Jump to content

Cablu Capota Audi 80

chrystian
 Share

Postare recomandată

buna! ma poate ajuta cineva caut cablu capota pt audi 80 2.3i an 1990 ce mi-au vindut la magazin e cu o jumatate de metru mai scurt cel putin si mi-au zis ca alta nu pot comanda:(

sau cu ce s-ar putea inlocui? ceva sfaturi daca aveti va rog

Modificat de chrystian
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am patit aceeasi situatie. REzolvarea: :D

1)incerci sa desfaci grila dintre faruri. Ai 2 suruburi .

2)desfaci capota tragand de clemele ce sunt prinse una de cablu si una de camasa.

3)cumperi din BAZAR un cablul de bicicleta de frana de mana pentru spate ( e cel mai lung)

4) pui o saiba pe cablu .

5) introduci cablu prin gaura 'manerului' de actionare apoi prin camasa pana in compartimentul motor.

6) prinzi cablul cu 'brida' . Si gata :offtopic:

Cablul original e otelit si e suficient sa il indoi odata mai tare si s-a rupt :D.

Daca nu ti-e clar ceva da un PM. BAFTA!

Link către comentariu

Am patit aceeasi situatie. REzolvarea: ;)

1)incerci sa desfaci grila dintre faruri. Ai 2 suruburi .

2)desfaci capota tragand de clemele ce sunt prinse una de cablu si una de camasa.

3)cumperi din BAZAR un cablul de bicicleta de frana de mana pentru spate ( e cel mai lung)

4) pui o saiba pe cablu .

5) introduci cablu prin gaura 'manerului' de actionare apoi prin camasa pana in compartimentul motor.

6) prinzi cablul cu 'brida' . Si gata ;)

Cablul original e otelit si e suficient sa il indoi odata mai tare si s-a rupt ;).

Daca nu ti-e clar ceva da un PM. BAFTA!

multumesc pentru raspuns mai am citeva intrebari dar e greu nu stiu denumirile :beerchug:

in primul rind masina e la mecanic asa ca nu e problema cu deschiderea capotei ca deja e deschisa lucreza la reglaraa farurilor ca a fost busita etc.

problema e ca cablul de la capota era scos undeva la sus la usa linga oglinda retrivizoare pina acum asa deschideam capota dar acum am cumparat un cablu nou

la masina ii lipsea si un inchizator ( ca inchide in doua puncte) stii partea aceea de pe capota asa ca era doar un inchizator cu i bucata de cablu scos pe linga usa, la cablu ii lipsesea si partea aceea din material plastic cu care e invelita acum am ambele inchizatoare( am cumparat de la dezmenbrari) am un cablu nou dar e prea scurt

nu stiu cu ce pot sa o inlocuiesc pt ca stii ca intr-o parte trage iar in cealalta impinge cablul acesta (nu trage de ambele deschizatoare) nu stiu daca cablul de la bicicleta implineste functile astea

sper ca ai inteles ceva ;)

Link către comentariu

Sincer nu stiu cum la tine merge cand la mine am folosit aceeasi modalitate :beerchug:

In principiu ar fi bine sa pui bine mansonul ala de langa blocul de sigurante ca daca nu vei avea ceva inundatii in masina.

In rest e foarte simplu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!