Jump to content

Cutie De Viteze

bogdangolf
 Share

Postare recomandată

salut.Am un golf 3 motor abd cutie in 4 trepte daca montez o cutie in 5 trepte trebuie sa mai schimb ceva ? timonerie ,planetare ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce cod are cutia actuala ?

Ai 55 sau 60 cai ?

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Ca sa treci de la o cutie in 4rapoarte la una cu 5 rapoarte trebuie schimbata sigur timoneria!

Cu planetarele nu ai treaba. :)

Modificat de Amedeo
Link către comentariu

salut.Am un golf 3 motor abd cutie in 4 trepte daca montez o cutie in 5 trepte trebuie sa mai schimb ceva ? timonerie ,planetare ...

Nu se mai schimba nimic.

Link către comentariu

as avea si eu o problema cand plec tare de pe loc si incerc sa schimb vitezele repede imi agata a 2-a uneori. daca as schimba uleiu din cutie s-ar rezolva cu ceva? sau e ceva din sincroane?

Link către comentariu

...sau vezi sa nu ai ceva joc la timonerie. Eu am schimbat saptamana asta toate bucsaraia de la timonerie si por sa spun ca e alta viata. Si la mine agata uneori cand schimbam din a3-a in a 2-a.

Link către comentariu

ai putea sa imi spui si cat te-a costat? ms anticipat

Link către comentariu

aproximativ 100 lei - toate sunt Hans Pries (am luat codurile din link-ul de la DIY si le-am comandat la unix)

Modificat de b-66-six
Link către comentariu

Stiti cumva daca se potriveste cutia de viteze de pe G2 diesel (cod 4T) pe un G3 1.4 benzina?

Link către comentariu

Nu se potriveste.

Modificat de taz21
Multumesc
Link către comentariu

unde este scris codul cutiei de viteze?

Modificat de taz21
Topic mutat- nu ere nevoie sa deschizi topic nou
Link către comentariu

Te bagi sub masina si pe cutie se afla o suprafata plana si acolo vei gasi codul cutiei.

Link către comentariu

Sau si mai simplu...deschizi portbagajul...si pe tavita(ai un sticker) langa codul motor ai si codul cutiei :D

post-38681-1271849015_thumb.jpg

Link către comentariu

Majoritatea au... :icon_thumright:

Poti afla si din casa...fara sa te duci la masina cu etka(introducand vin'ul)

Link către comentariu

• 1 month later...

La mine in march-arriere se aude o bataie usoara, si cand e apasat ambreajul. O fi de la cutie? Pinionul sau ceva?

Link către comentariu

Am observat ieri cand veneam de la tara pe autostrada ca daca sunt in treapta a 5-a pe la vreo 130 si reduc mai brusc sare din viteza (dar nu mereu). Tin sa mentionez ca atunci cand bag marsarier cateodata caraie , iar in treapta 1 (tot cateodata) intra mai greu. Ce se intampla ???

Link către comentariu

Cand bagi in marche arriere si caraie, masina sta pe loc (nu se misca deloc ) ? Daca se misca si putin de tot o sa iti caraie. Daca sunetul se aude cand masina sta nemiscata e posibil sa fie de la discul de ambreiaj care e pe duca.....

Link către comentariu

Am observat mai tarziu ca nu e pt mine raspunsul :)

Modificat de phenom
Link către comentariu

@ Tracto - cateodata caraie , iar cateodata nu :| poate fi discul ?

Link către comentariu

Daca masina sta pe loc atunci cand bagi in marche arriere si caraie poate fi de la disc .

Link către comentariu

Si bataile la mersul inapoi de la ce pot fi ?

Link către comentariu

Am observat ieri cand veneam de la tara pe autostrada ca daca sunt in treapta a 5-a pe la vreo 130 si reduc mai brusc sare din viteza (dar nu mereu). Tin sa mentionez ca atunci cand bag marsarier cateodata caraie , iar in treapta 1 (tot cateodata) intra mai greu. Ce se intampla ???

Am aceeasi problema cu cutia care sare dintr-a V-a la cea mai usoara frana de motor.

Foarte multi se plang de sarit dintr-a V-a .Mai toata lumea recomanda schimbarea cutiei cu una SH.

E posibil sa o iei cu aceeasi problema.As incerca sa o repar.Se pare ca este kitul de treapta V.Nu neaparat sincronul ci un pinion care are un sistem de incuiere dispus la 120 grade (cliketi din bronz cu un arc pe dedesubt)Aceste mici piese se uzeaza(din cauza uleiului insuficient).

Am rascolit tot postul sa vad daca confirma cineva rezolvarea acestei probleme prin repararea cutiei.

Golf3, 1.4 ABD 94

Link către comentariu

Salut , as vrea sa va intreb daca se potriveste cutia de viteze de la 2.0 115 CP pe 1.8 90CP , raportul dintre pinioane baniesc ca sunt diferite si m-ai banuiesc ca si pinionul de a 5-a o fi cu ceva m-ai mic si poate scade si consumul :D ( de ex. la 2850 rot /min am 100km /h in vit. a 5-a , si mi se pare c-am mare turatia motorului ...) , cutia mea este oricum "varza" si trebuie sa o inlocuiesc asa ca m-am gandit la "variante " :coffee_lol:

Modificat de floringti
Link către comentariu

salutare. cateodata caraie cand bag in marsarier...de la ce este acest ''carait'' oare?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!