Jump to content

A4 2005 Tdi

claus_golf4

Postare recomandată

daca tot m-am indragostit de vwforum, sa prezint si surata golfuletzului... sora eleganta si mereu curata... nu ca vagabondu de fracsu care sta cam neingrijit...

din cate stiu este ultima "transa" de A4 B6! ...fabricat 02.2005. In fine sa incep cu descrierea... sumara: din pacata nu este o full options, dar are cateva dotari simpatice:

navi plus cu 2 sloturi mmc, si ecran motorizat(se gaseste si pe q7 si lamborgini gallardo), despre asta v-as ruga sa scrieti daca aveti idee de unde fac rost de dvd cu romania pt navigatie, ce trebuie sa fac ca sa pot vedea dvduri... etc

bc bicolor(alb-rosu)

pachet crom la exterior

pachet alu in interior

sistem audio bose cu woofer(se aude foarte marfa) din fabrica

jante aliaj 16'' de iarna (cele stock pe 16'' o sa fac poze)

jante PRO LINE 17 pentru vara 235/45 profil V

bandouri si prelungiri spoilere one color din fabrica...

volan piele 3 spite

super marfa si cuoarea... fac poze... gri sobolan, sa ma uit si de cod!

proiectoare:)), nu mai imi vin in cap alte optiuni...

o sa fac poze si-o sa mai pun si alte detalii...

PE VIITOR: chip tuning, si ATAT... se pastreaza stock... o sa vedeti de ce... ;), eventual un eleron de S4 ;)

P.S: sper sa se simta si audiul la fel de bine ca golfuletzu printre suratele lui...

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

oo chiar e ff frumoasa:) pai cred ca te pot ajuta eu cu dvd navi audi pt. Ro da numai sa intreb daca merge pe audi al tau da cred ca nu ar fi probleme :scratch:

Link către comentariu

eto_ro: displayul e mobil/motorizat(nu-mi vine acum cuvantul), si sub el se afla slotul de CD si 2 sloturi MMC

motor: 1.9 TDI 131

TIR: sa-mi spui un pret si vedem ;) mersi!

mersi de aprecieri ;)

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu

;) 17500E cu tot cu jantele PRO LINE! adusa personal... ;) e o masina foarte buna, a costat foarte mult anu si navigatia ;)

Link către comentariu

Superba masinuta....si un numar foarte dragut :)

Modificat de radduu
Link către comentariu

mersi fumos... sa vad cum fac cu banutii si vorbim...

radduu: cand am luat numarul chiar insemna ceva... ;) si era si pe o masina neagra... ;)

stie cineva ce adaptari trebuie sa fac ca sa vad DVDuri(filme) pe navi plus??? mersi anticipat!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, nu stiam ca Golfuletul are o surioara asa de draguta :blink:. Cu un singur minus: are 2 usi in plus :blink:. Cu care masinuta circuli mai mult ?

Link către comentariu

:lol: GOLFUL! aia e masina MEA! asta e mai mult a "batranului"(sau cea care sta in garaj), dar fiind un VAG am zis s-o prezint si pe ea! nu cred ca am incalcat vre-un regulament, nu?? daca ajung duminica la intalnire o sa vin cu asta mica! :(

daca am timp sudez usile spate pana atunci :()

Modificat de claus_golf4
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masina de 5*****

Am sa te rog sa imi zici unde se introduce CD-ul in navigatia de pe masina "batranului" :blink:. Inca ceva, ai idee daca se potriveste pe VW din 2002, sa zicem Golf sau Passat ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!