Jump to content

Vw Passat Higway

radduu

Postare recomandată

Mi-am cumparat si eu in sfarsit dupa lungi cautari un vw passat 2001, 1,9 TDI,

Highway, 100cp, 90.000 km reali ;), climatronic, geamuri electrice fata,computer de bord, oglinzi electrice incalzite, 4 airbaguri, inchidere centralizata,alarma viper, masina arata interior si exterior impecabil,

merge foarte bine...Masina a fost adusa din Belgia in 2004, fostul proprietar a mers cu ea mai mult in afara, iar acum si-a cumparat un passat din 2006 din Germania.

Cred ca am avut un mare noroc cu aceasta masina.

P.S. sper sa nu imi spuneti si voi ceva ce am auzit azi de la unu' azi care m-a demoralizat complet :

"Mai bine iti cumparai un Logan nou" :D

Nici actele nu au iesit de la Udriste si deja a inceput sa imi fie scarba ....... ;)

Modificat de radduu
Link către comentariu

Sa ai parte numai de bucurii cu ea :huh:.

P.S. sper sa nu imi spuneti si voi ceva ce am auzit azi de la unu' azi care m-a demoralizat complet :

"Mai bine iti cumparai un Logan nou" :vaidecapulmeu:

Nici actele nu au iesit de la Udriste si deja a inceput sa imi fie scarba ....... :offtopic:

Iar in legatura cu Loganul, niciodata nu poate fi comparat cu un Passat fie el si de 5 ani iar Loganul si nou si tunat.

Daca ii faci si un chip tuning si mai pui 30-50 de CP in plus te asigur ca si dormi in el ;) .

Link către comentariu

"Mai bine iti cumparai un Logan nou"

Nici actele nu au iesit de la Udriste si deja a inceput sa imi fie scarba .......

Ala care ti-a zis a avut macar de ales intre passat si logan?... Ca nu stiu daca ar fi ales chiar el loganul...

Link către comentariu

super alegere , multi km fara incidente si sa te bucuri de ea

cat despre logan ................................................... hai sa fim seriosi .......... exista oare termeni de comparatie intre passat si logan ? intre neamt si roman-francez .... doar daca era vorba de un passat din 98 cu 500.000 km atunci cred ca puteam sa comparam dar asa nu incape indoiala ca ai facut cea mai buna alegere !!!!!!!!!

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si ce sa zic la multi multi km fara incidenete....si cu loganul...nu are nici o treaba cu passatul, nu se pot compara ...asa ca te felicit pentru alegere

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos, pune si niste poze cu ea :) Si stai linistit ca toti am trecut prin chestii d-astea cu diversi "prieteni" ;) Eu dupa ce mi-am luat masina se gaseau o gramada care "aveau ei un prieten" care vindea un golf mult mai nou si mai puternic si cu mult mai multe dotari decat al meu si pe deasupra si la juma' de pret.. da' asta e, daca m-am grabit ;) Stai linistit, n-are nici o treaba masina asta cu un Logan ;)

Link către comentariu

Multumesc mult la toti.

Si eu zic ca am facut o alegere foarte buna, am sa pun si poze azi.

Sper sa ma obisnuiesc repede cu ea.

"Eu dupa ce mi-am luat masina se gaseau o gramada care "aveau ei un prieten" care vindea un golf mult mai nou si mai puternic si cu mult mai multe dotari decat al meu si pe deasupra si la juma' de pret.. da' asta e, daca m-am grabit "

Se pare ca avem prieteni comuni............ :(

:( :( :(

Modificat de radduu
Link către comentariu

felicitari pt alegere ......loganul nu se poate compara cu passatu asa k :beerchug: si baga poze ..:hainoroc:

Link către comentariu

10.000 am dat pe ea. Eu zic ca e dragutica :P

Am sters numarul de inmatriculare pt ca a fost pozata cu vechiul nr, cel pe care il pastreaza proprietarul.

