Jump to content

Cat costa A/C sau Climatronic pe o Octavia veche?

Diesel
 Share

Postare recomandată

O cunostinta are posibilitatea cumpararii ieftine a unei Octavia TDI 90 Ambiente din 2001 (fara AC si geamuri electrice) care are insa ABS.

Oare cat ar costa montarea ulterioara a unei instalatii de AC sau chiar climatronic? Cat de complicata e operatia?Merita?

Masina are 20000km reali iar pretul fix e 7000 Euro.Ocazie, i-am spus eu.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stiam topicurile respective insa nu erau concludente...

Octavia e o masina in fabricatie, cu retea de dealeri...

Ma rog, o sa ma interesez la un dealer.

Credeam ca are cineva cunostinte de o astfel de operatie.

Link către comentariu

trebuie sa ma sesizez.

masina are doar 20 000 kilometri ??

adica 2001, 2002 si 2003, ca sa nu mai zic de faptul ca din 2004 au trecut deja aproape jumatate, inseamna 3 ani.

daca tu crezi ca o medie de 6700-6800 km/an, recte 570 km/luna, sau mai putin de 20km/zi este reala, afla ca eu dau peste pretul respectiv 500 euro !

:)

Link către comentariu

Poftim un nr. de telefon de la o firma care se ocupa de asa ceva: 0722222849.

Link către comentariu

Poate ca masina e din decembrie 2001...si atunci ar fi 27 luni si 740 km pe luna.

Sau poate ca omu o fi avut si masina de la servici si atunci pe a lui a lasat-o sa se odihneasca.

Sa nu bagam spaima in om numai de amorul matematicii.

Link către comentariu

trebuie sa ma sesizez.

masina are doar 20 000 kilometri ??

adica 2001, 2002 si 2003, ca sa nu mai zic de faptul ca din 2004 au trecut deja aproape jumatate, inseamna 3 ani.

daca tu crezi ca o medie de 6700-6800 km/an, recte 570 km/luna, sau mai putin de 20km/zi este reala, afla ca eu dau peste pretul respectiv 500 euro !

:D

Da...intr-adevar e o ocazie buna.Masina nu a circulat, pt ca proprietarul mai avea o dacie cu care se dadea prin oras in timpul saptamanii, iar Octavia o folosea in weekend si in deplasari interurbane.Discount-ul mare il face pt ca masina nu are dotari decat 1 airbag, ABS, inchidere centralizata,oglinzi cu comenzi electrice, deci nu aer conditionat, nu geamuri electrice care sunt mai de utilitate.In plus proprietarul isi cauta o alta masina.Masina are carte de service care atesta reviziile anuale si nr de km.

E pacat de asa masina fara aer conditionat si dupa parerea mea merita pus doar o instalatie originala si la un dealer Skoda.Inca n-am aflat cat costa din lipsa de timp.Se pare ca nici voi nu aveti idee.Prietenul meu inca nu a dat banii, desi i-am spus ca e o afacere.Nu credeti?

Link către comentariu

Intre timp mi-a raspuns un dealer Skoda...iata ce spune omul...1630 Euro inclusiv TVA instalatia de aer si manopera inclusa de asemenea.

Prietenul meu merge luni sa dea banii pe masina. 8600 ar fi costul final.Tot merita.

Oaspetele....am vazut ca ti-ai schimbat utilajul...ai mai fi avut inca 7500 Euri sa mai bagi intr-o alta masina???Oricum VW-ul tau e complet utilat, are de toate...bine la un rulaj corespunzator unei masini diesel.Sa o folosesti cu placere!

Link către comentariu

hai mersi de urari !!

chestia e ca la 20000km masina e mai buna decat una noua...

:D

cred ca mi-as fi scos banii in 2 saptamani, cu conditia gasirii unui cumparator care sa accepte faptul ca masina are intr-adevar numai 20000 km.

adevarul ca am o frica viscerala in a achizitiona masini de pe piata romaneasca, de cand un amic bun a modificat in fata mea kilometrajul unui BMW seria 7 2001 de la 215000 km la 90000km.

nu prea am incredere, intr-un cuvant.

si inca ceva : eu am cumparat masina in 3 mai, iar acum, in 27.06.2004, deci in mai putin de 2 luni , am facut deja aprox. 6000 km.

bine, 1700 km reprezinta drumul de intoarcere, dar totusi, raman 4300km.

de aceea 20000 km mi s-au parut putin.

in rest, mult succes amicului tau, atat cu masina cat si cu instalatia de aer conditionat !!

la fel si tie !!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!