Jump to content

Masinea Mea

KMZ

Postare recomandată

Salut.. Hai scuipa tot.. de unde ai luat ledurile alea S6, cat si cum, unde ce, cand :(). P`aici printr`un post se vorbea despre primele tale faruri cu angel eyes facute la proxenon, a fost o afacere buna? daca da cat te-a costat..ms.. App bestiala masina ai grija de ea, si tine`o departe de locurile intunecate..

Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KMZ

32

• FLorin D

4

• homeboy

3

• Auras

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

imi cer scuze ca nu am urmarit topicul cu simt de raspundere..promit sa fiu mult mai atent de acum incolo mai ales al masina ta! numai bine! P.S nu se poate dezlipii? :)

Link către comentariu

da stopurile au fost cumparate de pe ebay le-am castigat la o licitatie.

m-au ajuns cam 200 E cu tot cu transport, sunt originale.

primele mele faruri au fost o afacere buna .. dar din pacate cu timpu sau cam matuit si mi se cam abureau si plus de asta am avut si pleoape lipite pe ele si mi le-au furat si a ramas siliconu si atunci am facut trecerea la FK.

acum as vrea pe cele de la dectane cu leduri .. dar nu prea mai am buget.. poate intr-un viitor apropiat.

cat despre montarea proiectoarelor e ceva de munca.

m-am inspirat de pe un forum de germania.

Link către comentariu

Opa ! Le-ai montat singur deci... :icon_thumright: Daca ai urmat modul de realizare descris pe passatplus (sau cele cu Variantul negru), cu siguranta ai avut ceva de lucru. Mie si spoilerul mi se pare dificil de demontat, darmite prinderea suportilor pe care, eventual, i-ai folosit tu.

Se intorc priviri si mai multe, acum, ca au aparut si proiectoarele astea ?

Link către comentariu

Sal ,

Am o intrebare :

Eleronul era de la "Lester" ?

Ca am si eu dar la mine mio dat solutie de lipit denaia cum se lipesc parbrizele si vroiam sa-l dezlipesc sa pun banda dubluadeziva dar la ce ai patit tu ma las pagubas .

In rest e frumoas masina .

Link către comentariu
Publicat (modificat)

da se intorc mai multe priviri .. sper sa ramana pe masina ..

poate in viitoru apropiat sau cine stie vin si farurile cu leduri..

nu mai stiu de unde am luat eleronu dar cu siguranta nu de la lester .. era cu banda dublu adeziva .. daca tot vrei sa il pui punel dar ai grija sa nu dispara , una mic din cartier si-a pus si el in acelasi timp cu mine , dar el l-a lipit cu poxipol au disparut in aceasi seara ambele , numai ca la mine nu se cunoaste ca a fost la el si i-a luat cu tot cu vopsea .. daca e sa il fure il fura .. poate sa fie lipit cu ce vrei tu ..

Modificat de KMZ
Link către comentariu

Sunt ceva foarte interesant cele de la Dectane. In noapte, arata exact ca cele de pe Audi A5. In schimb, chiar le doresti pe acestea in detrimentul celor actuale ? In fond, tocmai ai montat ceva foarte asemanator pe post de proiectoare. Sa nu dea impresia de "incarcat"...

post-7977-1212049451_thumb.png

Link către comentariu
th3sup3rstar

foarte frumoasa masina.km fara incidente.

ps. cum ai facut jantele cu crom?ca am si eu tot asa dar nu sunt cu crom!!

Link către comentariu

super masina ... grija mare de ea..si kt mai multi km la bordul ei ...

multa bafta tuturor !

Link către comentariu
  • 2 months later...

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. E f ingrijita..interiorul imi place f mult. impartasim acelasi model de woofer:) salut, si poate ne vedem prin c-ta cand ma intorc. Numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!