Jump to content

Stopuri Passat B6

Florin AMARIUCAI
 Share

Postare recomandată

nu cred ca o sa ai probleme . e ceva din computer dar ma indoiesc ca poate cauza vreo defectiune . mai au si bug-uri asta e .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ertypolys - nu este nimic defect ( pe principiul ca toate fac asa eu stau linistit )

Am incercat acest lucru si la alti doi colegi care au B6 si am constatat ca se comporta similar.

Modificat de D@ny
Link către comentariu

• 1 month later...

readuc un pic topicul in actualitate ptr ca vreau sa-mi fac si eu modificarile astea la stopurile de pe portabagaj...prima problema pe care o intampin este dezlipirea geamului de la stop... Poate cineva sa-mi explice procedura...exista vreun secret?...n-as vrea sa le sparg sau sa le "mutilez" incercand ...

Si .... are cineva idee cat costa un stop de asta de portbagaj la reprezentanta?

Modificat de criv
Link către comentariu

1. Mie mi le-a facut colegul iuly1209 si a iesit foarte bine. Merita sa risti sa incerci?

2. Daca imi dai pm iti fac o oferta de stopuri. Nu pot sa postez la Bursa.

Link către comentariu

multumesc de oferta , dar chiar as vrea sa mi le fac singur.. Singura problema care m-ar impiedica ar fi desfacerea stopurilor...daca cine e dispus sa divulge "secretul"..procedura de dezlipire, eu unul i-as ramane indatorat...

Link către comentariu

Dezlipirea geamului se face cu un feon de mare putere.

Feonurile casnice nu degaja destula caldura pentru a activa/dezactiva acel adeziv.

Link către comentariu

Daca nu vrei sa risti sa le spargi, poti sa le tai prin spate. Nu este prea estetic, dar oricum nu se vede deci...

Link către comentariu

as fi vrut sa incerc sa nu "decupez" stopurile pe la spate.. daca as reusi sa le desfac fata...Oricum , se vede treaba ca in afara de D@ny, care mi-a dat un raspuns nu mai "stie" nimeni cum se desfac...

pana la urma , probabil, o sa incerc sa le tai prin spate...o idee relativ buna daca se are in vedere ca fata ramane intacta...

Seby19, exista vreo solutie cu care sa se lipeasca inapoi ?, dar...sa fie buna...

Si cat o costa o lampa de-asta, de portbagaj, la reprezentanta...pe ebay am vazut ca se pot lua cu 42 euro (incl transport)....

Modificat de criv
Link către comentariu

Cel mai bine le lipesti cu silicon ca sa fie si impermeabil la apa/vapori/etc.

N-ai vrea sa stii cat costa stopurile astea la reprezentanta

Daca pt Golf 5 simplu (deci stof fara led), unul de pe haion costa 284.34 RON , cred ca cel de passat ajunge pe la 350 RON

Link către comentariu

eu am luat un stop de stanga de portbagaj de pe ebay (sa fac probe pe el)...era de break nu de berlina- (n-am fost atent cand l-am licitat) si abia am reusit sa-l revand sa-mi scot banii inapoi (100 ron) dupa 3 luni...

Modificat de criv
Link către comentariu

tocmai am reusit in seara asa sa desfac sticla la un stop! Se desface la cald, sa zic asa ,metoda incalzirii controlate la cuptor, combinata cu fortarea usoara intre corpul din spate a stopului si fata de sticla (eu am folosit un cutit cu varf bont la fortare). Ideea e sa inceapa intr-un punct sa se desfaca pe lipitura , caci apoi , din aproape in aproape si prin incalziri succesive, cu ceva mai multa rabdare , se poate desface tot conturul. Nu trebuie fortat mult, caci cand e foarte cald stopul se desface, iar cand nu vrea sa se mai desfaca, nu insistati cu fortarea, incalziti-l din nou...

Atentie...nu invat pe nimeni sa faca asa...doar va prezint cum am facut eu. Daca incercati si voi si nu reusiti....nu ma invinovatiti pe mine!

Zilele urmataore o sa-i fac si circuitul cu leduri...lumini de pozitie combinate cu semnal, folosind leduri SMD PLCC4, cu 2 chipuri- rosu si galben..

Urati-mi succes!

Link către comentariu

Criv, te rog sa-mi zici de unde ai luat leduri SMD PLCC4? fiindca ma intereseaza si pe mine...

Off poate ne auzim in oras la o bere pentru mai multe detalii...

Alin.

Link către comentariu

ceaunic, leduri se gasesc ...nu vreau sa-mi fac publicitate dar chiar si eu pot sa-ti vand...pe astea Plcc4 rosu/galben le-am luat la randul meu de pe ebay...ne putem intalni...dar am mai mult timp doar in weekend-uri...

Modificat de criv
Link către comentariu

passat '06 highline
http://www.areavag.com/foro/showthread.php?t=4033

Eu am gasit asta pe forumul analog din italia pe care mai sunt inscris

EU VREAU SA FAC O CHESTIE MAI DEZVOLTATA , DE GENUL SEMNALIZARE+STOP+POZITIE+CEATZA DUBLA+MARSHALIER DUBLU...

