Jump to content

Jante Mam Nuovo 18

vladpo
 Share

Postare recomandată

Salut! dupa cum scrie vreau sa imi iau pt. bora mea jante mam nuovo pe 18. Trecand peste costurile uriase (mai ales la cauciucuri), voi avea urmatoarea configuratie: 225/ 40 /R18, cu jantele pe 18/8. Intrebarea mea: merg ok? nu o sa ma probleme sa atinga ceva pe undeva? Si in plus din experienta celor cu jante de 18 se merge greu prin gropile patriei? Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am OZ Antares (discontinued :lol:, 225/40/ZR18. Nu merita, la gropile din Romania, daca nu ar arata masina atat de bine cu ele :lol:. Gandeste-te ca masina o sa traga mai greu cu ele, partea mecanica o sa fie afectata, probleme cu Politia daca nu le ai trecute in talon, servodirectia o sa fie nitel fortata, etc.

Eu am, in dreapta fata, o parte din aripa de plastic de pe interior nitel roasa, dar nu stiu cand s-a intamplat :). Acum nu mai ating nicaieri, nici cand le brachez, nici pe serpentine.

Trebuie sa ai MARE atentie la gropi !

LE: Eu mai am si niste probleme cu inelele de centrare - unul s-a facut praf, asa ca a trebuit sa il confectionez artizanal :lol:.

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Aha! mersi de ponturi. Tu ai avut probleme cu politia? Ti le-ai trecut in talon? Dap..gropile, sinele de tramvai..etc... Of exact cum zici de nu ar arata atat de bine! :)

Tu ai avut mari probleme cu articulatiile? ca ma gandesc ca se duc mai repede niste bucse. Se schimba pt. frumusete!

Modificat de vladpo
Link către comentariu

Da, le am trecute in talon: Anv Opt 225/40/ZR18.

Nu am probleme cu articulatiile, cel putin pana acum, doar o galma intr-un cauciuc, de la o groapa pe care nu am putut sa o evit :(.

Si mai e o chestie: discurile de pe spate par minuscule :(.

Link către comentariu

Ai avut dimensiunea asta trecuta in talon sau ai trecut-o ulterior?

Link către comentariu

Putin off-topic dar am o intrebare pentru cei cu jante de 17,18,19. Ati incercat sa le cantariti sa vedeti cat au? MErsi pentru raspunsuri... (ale mele pe 18 care vreau sa le pun sunt cam grele, tinand cont ca fara cauciuc cantaresc 14kg.

Link către comentariu

Nu le-am cantarit niciodata, dar sunt mult mai grele, comparativ cu cele de iarna (ambele cu cauciucuri pe ele) - de asta trage si masinuta mai greu. Cred ca au peste 18 kg.

Link către comentariu

Am cantarit astazi jantele si cauciucurile - 22.1 kg :).

Link către comentariu

Stau pe balcon la caldura :angry: . Astept vreme mai buna, desi e foarte greu sa rezist. Plus astept sa soseasca si suspensia... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!