Jump to content

Faruri Fabia

BogMW
 Share

Postare recomandată

Va rog, sa intervina cineva si sa imi spuna ca nu mi-am luat cea mai mare teapa cu Tyc. Sa ma salveze cineva de Akos09 :)) Glumesc, stiu ca incerci sa ma inveti de bine, dar faptul e consumat acum, cu astea stau si sper sa nu bata doar in pomi :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B0gdy-

10

• andras.ilyes87

7

• BogMW

5

• Akos09

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

din pacate, nu-l putem contrazice..... :winter:

asta este acum... din pacate, sunt foarte slabe... calitativ vorbind

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Eu am aceste faruri aftermarket pe masina (asa am luat-o) si le recomand cu caldura. Nu deranjez participantii la trafic sub nici o forma , in fata se formeaza acea linie specifica farurilor cu lupa. La RAR nu am avut nici cea mai mica problema, politia de asemeni cand am fost oprit doar s-au uitat si atat, in comparatie cu masina precedenta cand am ramas fara talon din cauza xenonului montat pe far clasic. Ca si pret de achizitie din cate am vazut se apropie de pretul unui set de faruri originale. 

Initial am vrut sa le vand si sa pun faruri normale pentru ca nu sunt fan agel eyes pe o masina daca nu este bmw dar m-am razgandit cand am pus masina mea langa o fabia cu faruri stock si am comparat lumina pe timp de noapte  :)

post-132695-0-66461200-1422521339_thumb.

post-132695-0-96041500-1422522520_thumb.

post-132695-0-66054000-1422522532_thumb.

Modificat de catamblin
Link către comentariu

Parca seamana cu niste faruri marca depo.Da,bat foarte bine...dar acele inele.....si eu m am gandit la asa ceva dar nu am gasit fara angel eyes,asa ca am optat sa pun lupe morimoto h1 mini in farurile originale.

Link către comentariu

• 3 months later...

ce marca sunt

Link către comentariu

Pai daca ai aceste faruri si nu-ti place angel eyes, cine te opreste sa nu alimentezi inelele si sa ai faruri normale ?!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Acele inele se aprind in loc de becul de pozitie...cel putin la farurile depo,de aceea trebuie alimentate.

Link către comentariu

De cite ori ai mers numai cu pozitiile, fara faza scurta aprinsa ?! Si asta e o intrebare retorica, nu astept raspuns ...

Link către comentariu

Niciodata sau din greseala,dar problema e daca te opreste nenea militean.

Link către comentariu

• 3 months later...

Exact asa am si eu... Asa am luat masina din Germania.. Si am si cutia originala... Sunt Eagle Eyes made in China... Am schimbat releele pe amândouă ca s-au ars pe rând... Si in ultima vreme s-au cam matuit...

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare,

sper sa-mi mai raspunda cineva :)

as vrea sa-mi schimb farurile cu altele noi

la ce ar trebui sa fiu atent? ce recomandati?

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!