Eu trebuie sa ma duc maine la udriste sa imi iau talonul si noile numere

post-10621-1171468990_thumb.jpg

Modificat de radduu
Link către comentariu
  • Administrator

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme ! Cat despre Logan ..... ;) ;)

Link către comentariu

sa stii k arata chiar bine,sa o stapanesti sanatos si fara nici cel mai mic regret cu privire la logan,dupa parerea mea loganul e o masina de bucuresti mai exact e buna numai cat e in garantie cat despre passat,este totusi o limuzina foarte ok din multe puncte de vedere care nu poate fi comparata nici la bani si nici la calitate cu un logan.

Link către comentariu

:) Azi mergeam asa frumos pe strada, si dintr-o data mi-a aparut o steluta ( ca un fulg de zapada) si temperatura de afara ( 4 grade), si a inceput sa piuie cam de 3-4 ori... Ce inseamna asta?

Scuze dar nu prea ma pricep

Link către comentariu

asa face cand temp de afara ajunge la temp de inghetz ... adica 4grade celsius ... stai linistit ... steluta dispare cand temp creste de 4 grade ... frumoasa masinuta

Link către comentariu

Foarte fumoasa masian! Pune-l tu pe prietenul tau intr-un logat si tu cu passatul si faceti o excurtie de vro 2000-3000 de km sa vedem care va fi mai obosit? Sau zi-i sa-si ia un logan si dupa 90.000 de km sa vina la tine si sa zica ca e maii buna ca ata!

Link către comentariu

nu cred ca e nevoie de 90.000 km ... sa vina dupa 5000-10000km cand o sa apara primele probleme si atunci sa zica ca e mai bun un logan decat un passat sh

Link către comentariu
:beerchug: Azi mergeam asa frumos pe strada, si dintr-o data mi-a aparut o steluta ( ca un fulg de zapada) si temperatura de afara ( 4 grade), si a inceput sa piuie cam de 3-4 ori... Ce inseamna asta?

Scuze dar nu prea ma pricep

Pericol de polei :Driver:

Link către comentariu
  • 2 years later...

Draguta masina , arata superb :( probabil si fuge extrem de bine :( :icon_santa:

Ai facut alegerea potrivita , a meritat rabdarea acordata :D

Sa o conduci cu placere , sa o stapanesti cu grija , si multi km fara probleme !!

Link către comentariu

passatu asta nici nu se compara cu un logan cine ..... tia sous asta e cam prost , chiar daca are 101 cp

Link către comentariu

New Pics :)

Iar la interior arata ca noua...masina de nefumator. Asta m-a atras in primul rand la ea cand am cumparat-o.

post-10621-1263396759_thumb.jpg

post-10621-1263396769_thumb.jpg

post-10621-1263396775_thumb.jpg

post-10621-1263396781_thumb.jpg

Modificat de radduu
Link către comentariu

Pot confirma. Masina lui Radu e boboc. Merge o cotiera OEM la ea (asta daca nu ai pus deja.....). Ai schimbat luneta?

Link către comentariu

Super piesa masina,apropo pune-i niste jante ca am vazut ca nu are,sa vezi ca dupaia nu o mai recunosti.cat despre logan....nu as da passatul meu cu 184k nici pe 3 loganuri noi

Link către comentariu

Va multumesc. :offtopic: :(

F l o r i n banii de cotiera s-au dat pe luneta :icon_cool: ( Luneta veche inca o mai am si o dau cui vrea sa o repare daca are chef de asa ceva).

arhivistu de mult vreau sa ii cumpar niste jante ROAD AMERICA, mi se par cele mai potrivite pt passat. Sper ca in viitorul apropiat sa dispun si de fonduri...ca asta e cel mai important.

Modificat de radduu
Link către comentariu

Pana la urma nu stai in cotiera......Important e ca masina sa mearga bine. Road America o sa incadreze foarte bine pe masina ta. Daca vrei pe 17", atunci Pheonix.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!