Jump to content

Masinea Mea

KMZ

Postare recomandată

cred ca discutiile de mai sus nu isi au rostu la topicu meu .. rog un moderator sa le stearga .. multumesc

Link către comentariu
  • Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• KMZ

32

• FLorin D

4

• homeboy

3

• Auras

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

sa o conduci sanatos si fara incidente,si tine-o tot asa k sa am si eu de unde sa ma inspir :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, ca tare-i aratoasa!

Am vazut ca ai jante de 15' pentru iarna si de 17' pentru vara. Cele de vara le ai trecute in talon? Te intreb ca si eu am la fel (cele de vara pe 16') iar pe aici nimeni nu ma baga in seama cand intreb cum sa la trec in talon. Ba chiar rad de mine ca ma mai complic cu asa ceva, spunand ca nici un "licurici" nu are un neuron disponibil pentru a observa diferenta.

Link către comentariu

nu .. nici eu nu le-am trecut in talon .. astept sa vad pana ma opreste un gabor sa se ia de mine si porma o sa le trec :icon_thumright:

ceva poze noi ..

07042007095oa2.th.jpg07042007096mp9.th.jpg

07042007097um7.th.jpg07042007098ky1.th.jpg

07042007099rd1.th.jpgcondensatormh8.th.jpg

in curand foli auto si ornamente tobe

Modificat de KMZ
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos. Si sistemul audio arata foarte bine. Cred ca se si aude la fel.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. S-o stapanesti sanatos. Si sistemul audio arata foarte bine. Cred ca se si aude la fel.

Link către comentariu
nu .. nici eu nu le-am trecut in talon .. astept sa vad pana ma opreste un gabor sa se ia de mine si porma o sa le trec :P

ceva poze noi ..

07042007095oa2.th.jpg07042007096mp9.th.jpg

07042007097um7.th.jpg07042007098ky1.th.jpg

07042007099rd1.th.jpgcondensatormh8.th.jpg

in curand foli auto si ornamente tobe

superba masina KMZ.... culoarea face toti banii :rolleyes:... sa ai noroc de ea.

Link către comentariu

Pfuai ! Chiar nu ma asteptam sa dea atat de bine niste stopuri de tenta inchisa pe Passat ;). nota 10! (pacat ca are un aspect cam "incarcat" spatele, cu toate stickerele; dar deh, vwforum.ro este un "must have"). Inca un plus pt jante si pleoape, care ii confera un efect superb fatza de modelele de rand. Sa nu cumva sa te apuci sa dezinstalezi emblema, cum se complica unii, ca e prea aratoasa asa. ;)

p.s. ce mi-o mai doream si eu pe-a mea in Blue-ul asta finutz...

noroc si sanatate

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mersi florin .. chiar ma gandeam la o grila fara emblema .. poate o sa vina si ea in curand .. cat de culoare e tare pretentioasa sa stii .. ceva poze cu interior ca nu erau .. si cu ea la spalatorie :huh:

220407aqb8.th.jpg220407bax4.th.jpg

220407ewl0.th.jpg220407qrv9.th.jpg

220407rjg5.th.jpg220407trw6.th.jpg

220407wei1.th.jpg220407yda4.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

sunt pe negru iar cele de pe masina erau cele originale de pe masina si erau cam matuite murdarite .. etc

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

uff in sfarsit am luat si eu masina din service ... dar incompleta .. trebuie sa imi mai vina ornamentu cromat bara spate , si un suport care vine sub bara din fata de care se prinde bara si grila .. si poze noi ..

hpim0004cs8.th.jpg

hpim0005wi9.th.jpg

hpim0006zx1.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 months later...

Mi-am pus si eu eleron ca al tau acum citeva zile, sint curios cit o sa reziste. De curiozitate, cind ti-au smuls eleronul, s-a luat vopseaua? Poti sa pui o poza?

Link către comentariu

Inseamna ca n-o sa-mi cumpar cat de curand eleron,mai bine fara decat sa mi-l ia gratis altul,daca-l prind...,oricum super tare masina,exact asa mi-ar placea sa fie si a mea,

condensatorul l-ai pus?ce s-a schimbat dupa ce l-ai montat?(si eu am sub si amplificator si cand dau mai tare volumul si am farurile aprinse se vede usor cum imi palpaie luminile)oare va schimba acest lucru montarea unui condensator? Mersi si multi km fara probleme

Link către comentariu

eleronu era pus cu banda dubla adeziva lata cat el .. a ramas o parte din banda pe porbagaj .. am curat-o cu solutie de geam si cu rabdare ..si am vrut sa il pun cu poxipol ceva .. dar am mai avut o experinta neplacuta cu pleoapele care erau lipite cu silicon de la bizon si tot mi le-au furat .. si ma gandeam ca daca pun eleronu cu poxipol tot o sa traga de el daca e sa il fure si atunci cred ca sarea cu tot cu vopsea .. si nici la casco nu am ajuns cu eleronu sa il trec .. asta e paguba mea .. am zis ca de acum incolo nu mai pun nimik la exterior .. ca ma bucur ca de eleron 1 sapt si porma se bucuru altcineva .. vai de curu lu ala daca dau de el ..asta e Romanica .. parerea mea e ca nu merita daca nu ai garaj sau sa stai la curte ceva ... atentie amatorilor care vor sa isi puna eleron sau pleoape ..

@auras .. nu l-am mai pus ca nu a mai fost nevoie .. la mine nu palpaie si am si xenoane .. daca iti pui condensator nu o sa iti mai palpaie luminile..

Link către comentariu

evita Constanta sa zic asa :D .. daca la Bucuresti se fura sau furau oglinzi ca nu am mai trecut demult la noi se fura eleroane , pleoape , baterii , .....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!