Jump to content

Audi A4 Vs Mercedes C-klasse

CypN
 Share

Postare recomandată

Am testat ambele masini pe acelasi traseu si fiecare are dezavantajele sale. Eu m-am simtit mai odihnit in Mercedes dupa un drum de 700km fara oprire decat in Audi. Iar daca se circula cu viteze mai mari in Mercedes e mai multa liniste. La fiabilitate si costuri nu ma pot pronunta.

Ca sa nu lungesc povestea eu as alege Audi pt trasee mai scurte, iar pt calatorii mai lungi (>500km) as alege Mercedesul (desi interiorul lui il gasesc mai ciudat ca sa nu zic altfel).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rvacaru

8

• scuterone

8

• c6t9

6

• Baracuda

5

airbag,ABS,ESP,XENON,-toate sunt inventii merc.......

restul asteapta noutatile si-si incalzesc ...copiatoarele :)

sunt de acord cu afirmatia ca S-ul nou este the ultimate car!!

Asta este la fel de relevant ca si faptul ca Renault sunt campioni in F1, exista la fel de multe similaritati intre S si C ca si intre monopostul lui Alonso si un Megane :D

Link către comentariu

te inseli.argumente nu mai aduc ;)

daca ai mers si nu ti-a placut masina, nu stiu ce sa spun.

Eu nu inteleg ce zici :D G5 e altceva decat o masina pt condus in liniste? Nu crezi ca scartaitul de azi din bord, care maine va avea un frate in usi, poimaine in suspensie, etc este un semn ca Mercedes poate este "altceva"? ;)

fiecare masina are neajunsuri. si da, cu golful nu-mi vine sa merg linistit (si nici nu e gti :D ), pe cand cu mercedes nici nu-ti vine sa apesi acceleratia, iar viata la bord e liniste deplina, doar un bass rotund te maseaza usor :D

la a4 nu ma pot pronunta, ca am mers cu o versiune 3.0 benzen.

Asta este la fel de relevant ca si faptul ca Renault sunt campioni in F1, exista la fel de multe similaritati intre S si C ca si intre monopostul lui Alonso si un Megane ;)

poate chiar mai putin.

in final nu militez impotriva mercedes, ci doar ca sunt foarte diferite. chiar ieri am vazut un a4 avant, si chiar mi-a placut, dar n-am mers cu ea.

Link către comentariu

@c6t9 De ce aduci linistea din mercedes si greierasii din golf ca un argument impotriva mercedes-ului? :lol: Nu sunt deloc fan mercedes dar totusi oricum as intoarce-o tot nu inteleg cum e linistea si lipsa greierasilor un lucru rau :)

Link către comentariu

Ca sa fac o comparatie putin deplasata seamana cu lupta dintre Intel si AMD (unde MB e Intel). In final totul se rezuma la bani si la idei preconcepute.Daca ar fi sa aleg totusi ( diesel nu mi-as lua sub nici o forma dar de dragul discutiei presupunem ca as ceda :) )cred ca MB e o investitie mai buna mai ales pentru revanzare.Oricum ca fapt divers am preferat la aceeasi bani GTI-ul in locul unui C-Klasse.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!