Jump to content

Navigatie Mfd

speedo
 Share

Postare recomandată

Mihai.Nechifor

schimba limba si vezi ce scrie mai exact, dar din cate stiam cand treci de o anumita viteza video se opreste automat si nu cred ca se poate scoate aceasta setare deoarece e una de siguranta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Se poate scoate setarea aia cu vagcom sau poti sa tai firul GALA a facut cineva de pe forum chestia asta stiu sigur ca s-a mai discutat.

@kostas-tu spui ca ai montat un dvdplayer fara interfata dietz 1412 ?interesant ,eu stiam ca nu se poate

Link către comentariu

@speedo, am montat si o interfata multimedia vw/audi, asa scrie pe ea.

cat despre firul GALA, daca il tai mai merg comenzile de pe volan ? am auzit de la cineva ca nu ar mai merge.

daca tai firul GALA, si comenzile de pe volan merg... il voi taia fara nici o retinere.

mai repede as vrea din vag-com.

si apropo de MFD, cine stie unde schimb displayul de la mfd ? am inteles ca este LCD + un geam foarte subtire si plat + geamul exterior palpabil. cel dintre la mine este ciobit. cum nu stiu. asa il am de 7 ani :icon_thumright:

@GL-81-NYK , nu pot schimba limba deoarece nu am CD original de la navigatie (cred eu), am incercat cu unul de la Teleatlas de la un prietn cu o masina indentica dar nu citeste CD. Tipul a zis ca eu nu am modulul de navigatie. eu nu stiu.

vreo idee ?

Modificat de kostas
Link către comentariu

am intrerupt firul de la GALA. totul merge perfect. am imagine in mers :lol:

Link către comentariu

• 2 years later...

buna, stie cineva ce trebuie sa fac ca sa imi afiseze la comp de bord ce post de radio ascult? am o navi mfd, instalata ulterior. multumesc

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!