Jump to content

Scirocco Mk1 Vs Scirocco Mk2

retro
 Share

Postare recomandată

trec printr'o cumpana ciudata... la inceput imi placea mk2... avea stopurile mai rotunjite, farurule mai altfel... soarta a facut sa imi iau scirocco mk1, dar cu ceva problemute si cautand piese, stim cu totii cat de greu se gasesc, am dat peste un mk2... se vinde la pachet, destul de ieftin... pur si simplu m'am uitat si cu toate ca arata mai bine decat al meu, adica era mai ingrijit, ma uitam la el si nu imi placea... mi'am spus ca nu renunt la mk1 pentru mk2... acum imi sare toata lumea in cap ca nu mai stiu ce vreau... dar adevarul e ca nu stiu... acum vad mk2 ca fiind mai nasol, e prea lung, are bordul cam ascutit, volanul e mai sport la mk1, nu stiu... parca e mai fain mk1... mi'as lua si mk2, dar nu pot intretine 2 masini... si sunt in cumpana, nu stiu ce sa fac.................:blink:

ideea care ar fi? dupa parerea voastra arata mai bine un mk1 sau un mk2? :(

Modificat de retro
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mie mi-au placut scirocco mk2 foarte mult cam 3 ani am avut pe cel mai bun (de fabrica) scirocco 2 16v KR 1988.

si nu imi placea deloc scirocco mk1.

dupa vreo un an am inceput sa-i acord mai multa atentie lui scirocco mk1 si ... m-am indragostit ... in cateva luni am vandut 16v-ul

si mi-am luat un MK1 din 1979. Nu regret decat nu le-am putut tine pe amandoua!

Designul nici nu se compara. MK2 arata bine din cateva unghiuri, MK1 in schimb, arata foarte bine din aproape toate unghiurile

design-ul one-man si nu oricine, Giugiaro, cel batran * nu ce se vinde azi sub numele lui * este superb. Liniile masinii nu au termen de comparatie cu MK2.

desi MK2 este o masina frumoasa, ce nu imi place la ea : linia spate prea lunga si dreapta, aripile arata prea mari si pt. roti de 15" (ai nevoie de 16" sa arate ok)

iar detaliile nu sunt deloc interesante, desi per ansamblu este o masina foarte frumoasa.

in schimb la Mk1 fiecare unghi fiecare linie are locul ei si creeaza un ansamblu perfect :blink:

singurul punct slab al lui MK1 in fata lui MK2 il stim cu totii : rugineste :( mult mai mult decat MK2.

si inchei cu un sfat (citat al celei mai fanatice Scirocco , Kirsteen (http://www.funksoulkitty.org))

"Any Scirocco is better than no Scirocco, but Mk 1 Sciroccos are best of all" :(

Link către comentariu

:) Deci eu chiar ma intrebam de ce ti-ai vandut tu sciroccoul 2 ca arata superb + super motor.

Intr-adevar, ai dreptate cu designul la scirocco 1. Mie, in schimb, nu imi place interiorul la mk1.

Link către comentariu

hmmm... ciudat... oare de ce spui ca nu iti place interiorul la mk1? dupa parerea mea arata mai bine decat la mk2... mk2 are bordul prea ascutit, volanul e mult mai sport la mk1, parca e mai dragut interiorul de mk1.... deci uite, am spus ca am mk1. am oferta de mk2. masinile sunt cam in aceeasi stare... a ocazie sa vand mk1 si sa iau mk2 si sa il fac fruos... dar jur ca as face, dar parca nu ma trage inima.... asa ceva mai rar am patit... teoretic ar trebui sa fac odata afacerea: mk1 o sa imi manance mai multi bani ca mk2, e mai "neruginit", mi'a placut mai mult decat mk1 pana nu demult... si uite ca ma duc si ma uit la mk2, vorbesc cu proprietara sa il iau si parca totusi...nieeeeeeeeee........... si eu le'as lua pe amandoua... dar apoi ce fac cu 3? ca mai am si un opel... si sincer nu imi permit sa intretin decat maxim o masina... si sunt pus in situatia sa aleg intre mk1 si mk2... ce sa fac? sa mor de stiu... :wacko:

Link către comentariu

De bagat bani ..oricum tre sa bagi in ambele,iar cu cel rosu (mk2) pe care vrei sa l achizitonezi..e ca si cum ai avea un ''purice sub capota'' daca e de 1300cmc!!! Sincer grea decizie ambele sunt frumoase si mk1 si mk2 , dar totusi mk are ceva aparte....o masina care a cucerit inimile multor tineri prin ani '70 '80:D, Mk2 nu a fost un succes foarte mare ...dar cum spuneam ambele sunt frumoase :wacko:

Link către comentariu

• 1 year later...

iar dupa ce am avut un mk1 gl, mi'am luat un mk1 gt...

acum am tot un gt, dar mk2... pot spune ca nu se compara... dar de data aceasta sunt de parere ca mk2 e mai frumos daca stii sa'l apreciezi...

iar dupa ce am condus 16v, pot spune ca pana la scirocco3, scirocco 2 16valve e tare... prea tare.... uneori imi doresc sa am cu cine ma rafui.... :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!