Jump to content

Masina Mea

ionut papuc

Postare recomandată

salut sunt un membru nou al forumului si as vrea sa va prezint masina mea.am un passat 1.9 tdi 4motion 130cp 2003 dotari piele alcantara,faruri bixenon,magazie de 6cd in bord tractiune integrala ,scaune electrice cu memorie si oglinzi electrice si rabatabile cu memorie.gemuri fumurii originale din fabrica ,6+1 trepte.ca design am incercat un mic tuning optic respectiv i-am pus pleoape, manere si caracase oglinzi cromate+evacuari ovale si jante pe 17 zilliom luxury. sper sa va placa si astept parerile voastre pt. alte eventuale modificari.

post-10060-1170780648_thumb.jpg

post-10060-1170780655_thumb.jpg

post-10060-1170780669_thumb.jpg

post-10060-1170780677_thumb.jpg

Link către comentariu

pffffffff......... ii jale masina! sa o stapanesti sanatos, sper ca esti mutimit de passat pt ca eu unu sunt deplin, de cat timp o ai?

Link către comentariu
  • Administrator

Frumoasa masina . S-o stapanesti sanatos si fara probleme . Jantele sunt extraordinare .

Link către comentariu

super frumoasa... singurul minus... k sa zic asa... mahonul din interior... prea elegant, pentru o masina asa "nervoasa", evacuare dubla, super jante... oricum nota 10 man si sa te bucuri de ea...

Link către comentariu

am masina de 2 ani iar cu mahonu asa am luat o dar vreau sa ii pun carbon in loc.recent mi-am pus si soun jbl de 1200w tub si statie

Link către comentariu

ai putea sa imi spui cam ce probleme ai avut cu ea? (daca ai avut) sa stiu la ce sa ma astept si eu, pt ca eu nu o am de mult timp. Oricum masina ta e foarte frumoasa, cred ca m-am indragostit :P

Link către comentariu

singurele probleme au fost cu bratele pe fata din cauza drumurilor si am spart si intercolerul dar asta din vina mea in rest ireprosabila

Link către comentariu

mersi mult, la brate ma gandeam si eu. In rest o asemenea masina nu are ce probleme sa aiba :P

si inca o intrebare, cati km are masina? ca arata ca si noua.

Link către comentariu

SUPERRRRRRRRR .. imi place la nebunie .. si eu vreau sa imi pun gaturi la tobe .. afuma ceva .. ce ai facut cu fusta .. ai decupat-o u? ... i-am mai trebui un chip asa .. dusa la 160-165 :P in rest nimik .. sa o stapanesti sanatos si eu am una .. dar e 2001 .. si eu vreau sa pun oglinzi si manere dar mie frica ca ma trezesc fara ele :P si o alarma daca nu ai sa ii pui.. si poate niste angel eyes daca iti plac ..

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina! Iar despre jante ce pot za zic decat WOW!!! S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
SUPERRRRRRRRR .. imi place la nebunie .. si eu vreau sa imi pun gaturi la tobe .. afuma ceva .. ce ai facut cu fusta .. ai decupat-o u? ... i-am mai trebui un chip asa .. dusa la 160-165 :P in rest nimik .. sa o stapanesti sanatos si eu am una .. dar e 2001 .. si eu vreau sa pun oglinzi si manere dar mie frica ca ma trezesc fara ele :P si o alarma daca nu ai sa ii pui.. si poate niste angel eyes daca iti plac ..

nu am decupat bara le-am pus asa ca a mers un cip nu stiu unde sa imi pun sa fie si bun nu prea am incredere in toti care fac cip tuning ,iar angel eyes nu imi pun pt. ca am xenon si nu se vad bine

multumesc pt. remarci

Link către comentariu

si eu am xenon after market si am pus angel eyes si se vede super .. cat despre cip iti pot recomandat voinea .. sau cipos ..de pe forum .. cati bani ai dat pe masina ... si cati km are?

Modificat de KMZ
Link către comentariu

Cu chip-ul poate iei legatura cu Dragos Voinea aici pe forum! Despre masina.....Jantele arata intr-un mare mod, sunt super adica :P , si culoarea masinii este deosebita. La minusuri trecem mahonul din interior si pleopele zic eu care mie nu mi se par un model prea nimerit (s-ar putea sa mi se para si pana la urma e o chesti de gusturi).

Acum intrebare: cum ai "afumat" stopurile?

Per total o masina frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! si Bine ai venit pe Forum!

Link către comentariu

foarte frumoasa masina si foarte intretinuta :P Un minus dupa parerea mea... jantele alea cer NEAPARAT o suspensie mai joasa...

Link către comentariu
Cu chip-ul poate iei legatura cu Dragos Voinea aici pe forum! Despre masina.....Jantele arata intr-un mare mod, sunt super adica :) , si culoarea masinii este deosebita. La minusuri trecem mahonul din interior si pleopele zic eu care mie nu mi se par un model prea nimerit (s-ar putea sa mi se para si pana la urma e o chesti de gusturi).

Acum intrebare: cum ai "afumat" stopurile?

Per total o masina frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! si Bine ai venit pe Forum!

le-am dat cu un lac fumuriu

Link către comentariu

daca e chestia aia care e spray la 2..3 spalari se ia .. si eu le am fumuri dar mai inchise sunt gazate si date cu lac peste..

Link către comentariu
daca e chestia aia care e spray la 2..3 spalari se ia .. si eu le am fumuri dar mai inchise sunt gazate si date cu lac peste..

asa le-am facut si eu

Link către comentariu

intrebare de necunoscator... aceeasi schema mere si pe jante??? :D

inca o data nice car man...

Link către comentariu
intrebare de necunoscator... aceeasi schema mere si pe jante??? :D

inca o data nice car man...

este un service in tecuci care are vopsea speciala de jante super tare daca vrei sa ti le faci ,iti ies aproape cromat

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca ai trecut astazi prin Brasov insemna ca am vazut-o Live...arata super...mai bine ca in poze :)

Link către comentariu

frumoasa masina mai ales ca faci parte din aceeasi categorie cu a mea :) pana acum ai facut-o sa arate bine dar ai grija sa nu o impopotonezi prea tare ca e pacat de ea sa o strici si in primul rand sa te hotarasti ce stil vrei sa adopti pentru masina(la tine avand in vedere varianta de nichel din fabrica nu cred k ai putea sa adopti un stil prea sportiv),succes in continuare la tunat si km cat mai multi fara probleme

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!