Jump to content

Fabia model 2005 (facelift)

rvacaru
 Share

Postare recomandată

Mie mi se pare ca au cam tras rasol cu facelift-ul asta. Ma asteptam si eu la ceva schimbari majore, cind colo, volan, stopuri, spoiler fata schimbate si cam atat... ;). Dar pina la urma, tot raul spre bine, sa nu-mi para rau ca am modelul "vechi" :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca la partea din fata cu noul design iti da senzatia unui look ceva mai sportiv, cat priveste lampile spate mi se parea mai reusit vechiul design.

Link către comentariu

http://www.masini.ro/stiri-detalii,1499,1,...elift-major.htm

Skoda Fabia se preg?te?te pentru un facelift major

Skoda Fabia se pregateste pentru un facelift major ce o va apropia mai mult de noul model Octavia.

Modificarile vor viza grila radiatorului, spoilerul fata, grupurile optice si interiorul, care va beneficia de o noua tapiterie, mai moderna.

Ca si pana acum, Fabia va fi disponibila in cele trei versiuni de caroserie, hatchback, berlina si station wagon. Preturile raman neschimbate, iar nivelul de echipare Comfort va fi up gradat la nivelul versiunii Ambiente.

Lansata in urma cu patru ani, Fabia este construita pe platforma actualului Volkswagen Polo si a redefinit, practic, imaginea de piata a marcii cehe.

Actuala generatie a lui Fabia este un succes chiar si pe piete deosebit de dure, cum ar fi Germania, marea Britanie sau Italia, in timp ce in multe tari ale Europei Centrale si de Est este pe primele locuri ale segmentului sau de piata.

Sursa : Rompres

Link către comentariu

Lansata in urma cu patru ani, Fabia este construita pe platforma actualului Volkswagen Polo si a redefinit, practic, imaginea de piata a marcii cehe.
Link către comentariu

Ati auzit voi de un nou face-lift? Eu am scris si pe masini.ro spunandu-le ca ar fi o gresala. Admin-ul de acolo mi-a spus ca nu, ca stirea e pe bune.

Poblema e ca am cautat peste tot, am intrebat la toti dealerii, nu se stie/zice nimic de asa ceva. Plus ca acele componente despre care se spune ca vor fi schimbate (grila radiator, spoiler, faruri/stopuri, volan, tapiterie, bord) sunt exact ce s-a schimbat pt Fabia 2005.

Link către comentariu

Ati auzit voi de un nou face-lift? Eu am scris si pe masini.ro spunandu-le ca ar fi o gresala. Admin-ul de acolo mi-a spus ca nu, ca stirea e pe bune.

Poblema e ca am cautat peste tot, am intrebat la toti dealerii, nu se stie/zice nimic de asa ceva. Plus ca acele componente despre care se spune ca vor fi schimbate (grila radiator, spoiler, faruri/stopuri, volan, tapiterie, bord) sunt exact ce s-a schimbat pt Fabia 2005.

Hmm, 99% e neadevarat zvonul, Octavia II se pare ca va fi face-liftata in 2005, nu cred ca la Fabia se va mai umbla....

Link către comentariu

Stirea e data de Rompres (agentia de stiri a statului, care reactioneaza cu o oarecare intarziere). Probabil ca au preluat de undeva, cu intarziere, stirea despre Fabia Model Year 2005, masinuta pe care o am si eu in dotare si care are exact modificarile precizate in stirea respectiva. Nu are cum sa fie vorba despre un face-lift in 2004 (intitulat MY2005) si altul in 2005, la aceeasi masina!

Link către comentariu

Pai asa le-am spus si eu celor de acolo si administratorii au sarit in sus ca e adevarata.

[OT] M-am saturat de AMR-ul asta. Am ajuns pe la 20. Mi s-au lungit urechile :26: [/OT]

Link către comentariu

Spune-le sa intre pe www.skoda-auto.com (care are si varianta in limba engleza), sa citeasca despre noua Skoda Fabia (model year 2005), sa se uite la poze, sa citeasca comentariile despre modificari si sa vada ca masina respectiva circula deja pe strazile patriei!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!