Jump to content

Un Golf Iv De Peste Ocean

elf_

Postare recomandată

salutari tuturor,

odata cu inscrierea pe acest forum m-am gandit sa ma prezint voua impreuna cu masinuta mea.

ma numesc andrei si sant fan vw dinainte de a avea un permis de conducere si aceasta este masina mea este un golf IV 1.9TDI versiunea de 90 de cai fiind singura optiune dizel in canada la momentul respectiv.

pozele astea sant cu ce aveam p ea inainte sa o aduc in romania

modificari inainte de a o aduce in romania

SUPENSIE: amortizoare bilstein race si arcuri H&R race, bara stabilizatoare spate neuspeed, bielete bilstein

MOTOR: chip unitronic 32hp gain si aproape 100tq, supporti motor poli-uretana, esapament remus

JANTE: 17" Brock B1, numai stiu ce caucicuri aveam atunci cred k dunlop erau

SOUND: sony cdx mp70 mp3 player, 12" alpine 600W type S subwoofer cu built in alpine amplificator

iar bodykitu este freedom design.... erau si pragurile pe drum din germania, pleoape kamei

367682_14_full.jpg

367682_92_full.jpg

367682_95_full.jpg

367682_99_full.jpg

367682_100_full.jpg

367682_105_full.jpg

367682_106_full.jpg

367682_109_full.jpg

367682_104_full.jpg

ACUM POZE DUPA O ZI DE IARNA

367682_27_full.jpg

367682_28_full.jpg

367682_30_full.jpg

367682_31_full.jpg

------si acum poze cu felul in care arata acum in bucuresti-------

367682_5_full.jpg

367682_3_full.jpg

367682_4_full.jpg

367682_6_full.jpg

367682_7_full.jpg

367682_17_full.jpg

367682_21_full.jpg

modificarile sant acelasi acum, mai putin pragurile si subwooferu

cam asta ar fi tot sper ca nu vam plictisit prea rau

Modificat de elf_
Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Vad ca in Bucuresti nu mai ai buza sub spoilerul fata, cel care si in Canada era cam julit. Sa ai grija cu ea la noi in tara ca nu avem drumuri ca in Canada.... :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

foarte tare. ne poti da mai multe detalii despre CIP? am inteles ca il poti comanda acasa, si ti-l montezi singur? si te rog despre suportii motor. cum se simt. de care ai. la esapamanet..e compelt? e doar catback? si cum se aud.

merci. sa o stap sanatos. :Driver:

Link către comentariu

:lol: Nice, nice numa ca am senzatia ca pozele sint colectate de pe site-ul http://www.cardomain.com/ ;deci e o tzeapa. De ce? Pt ca si pozele in care spune ca masina e in tara sint tot de peste ocean.

Daca ma insel, dau o bere proprietarului masinii :D

link catre masina dlui gomez:

http://www.cardomain.com/ride/367682

Modificat de DragosR
Link către comentariu

:lol: Nu prea cred, uita-te atent ce zice:

------si acum poze cu felul in care arata acum in bucuresti-------
Modificat de zbx
Link către comentariu

Inclin sa-i dau dreptate lui DragosR. Mai ales ca acolo unde sunt prezentate pozele "cum arata masina in Bucuresti" nu prea arata a Bucuresti, si nici masinile din jur.. nu par d-ale noastre, nu se vad numere de imatriculare romanesti (desi, ma rog, asta nu ar fi obligatoriu).. Eu tind sa cred k e un fake.

Link către comentariu

Ce am inteles eu din posturile lui e ca acum, in Bucuresti, a dat jos kitul de caroserie, si ne prezinta cum arata masina in mom de fata, dar din poze mai vechi. Just my 2 cents...

Link către comentariu

Proprietarul masinii este prietenul meu si va asigur ca masina este in bucuresti. "Masina arata asa in Bucuresti"= adica acelea sunt jantele si bara care le are acum pe masina. Da, pozele sunt tot din Canada, insa asa arata masina acum. Ce repede sariti! :lol:

Link către comentariu

sintem vigilenti :lol:

welcome to the jungle elf :D :P :P

(elf asta miroase a reno :P )

LLE asta e din cauza artistilor de pe forrumurile dacia si bmw...(cine stie de povestile lui zavoianu cu lincolnu si pitestenii cu ursii..)

Modificat de DragosR
Link către comentariu
foarte tare. ne poti da mai multe detalii despre CIP? am inteles ca il poti comanda acasa, si ti-l montezi singur? si te rog despre suportii motor. cum se simt. de care ai. la esapamanet..e compelt? e doar catback? si cum se aud.

merci. sa o stap sanatos. :P

banuiesc ca ai vizitat situl, daca nu www.unitronic.ca , in mom respctiv este cel mai renumit si folosit chip in montreal fiind cunoscut pt cele mai mari cresteri in hp si tq dar in acelas timp fiind un chip foarte stabil, intradevar poate fi comandat, tipu care le face e un bun prieten d al meu in cheama mike oricum daca nu gasesti detaliile care le vrei pe site dami un pm si pot vbi direct cu mike.

esapamentul e complet da, sunet exista daca stai la 5 cm de esapament altfel nu prea:)

multumesc de comment

:P Nice, nice numa ca am senzatia ca pozele sint colectate de pe site-ul http://www.cardomain.com/ ;deci e o tzeapa. De ce? Pt ca si pozele in care spune ca masina e in tara sint tot de peste ocean.

Daca ma insel, dau o bere proprietarului masinii :P

link catre masina dlui gomez:

http://www.cardomain.com/ride/367682

da pozele sant d p cardomain :P dar pagina d p cardomain e a mea :( iar pozele cu felul in care arata acum sant facute inainte sa fie urcata in container, sant ceva mai frumoase decat cele care le mai am facute p aici plus acum am numar pe fata si urasc cum arata botul. aaaa si vad ca mister vlad mhl a venit sa ma salveze si sa confirme povestea mea dubioasa:)).

multumesc vlad

sintem vigilenti :P

welcome to the jungle elf :P :) :P

(elf asta miroase a reno :P )

LLE asta e din cauza artistilor de pe forrumurile dacia si bmw...(cine stie de povestile lui zavoianu cu lincolnu si pitestenii cu ursii..)

nu face nimic oricum ma asteptam era curios cat va lua pana cineva imi viziteaza si pagina d p cardomain. oricum si in montreal sant papagali destui cu role dar care pe internet au escalade sau cine stie ce alta super-masina.

Modificat de elf_
Link către comentariu
  • Administrator

Draguta foc . Sa ai parte de cat mai mlti km fara probleme aici la noi in rromanica . :(

PS :

Ai vazut ce vigilenti sunt colegii nostri ? :)

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos. Rezista la zapada prelungirea fata sa ma pregatesc si eu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!