Jump to content

Golf Ii Gl

Silent Bob
 Share

Postare recomandată

Salut!

Azi mi-am luat si eu un Golf II GL, 1.8 litri, pe injectzie, 66 KW, in 2+1 usi la 1600 de euro. Masina este din 88, inmatriculata in tzara in 97, ultimul proprietar folosind-o din 2000. Are undeva la 200.000 km la bord. Proprietarul spune ca nu a avut probleme cu ea (si il cred fiindca pare un om foarte serios), dar sunt convins ca o data cu varsta apar si problemele; deocamdata eu am vazut ca trebuie sudata putzin la prag, la imbinarea dintre aripa spate si prag (mai precis), de schimbat placutzele de frana si de umblat la portiera, deoarece nu pot sa deschid ushor usha din exterior.

Va rog sa imi spuneti si mie la ce sa ma ashtept de la mashina..si ce ar trebui sa ii fac din momentul in care am cumparat-o (este prima mea mashina si chiar nu am idee ce ar trebui sa ii fac).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pretul de achizitie e bun. chiar foarte, daca masina nu e troaca. daca ai nervi sa repari fiecare mica problema, e genial. pune si tu niste poze sa vedem in ce stadiu e masina.

Link către comentariu

Azi dimineata am facut cateva poze mashinii. Poate o mai shtie careva...

IMG_0491.jpg

IMG_0490.jpg

IMG_0489.jpg

Pana acum s-a comportat foarte bine.. sa vad in week-end, ca sper sa ajung intr-un service sa vad daca ar trebui facut ceva la ea.

Modificat de Silent Bob
Link către comentariu

Arata foarte frumos. S-o stapanesti sanatos. Si eu tot atat am dat pe a mea, doar ca era intr-o stare muult mai prosta, si cu 4 ani mai veche. daca is seriile ok si actele in regula, nu cred ca o sa ai batai de cap. Ai facut o afacere pe cinste.

Link către comentariu

1600 iepuroi :) , chiar asa sa scada pretul la golf 2 :|

Link către comentariu

Ma..seriile sunt OK! am identificarea facuta, dar expirata.. trebuie sa ii mai fac o data identificarea (pe 22 o sa ma duc sa o fac) si apoi sa o inscriu; proprietarii sunt nijte oameni foarte seriosi, persoane la peste 50 de ani, care au renuntzat la ea pentru ca li se parea foarte veche (si-au luat un golf IV :) ).

Dar voi din cate shtiti despre astea cu motorul GX de 1.8, cam cum se comporta?

Modificat de Silent Bob
Link către comentariu

aici poate sa te ajute izotope cu info .

oricum ai luat masina la pret f bun si starea f buna la cum se prezinta in poze.

Link către comentariu

pai, motorul GX, presupun ca ai tot injectie KE-Jetronic cu sonda lambda :huh:, daca e in conditie buna trebuie sa traga foarte bine chiar daca are 90 calutzi :huh:

depinde ce vrei din el, pot spune ca e genul de motor echilibrat, nici prea puternic si nici prea slab, acum de economia combustibilului depinde de talpa fiecaruia :huh:

uite aici cam ce poate GX-u meu, cu putine modificari :huh:

http://www.youtube.com/watch?v=MrjOR1sbjHg

Modificat de iZOTOPE
Link către comentariu

Vreau sa schimb si eu uleiul la mashina. Ce trebuie sa pun? Este ok 15W40 (sau 50?)? sau trebuie 10W40 (sau 50?)? Trebuie sa pun si filtru de ulei?

Cauciucuri pe unde gasesc si eu bune ca pretz si model (am in carte scris 185/60 R 14 sau 175/70 R 13)?

scuze ca va stresez cu astfel de intrebari... :D

Link către comentariu

frumoasa masina si la pret super!

despre ulei ,avand in vedere ca are peste 200000km poti sa-i pui si 15w 40

filtrul de ulei tb schimbat si cel de aer

cauciucuri gasesti lassa f ieftine

marangoni bune la reprez ford

dayton in carrefour..............

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!