Jump to content

Probleme Oglinzi Dupa Un Incident

iio13
 Share

Postare recomandată

Tatal meu a gasit masina in parcare cu oglinda stanga data peste cap, a reusit sa o aduca in pozitie normala dar au inceput problemele care sunt cam astea:1.geamul oglinzii este foarte instabil, in sensul ca dc il ating se desprinde cu usurinta din pozitia normala 2.in momentul in care actionez reglarea oglinzii din interior pt oglinda din stanga si cea din dreapta se misca in aceeasi directie, deci raspund amandoua la aceeasi comanda 3.oglinzile se incalzesc cu comutatorul pe pozitia din mijloc, intermediara, dar fara sa actionez butonul de pe bord de dezaburire luneta, cum se intampla inainte;dupa un drum de 30 de minute oglinzile ardeau, nu puteam sa tin mana pe ele.Ele nu se incalzesc daca las comutatorul selectat pe L sau R. 4. daca reusesc sa aduc oglinda din stanga in pozitia dorita, in timpul drumului se deplaseaza oglinda in jos , intr-o pozitie fixa, aceeasi indiferent de cum o setez eu sa stea. Credeti ca mai pot repara ceva sau trebuie sa fie shimbata oglinda? Oricum maine ma duc la service sa vad ce-mi spun si ei...Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tatal meu a gasit masina in parcare cu oglinda stanga data peste cap, a reusit sa o aduca in pozitie normala dar au inceput problemele care sunt cam astea:1.geamul oglinzii este foarte instabil, in sensul ca dc il ating se desprinde cu usurinta din pozitia normala E foarte posibil sa se fi rupt vreo componenta de sustinere de plastic din spatele oglinzii.2.in momentul in care actionez reglarea oglinzii din interior pt oglinda din stanga si cea din dreapta se misca in aceeasi directie, deci raspund amandoua la aceeasi comanda E normal, asa si trebuie, asa faceau si la mine la Octavia 1 si la fel fac si acum pe Passat. 3.oglinzile se incalzesc cu comutatorul pe pozitia din mijloc, intermediara, dar fara sa actionez butonul de pe bord de dezaburire luneta, cum se intampla inainte; iarasi e normal, asa si trebuie, daca ai pus comutatorul de la oglinzi pe pozitia incalzit nu mai conteaza pe ce pozitie este butonul de dezaburire. dupa un drum de 30 de minute oglinzile ardeau, nu puteam sa tin mana pe ele.Ele nu se incalzesc daca las comutatorul selectat pe L sau R. Iarasi e normal, vezi si in manualul masinii daca nu ma crezi. 4. daca reusesc sa aduc oglinda din stanga in pozitia dorita, in timpul drumului se deplaseaza oglinda in jos , intr-o pozitie fixa, aceeasi indiferent de cum o setez eu sa stea. Cum spuneam, probabil s-a rupt vreo urechiusa de sustinere din plastic, lucru pe care il poti rezolva la un service. Credeti ca mai pot repara ceva sau trebuie sa fie shimbata oglinda? Oricum maine ma duc la service sa vad ce-mi spun si ei...Multumesc!

Referitor la problema asta cu oglinzile, fii atent sa nu te traga in piept cei de la service. De ce zic asta. La Octavia 1 pe care am avut-o se desprinsese la un moment dat coltul ornamentului de plastic triunghiular de la baza oglinzii, cel care este prins pe usa, iar oglinda vine perpendicular pe el (se rupsese o mica urechiusa de plastic) . Am fost la Porsche pentru un schimb de ulei, prilej cu care i-am rugat daca pot sa-mi dea si mie cu un smac, un superglue, un pernandez, ceva ca sa stea si coltul acela lipit. Mi-au zis ca nu se poate si ca trebuie schimbat tot ansamblul oglinzii ... doar 200 euro ;) Am zis nu, multumesc, i-am bagat eu un pic de pernandez si de 3 ani sta foarte bine. Asa ca atentie.

Link către comentariu

2.Este normal asa!!

3.Este normal asa!!

Modificat de bogdan2
Link către comentariu

Multumesc de raspunsuri...cand 3 iti spun ca esti beat te duci si te culci :huh: Eu nu am mai condus-o zi de zi de vreo 2 ani si inseamna ca am mai uitat cate ceva desi pot sa jur si acum ca dc comutam pe L si actionam butonul se misca doar L, nu si R in acelasi timp...de curiozitate m-am suit si in vw Polo al prietenei si face exact cum stiam eu, se misca separat...dar ma rog...La service nu prea aveau timp de probleme d'astea minore, mi-au zis sa ma duc la constatari si acolo sa decida dc ce si cum se poate schimba, ca in principiu oglinda are 3 componente...blah blah...probabil ca se asteptau sa o schimb cu totul.Asa ca urmand sfatul vostru imi voi baga nasul eu pe acolo sa vad ce o sa lipesc...si cu ce.Si dc tot ajunsesem la service (acum sunt putin off-topic) am schimbat si eu sonda buclucasa raspunzatoare de temperatura lichidului de racire, 200 ron cu manopera cu tot si am ras putin cand am vazut ca pe cutia ei scria made in luxemburg!Toate bune!

Modificat de iio13
Link către comentariu

Da' care-i problema cu Luxemburgul? Ca, din cate stiu eu, desi este un stat mic este puternic dezvoltat si cu multi ani inaintea noastra. Daca tu din cauza asta ai ras, pai daca vedeai pe turbina de la Passat scris "Made in Romania" inseamna ca ai fi lesinat de ras.

Scuze de off-topic.

Link către comentariu

Stiu f bine ca Luxemburgul este in f multe privinte cu muuult inaintea noastra dar asta din cate stiu eu datorita sistemului bancar si oportunitatilor de afaceri si am ras pt ca nu ma asteptam ca ei sa produca parti componente pt grupul vw, nu m-ar fi mirat sa vad made in ...ceva tari non-ue cu mana de lucru ieftina.Dar cine stie , or avea industrie siderurgica si legata de aparaturi electrice puternica :lol: Chiar am devenit curios...o sa caut pe net date despre celebrul ducat din cate stiu eu.Si gata ca e off-topic serios deja!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!