Jump to content

Faruri Fabia

BogMW
 Share

Postare recomandată

Salutare

mai nou, farurile de Fabia Clasic (si probabil toate modelele derivate din Clasic) nu mai au ramele cromate ci sunt cu rame negre.

21726865.jpg

masuri de scadere a costurilor? :scratch:

Pe Fabia neagra arata totusi bine:

21726873.jpg

Bog

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B0gdy-

10

• andras.ilyes87

7

• BogMW

5

• Akos09

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

adrianciocalau

Acum se vad pozele.

Nu imi place de loc cum arata...

Link către comentariu

Pai nici nu cred ca le-au pus de frumoase ce sunt, au vrut sa mai economiseasca 10centi si au facut-o si pe asta - la Comfort si Elegance se monteaza in continuare aceleasi faruri.

Bog

Link către comentariu

adrianciocalau

Mie mi se par fazele astea de prost gust :rr: Adica nu vad ce mare economie fac, dar cred ca ideea e alta: sa "oblige" intr-un fel clientul sa se uite la o varianta mai scumpa.

La fel fac si astia cu Dacia Europa ... de parca nu e destul de nashpa Dacia, o mai fac si fara turometru !!

Link către comentariu

oare sunt chiar atat de multi cei care se uita si observa ca ramele farurilor nu mai sunt cromate ci din plastic? nu cred... :rr:

Link către comentariu

• Administrator

domnule eu ma uit. eu vad pe strada un Golf IV si-ti zic anul de fabricatie studiind 4-5 elemente din astea. Nele cromate la bord, semnalizare dubla, bandouri usi, maciulie schimbator viteze (s-a schimbat la unele variante) oricum ideea e ca sunt chestii de detaliu care le stiu si le observ la o masina.

Link către comentariu

adrianciocalau
oare sunt chiar atat de multi cei care se uita si observa ca ramele farurilor nu mai sunt cromate ci din plastic? nu cred... :rr:

Nu stiu daca observi chestii de detaliu la masini care nu te intereseaza, dar la cele pe care le stii bine, le vezi din prima. Cel putin daca tu ai un model si vezi altul pe strada, imediat observi diferentele dintre ce ai tu si celalalt.

Dar nu asta e important, parerea mea este ca aceasta e o politica de marketing... "Obliga" clientul sa se gandeasca la varianta mai scumpa. Zice clientul: pentru ceva bani in plus pot sa iau ceva mai bun.

Link către comentariu

adrianciocalau

BogMW, la tine in usile din fata ai becuri care se aprind cand deschizi usa sau doar plastic reflectorizant ?

Din cate tin eu minte pe oferta de la dealer cand mi-am luat masina parca scria ca trebuie sa se aprinda... ori la mine cred ca nu e cu bec, doar plastic rosu...

Link către comentariu

Salut - am plastic - luminile sunt de la Comfort in sus. Nici manere in plafon pt locurile din spate si nici bricheta n-am... Si cand mi-am luat masina, in prospect scria ca nici lumina in portbagaj nu e, dar se para ca li s-a facut mila si au montat totusi. Sunt modele care nu au lumina nici in torpedou (cela fara a/c). :shock: :shock:

....si mai lipseste ceva - dimmerul pt iluminarea instrumentelor in bord. :scratch:

Bog

Link către comentariu

• 2 weeks later...
adrianciocalau

Dotari Fabia Style de pe aviamotors.ro pe care eu nu le am:

Siguranta Lumina de siguranta in capitonajul usilor fata

Functional Aparatoare noroi sub aripi din plastic

Confort Manere plafon cu agatatoare haine

:( astea nu trebuie sa fie pe orice Style ?

Link către comentariu

Salut Adrian

Model Year 2003 are alte dotari decat MY 2002

- manere in spate

- farurile negre

- antena pliabila

si probabil altele pe care nu le cunosc....

Bog

Link către comentariu

• 7 months later...

Ca sa vedeti ca gusturile sunt impartite, mie-mi plac la nebunie noile faruri cu rama neagra. Nu stiam ca sunt doar la Classic, dar oricum ar fi, le prefer celor anterioare. Dau un aspect mai agresiv masinii si se potrivesc foarte bine, mai ales pe culorile inchise....parerea mea !

