunt 5 sau 6 fire care si cum vine ca leam pus pe rand si nimic, am reusit sa fac numai sa se inchida din telcomanda dar atunci cand pun nufa inapoi in usa se anuleaza telecomanda, unde am gresit?

post-66494-0-15152000-1288975483_thumb.j

post-66494-0-13144000-1288975490_thumb.j

Link către comentariu

nimeni?

Modificat de taz21
graba
Link către comentariu

"Sunt interzise, de asemenea, posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. Acestea vor fi sanctionate cu warning."

Link către comentariu

am jumate de masina desfacuta si nimeni nu zice nimic, ce ai vrea sa fac?

Link către comentariu

sa am ajute cineva si pe mine...am montat firul rosu laplus baterie, firul negru de caroserie, ledul pentru stare, si am ajuns sa pun firele deschidere inchidere, am scos mufa aferenta inchiderii din stalpul usii fata,si sunt 5 sau 6 fire care si cum vine ca leam pus pe rand si nimic, am reusit sa fac numai sa se inchida din telcomanda dar atunci cand pun nufa inapoi in usa se anuleaza telecomanda, unde am gresit?

Posteaza manualul intreg .. sa vedem exact unde vin legate firele ...

Link către comentariu

manualul intreg e de fapt poza postata mai sus..de aia nu stiu

Link către comentariu

am jumate de masina desfacuta si nimeni nu zice nimic, ce ai vrea sa fac?

Sa astepti.

Te-ai gandit ca poate nu stie nimeni, sau nu are timp sa raspunda? Forumul nu e service.

Ai incercat asa:

Pasul 4:

In stalpul de la masina aveti o mufa rotunda unde in ea intra mai multe mufe si scoatetzi de acolo prima mufa [pozele 5,6], mufa este cu 5 firele, legati firul pt inchidere la firul 3[Gri] si firul pt deschidere la firul 2[Verde]

Este pe prima pagina din topicul Diy - Montare Chie Briceag Pe Mk3 in care ai scris si acolo.

Modificat de taz21
Link către comentariu

• 1 month later...

Fratilor la masina din semnatura am inchidere centralizata electric( nu cu pompa vacum).Am verificat fire contactv tot,dar nu merge.In momentul cand incui usa din interior se aude un zumzait de doua sec in bord si un ,,poc,, in releul din bord.fara nici un rezultat.In releul de care vb intra un papuc cui trei fire maro si inca o mufa cu 5 papuci,dar din mufa asta mai ies 2 fire cu 2 papuci care nu mai intra nicaieri atarna pe sub bord.Poate cineva sa ma ajute?

;)

Link către comentariu

• 4 months later...

are cineva schita la inchiderea centralizata cu alarma la g3? ma apuca batranetzile pina o gasesc

Link către comentariu

Salut

Am si eu un VW Vento cu alarma si inchidere din fabrica (zic eu ).Alarma merge foarte bine dar inchiderea doar cand vrea ea.Am vazut ca are 2 relee (unul in prag si unul langa clapeta de la capota).Cand actionez din telecomanda alarma se aude tic-tic,deci ambele relee functioneaza.Sa dau fata de usa de la sofer jos? are rost?Ce ar trebui sa verific la motorasul de acolo? Sper sa gasesc ajutor aici..

Modificat de IoNutsCTA
Link către comentariu

Golf-ul 3 are inchidere vacumatica, deci nu o sa gasesti niciun motoras in usa. Unitatea de comanda se afla in partea dreapta a portbagajului.

La tine e posibil sa nu primesca semnal.

Verifica daca merge inchiderea cand bagi cheia in yala.

Modificat de taz21
Link către comentariu

Are toane.Cand merge din telecomanda merge si din yala.Cand nu merge din telecomanda nu merge nici din yala,dar alarma piuie.Voi cauta Unitatea de comanda si voi vedea ce si cum.Mersi pentru raspuns

LE: Am gasit unitatea de comanda.Era in partea stanga in portbagaj.

Furtunasul acela era cam 3/4 scos,oare are legatura? l-am impins pana in capat.Sa fi fost asta problema? Cand am iesit la masina si am apasat pe butonul din telecomanda a mers.De obicei merge acum,mai tarziu nu merge apoi isi da drumu iar.Sunt curios mai tarziu daca o sa mearga

12052011126.jpg

12052011125.jpg

Modificat de IoNutsCTA
Link către comentariu

Da jos capacul ala alb de pe pompa sa vezi daca sunt oxidate contactele de la mufa sau contacte imperfecte pe cablaj :)

Link către comentariu

si cum ai instalat-o?

cum se poate instala o ichidere din telecomanda daca eu am inchidere centralizata

ms

Link către comentariu

eu am inchidere pe vacum original din fabrica dar mi-am pus un modul si pot deschide din telecomanda.

bocanila22 sunt cateva posturi unde ai toate detaliile daca vrei sa pui inchidere din telecomanda.

Link către comentariu

Este din fabrica a mea din cate vad.In seara asta am dat si capacul jos,nu avea nimic oxidat,in schimb am scos masa de pe caroserie,am curatat locul si papucul,am dat cu spray pentru contacte si pare sa mearga momentan.O sa vad maine dimineata daca merge.

Link către comentariu

zipp poate ma ajuti tu sa nu mai caut pe forum,te rog

e greu de instalat sau complicat?

si cam cat costa ?

Link către comentariu

nu e foarte complicat, eu m-am ghidat dupa un post unde am avut aproape toate detaliile, tot ce trebuie sa ai e multa rabdare si pasiune pt chestia asta....inchiderea centralizata am prins-o la promotie 120 de lei si am folosit doar modulul din ea pt ca deja aveam inchidere centralizata din fabrica.

UIte aici linkul

Link către comentariu

• 8 months later...

Si-a anulat cineva alarma de fabrica? Am impresia ca imi mananca bateria:(

Link către comentariu

Doar motorasul lucreaza aprox 2sec la inchiderea de fabrica(vacuumatica).Verifica ceilalti consumatori:cd player, etc.Poti iar sa verifici cu un aparat de masura consumul de curent in stationare cu masina inchisa si sa ne dai o valoare.Sunt pe forum postate si ceva valori ale consumului de curent cu masina inchisa, trebuie sa cauti si sa le compari

Link către comentariu

Am citit asta seara in manual. marti cand ajung acasa ma pun pe ea si o sa pun si valorile aici. Mersi vasy

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!