Jump to content

Iluminare display MFA


lbanias
 Share

Postare recomandată

Am observat ca de ieri seara nu mai am iluminare la displayul de MFA, desi la cel de kilometraj si la tot bordul este. Ma intreb cum o fi ce da iluminarea : un beculet , un led ? Orice ar fi cred ca e ars, nu cred ca e pus separat pe o siguranta, ca alea le-am verificat. A doua intrebare ar fi cit de greu/usor se scoate bordul/instrument panel ca sa schimb beculetul ala si ce tip de beculet este ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

MFA-ul este iluminat de un bec, identic cu cele ce ilumineaza tot tabloul de bord. Intre bec si display-ul MFA gasesti si un filtru de culoare. Demontat - schimbat bec - montat dureaza 40 de minute max daca ai mai facut-o o ora si un pic daca nu.

Baniuesc ca procedura de extragere a tabloului de bord este similara cu Golf 3 sau cu Passat din aceeasi generatie. Pentru ambele modele s-a scris cum se procedeaza, trebuie numai cautat :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mersi, am manualul Bentley, doar ca nu vedeam in schema electrica ce e bec sau led.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu-i urgenta postez luni, dupa ce o sa ma uit pe becurile de rezerva Pe moment is un pic ocupat cu cursul festiv (care incepe in 3,5 ore) si cu banchetul, si n-am cum sa ajung la garaj in acest wek-end.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!