Jump to content

Probleme Articulatii Sau...

bj
 Share

Postare recomandată

Am o problema la una din articulatiile din partea stanga fata. Problema se manifesta in momentul in care urc borduri printr-un zgomot ciudat, un fel de "clanc".

De asemenea am observat ca in momentul in care pun frana mai brusc imi trepideaza volanul.

Eu suspectez un amortizor, un pivot sau planetara plus o problema de geometrie. Dar asta atata cat ma pricep eu la mecanica si la ceea ce inseamna articulatii adica ceva apropiat de zero.

Pentru sambata cred ca imi voi face o programare la Alto pentru a vedea exact ce se intampla, dar as vrea si niste pareri de pe la voi.

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problema cu trepidatul e mai veche la grupul VAG. L-a mine apare la franare brusca de la viteze mari sau la franare usoara la viteze mici. Discuri usor ovalizate. Cu clancul acela si eu am suspectat multe: am schimbat toata articulatia: pivot, flanse,bucse bascula, rulment, amortizor, bieleta antiruliu si...... este caseta de directie.

Link către comentariu

nu vreau sa para o goana dupa posturi (intrucat am scris in alt topic ca am fost la service) dar pentru ca acest topic sa nu ramana fara finalitate am vrut sa scriu ca problema a disparut prin schimbarea bieletei de pe stanga care avea joc (destul de mare). Intr-o anumita pozitie jocul ajungea cam la 40 de grade :D

pentru trepidatia volanului trebuie sa schimb discurile si placutele de frana.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!