Jump to content

Intrerupator Lumina Interioara

speedy_bob
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor,

Stie cineva unde e amplasat intrerupatorul de lumina interioara de la usi la un A4 avant , model 2000?

Am o problema si cred ca de acolo se trage: Acum cateva zile am observat ca dupa ce opream motorul nu se mai aprinde lumina interioara nici in fata, nici in spate, cu toate ca pozitia komutatoarelor de pe plafon era pe neutru. Lumina nu se aprinde nici cand deschid usile (fata spate) . In plus dupa ce armez alarma , dupa cateva secunde ma avertizeaza ca ar fi vreo usa deschisa.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E acolo unde o are tot grupul VAG: in mecanismul de inchidere al usilor (broastele din interior).

Vezi ca s-a mai discutat prin aria VW, e o problema relativ frecventa.

Link către comentariu

E acolo unde o are tot grupul VAG: in mecanismul de inchidere al usilor (broastele din interior).

Vezi ca s-a mai discutat prin aria VW, e o problema relativ frecventa.

salut,

stii cumva daca e greu de reparat?

Link către comentariu

Nu am facut personal operatiunea, dar trebuie data jos fata de usa de la usa cu pricina, si apoi demontata incuietoarea. Daca nu ai experienta la surubarit, iti recomand sa apelezi cu incredere la cineva priceput si cu mina fina.

Link către comentariu

Nu am facut personal operatiunea, dar trebuie data jos fata de usa de la usa cu pricina, si apoi demontata incuietoarea. Daca nu ai experienta la surubarit, iti recomand sa apelezi cu incredere la cineva priceput si cu mina fina.

Alarma mea si-a revenit (nu mai bipaie ca si cand e vreo usa deeschisa) dar problema cu lumina persista: becul de la pedalier se aprinde cand deschid usa dar cel de sus de pe plafon nu .

La fel se intampla si pt usile din spate, cu toate ca intrerupatoarele sunt puse pe neutru (nici 0 nici 1).

Care sa fie problema?

Link către comentariu

Deci, daca zici ca becul de la pedalier ti se aprinde, in schimb nu se aprinde nici una din plafoniere indiferent de usa pe care o deschizi (cel putin eu asa am inteles) problema ta e din alta parte nu de la intrerupatoarele din usi. Lampa de la pedalier si plafonierele folosesc acelasi switch, singura diferenta intre ele fiind timer-ul plafonierei (daca ai observat cand inchizi usa, lampa de la pedalier se stinge imediat pe cand plafoniera mai ramane aprinsa pana rasucesti cheia in contact sau dupa un timp anume). Deci nu este de la switch-ul din usi, pentru ca daca ar fi de acolo nu ti s-ar aprinde nici pedalierul.

Daca ti-ai pus alarma after-market incearca sa te duci la cei care ti-au montat-o si vezi daca e vreo problema de acolo, daca asa ai luat masina incearca sa te duci la o electrica sa vada unde e problema. NU te apuca sa desfaci usile degeaba.

Modificat de Aedy
Link către comentariu

Pai am vazut ca intrerupatoarele din usi sunt bune (cel putin din fata) .

Nu o sa desfac usile, dar cred ca trebuie sa merg la cei care mi-au montat alarma ca iar a inceput sa bipaie aiurea :-((

Mersi pt sfaturi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!