Jump to content

Passat 1.9tdi 4motion

yukon

Postare recomandată

Am cumparat masina dupa multe cautari. Sint foarte multumit pina acum. Am luat-o in 27 Octombrie 2006. Passat 1.9TDI, Highline, 4Motion, 6viteze, 131CP, 115.000 Km verificati la reprez, piele Alcantara, incalzire scaune, 4geamuri el, oglinzi el incalzite, geante Vw pe 17". Am primit si un set de cauciucuri de iarna in pret.

post-8076-1170873395_thumb.jpg

post-8076-1170873561_thumb.jpg

post-8076-1170873908_thumb.jpg

Link către comentariu

Beton masina , s-o conduci multi km fara evenimente :lol: din ce an este si cat a costat?

Link către comentariu
Beton masina , s-o conduci multi km fara evenimente :) din ce an este si cat a costat?
Thanks. Este din 2002, 12.700 Euro.
Link către comentariu

Felicitari zic si eu ! Foarte frumoasa si ai luat-o la bani buni ptr ce are/poate ! Sa va stapaniti sanatosi :lol: !

Link către comentariu

Chiar ca ai luat-o la un pret foarte mic. Admirabil mai e si ca bosajele aripilor sunt impecabile (de regula sunt scrijelite). Jantele imi par cam mici pt a fi de 17`

Iti dorim km multi si fericiti la bordul ei.

Link către comentariu
Jantele imi par cam mici pt a fi de 17`

Sorry, my mistake :D . Da, cauciucurile sint Continental R16.

M-ar interesa pe viitor sa imi pun instalatie + faruri Bi Xenon de la Hella originale. Trebuie sa fac un drum in Ungaria sau Germania? Acolo preturile sint mai mici. Este cineva care si-a pus faruri bi xenon Hella cu instalatia aferenta dupa cumparare, pe Passat? Si cat a costat?

Thank you all.

Inca cateva poze.

post-8076-1171110821_thumb.jpg

post-8076-1171111063_thumb.jpg

post-8076-1171111102_thumb.jpg

Link către comentariu

arata bine so stapensti sanatos si la banii astia ,ai facut o super alegere . Dute si schimbati uleiul preventiv ca nu se stie niciodata sau vezi la motor daca are hartia la cati km a fost schimbat uleiul

Link către comentariu

super masina am si eu una la fel numai ca e albastra .. eu mi-am pus xenon after market .. acum vreau sa imi pun tempomant .. a mea e 2001 ai are mult mai multi km ca a ta .. sa o stapanesti sanatos si la cat mai putine incidente .. ai apucat sa o testezi pe zapada .. e o mare placere :P .. curios ce consum ai ?

Modificat de KMZ
Link către comentariu
super masina am si eu una la fel numai ca e albastra .. eu mi-am pus xenon after market .. acum vreau sa imi pun tempomant .. a mea e 2001 ai are mult mai multi km ca a ta .. sa o stapanesti sanatos si la cat mai putine incidente .. ai apucat sa o testezi pe zapada .. e o mare placere :lol: .. curios ce consum ai ?
Ma
Link către comentariu
  • 3 years later...

foarte frumos passat`u tau! imi plac mult jantele! nu te am remarcat prin trafic pana acm, din oradea esti>?

Link către comentariu
  • 11 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!