Jump to content

My Love

MMM71

Postare recomandată

Dotari: climatronic,geamuri electrice,oglinzi electrice si incalzite,MP3 player FM card 1GB,cotiera fata si spate,int. gri, alarma+ modul comfort Exterior:Faruri FK+pleoape Kamei,stopuri clar,paravinturi,Jante AUTEC 17" titan look, 116CP,6viteze,motor AJM

post-10641-1171213771_thumb.jpg

post-10641-1171213853_thumb.jpg

post-10641-1171214039_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa . S-o stapanesti sanatos si fara probleme !

Ceva poze de interior ? Ce an e ? :))

Link către comentariu

scuze,ma descurc m-ai bine pe sosea decit pe calculator,iar de nick ...credeam ca o sa apara cel de la prima rubrica cu log in, sa vad daca se poate schimba.Pleopele le-am luat cu tot cu faruri, la schimb de pe un golf rosu si nu am apucat sa le vopsesc.Masina e din aug. 2000 ,dar apare 2001 in acte.Poze nu prea m-ai am doar astea,dar promit sa m-ai fac!

post-10641-1171219027_thumb.jpg

post-10641-1171219122_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator
Frumoasa, dar schimba si placuta-suport de la numarul de inmatriculare din spate!

:lol: :)) :))

Poate tanjeste dupa acea marca .

PS : Am glumit . Schimba totusi suportul de numar . :lol:

Link către comentariu

multumesc tuturor pt. aprecieri sau ''sfaturi'', am sa tin cont de ele ,doar ca sunt toata ziua pe drumuri si nu am avut timp sa ma ocup cum ar fi meritat de ea!

Link către comentariu
  • 5 months later...

Salut !!!As vrea sa prezint si eu citeva poze cu ce s-a mai schimbat intre timp :

-am fost baiat ascultator si am vopsit pleoapele ,intr-adevar pare mai fioroasa asa ,chiar daca nu am schimbat si grila pt. ca am vrut sa -i pun si un ''bad look '' cu tot cu pleoape dar nu pot dezlipi cele existente fiind lipite cu adezivul de la Kamei mi-e frica sa nu stric farurile insa lucrez la alte variante ...

-am gasit un eleron de la Lampa Italia care zic eu ca este destul de finut.

-folie pe geamurile spate dupa lungi tratative cu nevasta si motivind ca va tine umbra copilului cind plecam in concediu ,dar nu prea inchisa ''prieteni stiu de ce '' !!urmeaza si luneta ca parca e in fundul gol !

-alte jante pe 17'' , Santa Monica, sa vad cit le pastrez !

-presuri de cauciuc ca alea de mocheta nu sunt pt Romania

-lamele stergatoare AeroTwin retrofit si fata si spate

-si la intretinere un polish de care nu sunt prea multumit ca tot se vad zgirieturile ,nu stiu cum e prin alte parti dar la 25o lei ma asteptam la mai mult !!

Urmeaza la interior cite ceva ....dupa concediu !!

post-10641-1185375188_thumb.jpg

post-10641-1185375195_thumb.jpg

post-10641-1185375207_thumb.jpg

post-10641-1185375217_thumb.jpg

post-10641-1185375247_thumb.jpg

post-10641-1185375429_thumb.jpg

Link către comentariu

asa mai DA! Santa Monica :D de ce ai vrea sa le schimbi?! Sunt cele mai frumoase jante originale de Golf ever!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!