Jump to content

Masinea Mea

KMZ

Postare recomandată

Nasol. Ce oameni fara caracter sint in tara asta. :rolleyes:

Eu oricum mi-am luat garaj preventiv pentru a evita potentiale probleme , precum ti s-a intamplat tie. In Oradea nu prea am auzit sa se fure asa, din/de pe masini, dar cine mai stie.

Tot in Romania este.

Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KMZ

32

• FLorin D

4

• homeboy

3

• Auras

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

Nicusor , imi pare rau ...

Stii discutia noastra apropo de ce nu-mi montez eleron ?

Ti-am spus atunci cum stau lucrurile ... si uite ca s-au adeverit ...

Totusi eu cred ca tu ai cam multi "prieteni" pentru ca ... ti-au cam lucrat masinuta in ultima vreme ...

evita Constanta sa zic asa

Stai linistit , ca nu e valabil doar in Constanta ...

Asa este peste tot ... Sau nu ? :icon_thumright:

Link către comentariu

si eu as vrea garaj .. cred ca o sa imi fac unu pe bloc .. ca la subsol nu am cum ..:P macar am apucat sa fac poze cu el .. am amintire si pareri cum statea..

@aryes .. stiu ca am multi dusmani .. ca ma descurc si ei nu .. cred ca o sa imi pun un sticker mare pe luneta .. ce aveti cu mine cautatil pe propietar ..:lol:

Modificat de KMZ
Link către comentariu
  • 2 months later...

merci nadir ..

ieri am cumparat discuri fata zimermann sport .. tre sa imi iau si placute dar nu stiu ce sa imi iau .. ?

aveti vreo idee ?

tin sa precizez ca merg f sportiv cu masina

Link către comentariu

Dar daca pui discuri fata, automat cred ca tre sa schimbi si spatele, la fel si cu placutele, dupa sa nu ai probleme cu franarea .

Spune-mi si mie macar pe pm cat a costat grila fata, de la cine ai luat-o si de ce firma e facuta

Link către comentariu

Frumusica masina :( felicitari !

cat te-au costat stopurile si farurile ?:(

Ai avut ceva probleme cu farurile ? Eu inca cochetez cu ideea daca sa-mi iau si faruri de la FK sau sa mi le vopsesc pe ale mele. .Am ceva prieteni care si-au luat faruri de la FK..si numa probleme au avut cu ele..la unu i s-a desprins oglinda din far..si la altu i s-a rup o urechiusa de prindere de la far :| Tu..ai avut ceva probleme cu ele pana acuma ?:(

Link către comentariu

nu am avut probleme cu farurile grave sa zic asa numai cand o duc la spalorie se aburesc putin .. cred ca e din cauza ca am pus si xenoane si nu mai stau plasticele din spate calumea . in rest sunt ok

farurile au fost vreo 15mil parca acum sunt mai ieftine am gasit si la 8,5mil

iar stopurile sunt 5,5 mil

@ auras pai oricum schimb si placutele pe fata

dar ce lagatura are cu spatele .. ca discurile sunt normale la dimensiuni .. nu sunt mai mari

am gasit placute ferodo DS performance 2500 la 5,4 mil mi se par mult prea scumpe

cred ca o sa imi cumpar ATE normale.

asta e.

Link către comentariu

KMZ :P da..cam asa sunt preturile..defap asa erau :beer: Si eu cand mi-am luat stopurile, erau 560 RON si acuma sunt 450 RON (parca) si farurile erau 1200 RON si acuma sunt cam 850 RON..dar smecherii..imediat cum a crescut euro..au pus si eu preturile in euro :screwy: Acuma inca ma gandesc daca sa imi cumpar gata facute..sau sa mi le fac eu.. Ti-a fost greu sa desfaci faru si sa pui Angel Eyes pe el ? cat de complicata e operatiunea ?:P

Link către comentariu

astea care le am acum sunt de la FK cu tot cu angel eyes galbene .. primele faruri au fost desfacute si puse CCFL la cei de la proxenon.ro si a durat ceva. in jur de vreo 6 ore parca :)

Link către comentariu

heheh in sfarsit am pus si eu discurile pe fata + placute .. dar nu mai am frane .. parca sunt cu dacia :icon_bounce:

post-8206-1198061254_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Dupa ce ai montat angels pe farurile originale nu ai avut probleme cum ar fi aburirea farurilor?Cum le-au desfacut si cu ce au lipit sticla inapoi?

Frumoasa masina...Multi km fara probleme!

De ce nu-ti vopsesti senzorii in culoarea masinii?Ar arata mult mai bine...

Link către comentariu

ba da .. au inceput sa se abureasca .. le-au desfacut la cald .. cu pistolu cu aer cald ..si le-au lipit cu silicon ceva .. legat de vopsit bara spate .. numai eveniment neplacute am avut parte ..

Link către comentariu

Nu ma refeream la vopsitul barei ci a senzorilor de parcare in culoarea masinii ca fiind negri sunt cam fara aspect,masina fiind alta culoare...parca ar fi niste muste...parerea mea.In legatura cu angels m-ai lamurit...nu umblu acolo.Nerek!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Nice.Arata de milioane acum.Singurul lucru care ar putea fi schimbat ar fi ledurile sau becurile de la angeleyes.Arata de parca mai au putin si se sting definitiv :angry:

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

am schimbat toate becurile de la angel eyes .. cu becuri narva

nu stiu ce becuri sa pun sa se vada mai alb ;)

Link către comentariu
Publicat (modificat)

scuzati prafu :rolleyes:

post-8206-1211986293_thumb.jpg

Modificat de KMZ
Link către comentariu

spune-mi ca nu tu ai lipit autocolantul ala in partea de sus a parbrizului :) ;) :P P.S frumoasa masina :D

Link către comentariu

asa am luat masina .. daca te uitai decand am postat poze de la inceput vedeai :)

Link către comentariu

Ei, da ! DDL-urile de pe S6 ii vin ca o manusa.

Sunt prinse sanatos de spoiler ? Noaptea se observa imediat daca bate unul mai sus si altul mai jos, caci au lentilele alea directionale de fascicul.

Cat despre angel eyes, cel mai indicat ar fi montarea tot a unor LED, pentru ca au temperatura de culoare la fel cu cea de xenon ori DDL S6.

VREM mai multe poze ! :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!