Jump to content

Ajutor Cu O Garnitura

ValiB
 Share

Postare recomandată

Am nevoie si eu de un cod la garnitura de la admisie, pt masina din semnatura,pentru ca cred k o iau razna, am fost la alpadrino, karma si toti imi dau o garnitura mult mai mica decat ce am nevoie eu. La karma chiar am facut comanda, le-am zis codul motorului, tot ce trebuia si cand ma duk sa o ridic, surpriza, aceeasi garnitura mica.

Vedeti in poza unde este garnitura de care am nevoie.

post-5370-1170882258_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu gasesti de nici un fel poti folosi silicon de etansare baie ulei(de preferat rosu).Garantat.La multe motoare am folosit numai silicon,fara o garnitura de carton.Rezultatul?Perfect uscate ani de zile

Link către comentariu

Incearca si la VolksParts Poate te ajuta ei.Telefon 4348515. Bafta. Se vede urat cu silicon de ala rosu. Mie nu-mi place, dar merge la fel de bine. Poate gasesti totusi o garnitura. Bafta

Link către comentariu

027 129 717 F.

Asta e pt KR care are admisia de 50mm. E posibil sa ti-o fi confundat cu PL care e mai mica.

Cat a costat garnitura?

Link către comentariu

garnitura costa 25 ron la Karma, 26 ron la Alpadrino si 20 ron la autonet.

Codres, la karma a intrat pe kr , am fost de fatza cand s-a uitat pe soft, dar era cu D in loc de F.

Eu i-am zis k sunt 2 tipuri de admisii , una mai mica si un amai mare, dar nu stiam codurile lor, dar ei nu k batman .

Cu silicon a fost lipita si asta, si cand am umblat s-a rupt :))

10x pt nr, de la volkpart David.

10x lui Dan, mi-a facut comanda la o garnitura , o sa vad daca e ok, si 10x celorlalti pentru pareri.

post-5370-1170950562_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!