DEJA AM LUAT LEDURI BICOLORE GALBEN-ROSII SI ACUM CAUT LEDURI BICOLORE ROSII-ALBE SA FAC SI CEATZA+MARSHALIER.

DE UN AN JUMATE MA TOT PREGATESC SI IMI LIPSESC O PERECHE DE STOPURI DE REZERVA , PE CARE SA MA EXPERIMENTEZ....

AM TRAS DEJA FIRELE DE SEMNALIZARE SI POZITIE SI FRANA IN HAION , SA FIU MAI SIGUR EU CA LE AM ACOLO CAND O SA-MI TREBUIASCA..........

Modificat de passat '06 highline
Link către comentariu

Nu vreau sa te descurajez, dar sunt sanse mici sa gasesti leduri ROSU-ALB... Stopuri daca vrei cauta pe ebay..sau chiar si la noi se mai gases pe la dezmembrari.. Ca idee eu as pune frana in centrul stopurilor,..sa fie la fel ca cele originale

Modificat de Seby19
Link către comentariu

leduri duo alb / rosu se gasesc pe ebay, sunt chiar Osram. Seby19, tu ar trebui sa stii asta...ai un pic de experienta in ebay....Cine vrea il pot ajuta sa le procure...

uite aici:

http://cgi.ebay.de/10-weise-rote-SMDs-POWE...=item5ad414e270

Problema e ca ledurile astea alb/rosu, care se gasesc pe ebay nu sunt destul de puternice, de exemplu rosu e de 140 mcd iar alb de 355mcd...Ptr alb 355mcd e prea putin ptr a reusi sa echivaleze cu un bec normal, oricat de multe ai pune acolo...parerea mea...

Modificat de criv
Link către comentariu

Sorry...eu cautasem odata pe la noi si nu am gasit pe nicaieri...asta inainte sa am cont pe ebay....apoi nu am mai avut nevoie si nu am cautat.. :biggrin: Oricum sunt slabute ..la intensitate ma refer

Link către comentariu

passat '06 highline

Cred ca am sa pun leduri de intensitate mare , chiar daca sunt bicolore , asa poate e mai simplu si la cablaj.............

Link către comentariu

• 2 weeks later...

zilele trecute am reusit sa-mi definitivez si eu modificarea la stopurile de pe capota portbagaj... lumini pozitie, frana, ceata si semnalizare...N-am taiat stopul prin spate ci i-am desfacut sticla....cu un pistol cu aer cald, cu atentie, grija si rabdare se poate desface...la relipire cu pistol de lipit plastic... nici nu se cunoaste. Am folosit leduri Osram PLCC4 duo, rosu/ galben. Mi-am pus 2 lampi de marsarier, iar ceata am facut-o prin intensificarea luminilor de pozitie (la fel ca si frana) Treaba pare destul de complicata cand o faci prima data...acum insa mi s-ar parea mai usor... Spre seara o sa incerc sa postez un filmulet cu realizarea ...

Modificat de criv
Link către comentariu

passat '06 highline

Pai si daca pui frana cand ai luminile de ceatza aprinse , se vede diferentza?

Eu am desfacut unul din stopuri cu shurubelnitza , i-am scos oglinda , dar nu m-am gandit sa folosesc aer cald pt ca nu am crezut ca se poate.

Am sa incerc la celelalte , vb la plural pt ca am comandat unu de dreapta sa ii iau oglinda sa am 2 cu oglinzi cu centrul alb , ideea mi-a venit dupa ce am demontat stopul de stanga si am vazut ca e la fel ca cealalta..........

In mijloc intentionez sa pun leduri puternice de 2 culori pt a creea luminile care sunt pe stopurile "Skyline"..........

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu

Daca pun frana cu luminile de ceata aprinse...trebuie sa recunosc ca nu prea este nici o diferenta la stopurile de pe portbagaj...ramane diferenta la stopurile laterale existente care isi intensifica culoarea si mai apare si aprinderea celui de-al treilea stop central, de frana...Oricum , din spate oricine poate sa-si dea seama ca pui frana si numai pe baza intensificarii luminilor originale....Inainte de modificare nu asa era?

passat '06 highline, cred ca aerul cald ajuta piesa (plasticul din stop) sa nu mai fie casanta , sa existe riscul spargerii...de asemenea poate si lipiciul original devine mai moale si se desface mai usor...dar desfacerea ...tot pe baza "mecanica" ( sa zic asa) se produce... Ca o curiozitate...cu cat ai facut rost de inca un stop (acela de la care ai luat sticla alba)?

A...si scuze ca inca n-am postat filmulet, chiar voi incerca deseara sa vad daca pot...

Modificat de criv
Link către comentariu

passat '06 highline

Tie probabil nu-ti prea trebuie sa ai o lampa de ceatza anumai pt chestia asta , dar pe unde sunt eu ,daca nu pun ceva vizibil imi fac astia curu praf.....

De pe e-bay la 25

Link către comentariu

n-am putut sa incarc aici dar va pun un lik cu un filmulet cu stopurile mele...

Link către comentariu

Frumos insa iti recomand sa modifici din vag si stopurile de pe aripa (sa stingi centrul), o sa se vada mult mai frumos.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!