Jump to content

Accident

maniagolf
 Share

Postare recomandată

s-a intamplat aseara...tata la volan si mama langa el...un "papuc" tractiune spate a intrat in derapaj si a intrat pe sensul lui tata de mers...impactul a fost foarte puternic dar din fericire purtau centuri si asta i-a salvat de la ceva foarte grav...tata are o vanataie urata la piept si un cucui in frunte iar mama la spital cu doua coaste fisurata...masina se vede in poza...pe langa ce se vede toata partea stanga e facuta praf("papucul" dupa ce s-a izbit de partea din fata s-a rasucit si a lovit partea stanga)

Imi pare bine ca ai mei au scapat destul de ieftin...mi-e mila de cum arata acum masinutza...

Asta e...concluzie fratilor...centura pusa ca e posibil sa o patiti, nu din vina voastra...

post-6538-1170595224_thumb.jpg

Modificat de maniagolf
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

...momentan sa vada zilele astea cu aia de la asigurari...daca o mai face sau...nici nu stie ce si cum...

Ms. de oferta...mai asteptam putin....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

CEI DE LA ASIGURARI SUNT NISTE......NESERIOSI, IAR...DE SKIMBAT CAROSERIA, AM AUZIT, REPET AM AUZIT CA NU SE MAI FAC RECAROSARI. NU STIU CAT DE ADEVARAT ESTE, DAR POTI SUNA LA RAR SA TE LAMURESTI.....BAFTA

Link către comentariu

• 3 weeks later...

eu te pot ajuta cu o masca si semnale din bara ingusta daca te ajuta cu ceva

Link către comentariu

mai am si eu cate ceva, dar cand ma uit de unde esti..... :D

Link către comentariu

Il puteti ajuta....e ieftin transportul postal....stati fara grija, un pic de bunavointa sa fie :D , si posibilitate din partea rar-ului, asigurarilor, etc!

Imi pare foarte rau de accident, chiar daca nu te incalzeste cu nimic si sunt ~2 luni de la intamplarea acestuia!

Link către comentariu

lucian victor

salut

sincer imi pare rau, dar bine ca nu a fost ceva mai rau cu parintii tai.

Pot sa te ajut cu doua nr telefon, de la dezmembrari arad si ploesti: las vegas arad 0723170006 , dezmebrari ploesti 0745043703 tot ce au trimet prin curierat cu plata la destinatie

multa bafta

Modificat de lucian victor
Link către comentariu

Nu am mai intrat de ceva timp pe topicul meu...desi pe forum sunt aproape zilnic.

M-am bucurat ca au fost oameni care s-au interesat si s-au aferit sa ma ajuta si le multumesc.

Masina nu o mai am s-a vandut cu 600 de euro pentru ca din cate am inteles sasiul era "zdruncinat" motorul cazut dintr-un brat(ceva de genul asta).

Asigurarea a platit 1300 de euro iar cel vinovat, spre surprinderea multora si a mea a platit cat i-am cerut adica 1500 euro(i-am cerut banii astia nestiind cat imi va da asigurarea)

Acum am un alt golf(cum altfel) din 1989 de 1,6...tocmai caut altul pentru mine pe asta l-am lasat alor mei.

Sunt un "dependent" de golf 2 :) si vreau unul mai puternic de 1,8...de aceea rog pe cine citeste pe aici sa-mi spuna un consum estimativ(stiu ca motorul e mai mare si are CP mai multi, dar nici nu vreau sa-mi cumpar benzinarie...un consum la 90-100 ora...restul depinde de piciorul meu pe acceleratie)

Multumesc inca odata de interes.

Link către comentariu

la un motor 1,8 mono punct ... consum urban .... undeva la vreo 9-11 ... si extraurban ... undeva la 7 .... asta la ac drept .... asha ca nu ii chiar exagerat consumul

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Motor 1,8i ABS 90 cai, la 90km/h= 5,6l, la 120 km/h=7,5l, oras 9,7 din carte. Personal, am obtinut urmatorul consum

90km/h=6l, 110km/h=7,2l mai mult nu-i dau ca nu am de ce, oras=10,5l.Motorul are 220k.Asta-i motorul si cutia 020.

post-6155-1175537699.jpg

post-6155-1175537723.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!