Jump to content

Nou Utilizator De Polo Classic 99

Mihai7332
 Share

Postare recomandată

Buna ziua dragi colegi in ale polo-ului va salut pe toti , am citit in mare cam ce se scrie pe un forum de acest gen si am vazut si topic-uri care mar interesa si pe mine , inca nu le am cu scrisul pe forum dar sper ca ma veti ajuta . O prima rugaminte ar fi daca are cineva un manual de utilizare pentru polo classic benzina 1.6 din 99 , cine mi-ar putea spune un comsum la masinuta mea . Va multumesc si astept sugesti .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Consumul (aproximativ) este de 6 l /100km pe exterior si aproape 11 pe oras.

Felicitari penru alegerea facuta.

Daca mai doresti alte informatii tehnice despre masina te pot ajuta.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

Si eu am tot un Polo Classic 1.6 din '99 la fel cu al tau si consuma destul de multisor cam 10-11l/100Km in regim mixt in schimb merge de rupe am atins si viteza maxima din carte adica 173 KM/h si inca mai aveam pedala, am si manual daca te intereseaza scrie-mi si te ajut sa iti faci o kopie evantual.

Eu am insa o singura problema de care nu ii da nimeni de cap dupa ce merg cateva sute de Km in afara si schimb regimul de mers cu cel de oras incepe sa faca figuri de parca nu se mai alimenteaza cu benzina :) , dar isi revine dupa vreo 10 - 20 Km mersi in oras.

Cati Km are si cat ai dat pe ea?

Ciprian

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!