Jump to content

Protectie Zona Baterie

gynel
 Share

Postare recomandată

Buna ziua,

La masina mea in zona filtru polen-baterie-calculator am un capac de protectie care acopera doar zona filtrului de polen. Ma intereseaza daca are cineva pe masina lui o protectie, care acopera toata zona (audi 2000 - 2004). Cine are imi poate da va rog codul acelei piese, si seria de sasiu sa o comand si eu la volksman.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Plasticul ce acopera aceea arie are ma multe coduri:

8E1 819 447

8E1 819 447A

8E2 819 447

8E1 819 447A

De asemenea la acest plastic mai trebuie sa cumperi si capacul de la baterie cod: 8E1 819 422A.

Sper sa iti fie de ajutor :) !

Link către comentariu

Plasticul ce acopera aceea arie are ma multe coduri:

8E1 819 447

8E1 819 447A

8E2 819 447

8E1 819 447A

De asemenea la acest plastic mai trebuie sa cumperi si capacul de la baterie cod: 8E1 819 422A.

Sper sa iti fie de ajutor ;) !

Multumesc, dar care dintre ele este protectia lunga, pt ca la seria mea de sasiu la 8E1 819 447(A) imi trimite doar protectia pentru zona filtrului de polen.

Probabil ca imi trebuie o serie de sasiu care are protectia lunga.

Link către comentariu

protectia lunga este dat de codurile:

8E1 819 447

8E1 819 447A

8E2 819 447

8E1 819 447A

Link către comentariu

Corect ca asa arata ETKA, dar cand comand pe seria mea de sasiu si pe unul din codurile de mai sus imi trimite doar bucatica ai care acopera filtrul de polen. Eu trebuie sa comand pe alta serie de sasiu, de la o masina care are bucata intreaga, pt ca ei sa stie.

Link către comentariu

Cel mai simplu: du-te la volksman cu codurile astea si spunei ce vrei si iti va aduce negresit :). Daca esti la el si nu stiti ce sa alegeti ma sunati si va dau eu seria mea de sasiu :). Tel 0721983413.

Link către comentariu

Cata vb, cand puteai sa-mi dai seria ta de sasiu din prima. Asta e problema, ca volksman a comandat piesa si a venit doar bucatica aia, am vb la tel cu el si asta mi-a cerut. O serie de sasiu care are piesa aia de-a intregul. Offf.

P.S. MUltumesc foarte mult pentru ajutor, amabilitate si disponibilitate Baracuda

Modificat de gynel
Link către comentariu

Asta este, trebuie sa trecem, prin unele faze ca sa ne destemptam :). O sa trec eu pe la volksman ori azi ori maine si ii dau seria :).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!