:salut:

Link către comentariu

Ca sa vedeti ca gusturile sunt impartite, mie-mi plac la nebunie noile faruri cu rama neagra. Nu stiam ca sunt doar la Classic, dar oricum ar fi, le prefer celor anterioare. Dau un aspect mai agresiv masinii si se potrivesc foarte bine, mai ales pe culorile inchise....parerea mea !

mcer, ce culoare are masina ta? la negru merg bine farurile astea....

Link către comentariu

mcer, ce culoare are masina ta? la negru merg bine farurile astea....

Culoarea e 3Y3Y (verde inchis), se asorteaza cu farurile negre, cel putin mie mi-au placut cum arata pe verde, dar respect si parerile opuse, cum spuneam, gusturile nu se discuta.

Link către comentariu

Dotari Fabia Style de pe aviamotors.ro pe care eu nu le am:

Siguranta

Link către comentariu

Cam asha arata farurile cu rama neagra...mi se par super OK chiar si pe alb :ok:

Link către comentariu

• 5 months later...

Ne cam offtopicarim, sa nu se supere careva :)

Si eu am faruri cu rama neagra si mi se pare ca arata excelent, si chestia cu minerele, nici dimmer n-am, nici bricheta (slava domnului), lumina in torpedou si portbagaj am :). Scrumiera este, dar imi pun cheile in ea :(

Ma gindeam sa-mi caut nishte suporturi de beace sa-mi pun in usi, ca ma enerveaza plasticele alea idioate :-(. Imi spune si mie cineva care are becurile in usi, ce caracteristici are becul de acolo ? Multumesc.

Link către comentariu

• 3 months later...

:shock: :shock: :shock:

Am vazut azi o fabie argintie cu spoiler de RS si cu faruri cu rama neagra. Tot ce pot sa spun este ca arata excelent. Desigur spoilerul de RS este mai alungit si ofera alta perspectiva.

Reveinind, pe fabie argintie, farurile cu rama neagra sunt super super. Este un "tuning" foarte fin si cu mult bun gust. Desigur acum este discutabil si termenul "tuning" ca sa nu mai vorbim de bunul gust. :lol:

Parerea mea este ca rama neagra ofera farului profunzime.

Link către comentariu

• 4 years later...

Salut,

Din nu stiu care motive (imbatrinire poate?) geamurile de plastic de la faruri sunt foarte zgiriate cel putin in partea de sus unde incepe capota, dar si pe suprafata lor....Ma intreb daca nu am vreun "prieten" care le "slefuieste"...

Aveti cumva idee daca exista vreo posibilitate sa se lustruiasca geamul farurilor si sa se indeparteze zgirieturile...ceva gen polishare la caroserie?

Modificat de fradu
Link către comentariu

salut,exista o metoda adica se slefuiesc cu smirghel(fin,super fin,nu mai stiu exact),parca dupa slefuire se cu un polish.oricum cauta pe aici pe forum ca o sa gasesti topicul respectiv legat de faruri,garantat ca am dat eu de el acum cateva saptamani,si este foarte explicit.

Link către comentariu

Am gasit. Se numeste XERAPOL.

Link către comentariu

Eu iti recomand sa incerci cu o pasla, nu cu smirghel sau alte substante. Am vazut la un tip, avea pus pe masina de gaurit un disc cu pasla si asha scotea zgarieturile. Prin metoda asta in cel mai rau caz nu ies zghirieturile, cu celelalte cred ca pot aparea si probleme.

Eventual sa revii cu rezolvarea.

Link către comentariu

adica un fel de polish uscat

riscul e sa se topeasca plasticul daca e viteza de rotatie prea mare

Link către comentariu

• 4 months later...

Ieri dimineata dupa 3 saptamani decand nu am mai ridicat capota motorului mi-am facut putin timp sa fac o mica inspectie a motorului si am observat ca am pierdut capacul de la farul din partea dreapta.Intrebarea mea este daca a mai patit cineva , daca se poate achizitiona separat? Nu cred ca este recomandat sa circul fara capac prea mult timp fiind iarna este umezeala multa si am observat ca mi se abureste si farul pe interior de la condens .Momentan am rezolvat problema "romaneste" adica o punga de plastic si putina banda adeziva pe margine pana gasesc capac nou sau sh daca am noroc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!