Jump to content

Navigatie Mfd

speedo
 Share

Postare recomandată

Stie cineva un model de parktronic eventual cu minicamera ,care sa-mi afiseze pe display distanta,obstacole,respectiv imaginea de la camera? Se poate pune camera asta daca nu am tv tunerul?Cum se fac legaturile? Daca are cineva exact tipul asta de ecran si ia gasit si alte utilitati sa-mi spuna si mie. :blink:

dvdar9.th.jpg

Apropo, ce telefon merge acolo ca nu gasesc in cartea masinii nimic ?

Modificat de speedo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru orice intrare audio-video la acest tip de MFD este necesara o interfata Dietz 1412.Si eu am aceeasi navigatie si am cumparat-o separat (aprox. 220 euro) pentru intrarea de tv tuner si dvd.Firma Tornado din Bucuresti stiu ca are asa ceva.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Daca in meniu este activat la AUX. modul audio+video inseamna ca am interfata aia? Sau poate fi activ oricum? Unde ar trebui sa o caut?

Link către comentariu

• 5 months later...

Am gasit la un vecin de-al meu navigatie originala pentru golf 4 ca al meu. a zis ca mi-o da la 100 de euro plus CD-player-ul meu din masina Pionner care ii aproape nou. Toata treaba ii ca la navigatia aia nu merge numai radio ...are loc de cd dar nu merge... am auzit ca ii numai pentru cdul cu navigatie. Se poate adapta la ea o unitate DVd sa pot vedea dvd`uri pe ecranul de la navigatie ? pot sa imi leg statia la navigatie ? are sau nu rost ?

Link către comentariu

In primul rand trebuie sa citeasca si cd-uri audio. Unele mai au probleme cu citirea celor facute pe calculator din cauza mizeriei care se depune pe lentila de citire si care trebuie curatata.

N-ai precizat ce fel de navigatie este, color sau alb-negru.

Nu, nu se pot vedea DVD-uri pe ecran.

Si da, poti sa-ti legi statia.

O navigatie color costa in jur de 600 de euro, deci afacerea e mai mult decat buna :rolleyes:

Link către comentariu

depinde de cat l-a costat scula care a dat-o la schimb...eu zic ca depinde si de modelul de navi..cu foarte multe optiuni pe ele inclusiv dvduri si altele la 600 de euro deci nu cred ca merita..e o treaba subiectiva

Link către comentariu

@Inginerul

Nu, nu toate trebuie sa citeasca CDuri audio, si asta nu din cauza CDurilor sau mizeriei de pe lentila. Eu am pe masina Navi MFD si nu citeste. In cartea tehnica a aparatului scrie clar ca este DOAR pentru CDuri de navigatie. Pentru CDuri audio este magazie sau XCar Link.

Link către comentariu

My bad then :P Cer scuze, am fost la randul meu prost informat :P

Numai bine !

Apropo, daca nu citeste CD-uri audio presupun ca ai magazie nu ?

Link către comentariu

Nu am magazie. Comparand preturile / facilitatile oferite, am preferat sa imi pun XCar Link. Si sunt foarte multumit de el.

Link către comentariu

navi plus-ul nu citeste cd-uri audio numai daca legi o magazie la el , dar poti lega la el si tv si dvd .

Link către comentariu

Bescu, raspunsul la intrebarea ta este aici.

Daca vrei mai multe detalii, pe forum sunt vreo trei topic-uri dedicate XCar Link.

Link către comentariu

Eu am pe golf navigatie cu ecran mic monocrom si citeste cd dar fara mp3.

partea proasta e ca atunci cand folosesti navigatia trebuie introdus cd de navigatie si nu mai poti asculta decat rodioul.

Link către comentariu

• 5 months later...

Merita cumparata navigatie...dar sa fie MFD pentru a putea asculta cd'uri audio fara a mai fi nevoie de magazie. Sunt multe aspecte care trebuie luate in seama...in primul rand creste pretul masinii si in cazul undei vanzari sansa de reusita...ar mai fi aspectul interior...care pentru mine conteaza mult.

Stie cineva daca o antena gps poate fi montata si in interiorul masinii, de ex pe bord?

Link către comentariu

Daca citeai ce a spus forceturbo vedeai ca MFD nu citeste CD audio.

Link către comentariu

• Administrator

Se muta in aria "ICE & Security/Navigatie" .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

:blink: ca sa nu mai deschid un nou topic... :D

am navi MFD + magazie de cd-uri ,intrebarea mea este : cum trebuie scrise track'urile ,ca sa imi arate numele melodiei din playlist??

stie cineva!? :huh:

am incercat din winamp ,dar nu am reusit :angry:

Link către comentariu

Memphis, daca ai luat navi aia vb cu colegul abstrakt; el are dvd si se vede pe ecran

Link către comentariu

• 2 weeks later...
:icon_cool: ca sa nu mai deschid un nou topic... :rolleyes:

am navi MFD + magazie de cd-uri ,intrebarea mea este : cum trebuie scrise track'urile ,ca sa imi arate numele melodiei din playlist??

stie cineva!? :huh:

am incercat din winamp ,dar nu am reusit :angry:

nu te mai chinuii nu se poate !!!

Link către comentariu

Referitor la navigatie pe Golf IV, am un prieten care si-a cumparat o astfel de masina cu navigatie monocrom inclusa, dar nu ii merge pentru Romania. El mi-a zis ca a fost cu masina la tot felul de meseriasi, dar i s-a spus ca acel model nu il poate utiliza in tara. Oare chiar asa sa fie? De ce nu i se poate instala soft-ul pentru Romania?

Link către comentariu

Nu exista harti cu Romania pentru acel tip de navigatie.

Link către comentariu

• 2 months later...

Cauti in meniu si apare, Aux audio video pe prima coloana la jumatate

Link către comentariu

• 1 month later...

speedo ce ai legat pana la urma la MFD ? Ce idei imi dai si mie ?:icon_thumright:

Eu am deja TV Tuner dar ma enerveaza ca dupa cateva min imi taie sunetu, oricat de buna ar fi imaginea :| si ma gandesc sa pun ceva mai practic. Deocamdata am pus auxiliaru (mufa pt mp3player, I-Pod..)

Link către comentariu

N-am mai legat nimic ca mi-a trecut.Camera si interfata sunt de vanzare.

Link către comentariu

ce camera ? ce interfata ? eu tocmai am montat un dvdplayer pe AUX acolo. dar cum plec de pe loc nu se mai vede meniul sau video. scrie in germana si nu inteleg. adica nu te lasa sa te uiti acolo in timpul mersului. stie cineva... cu vag-com... sa scoata optiunea aia ?

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!